SkullKrusheR Posted July 13, 2015 Report Posted July 13, 2015 kako je dobra ova margo robi, sve joj jebem. a film deluje da će biti sranje. džoker je žešće smećarski. Quote
VoivodBG Posted July 13, 2015 Author Report Posted July 13, 2015 Mhm. Ovaj MTV hipeti hopeti dušbeg Joker neće uspeti da zadivi. A sam film, pa biće akcije, ali sve se zna unapred, oni su svi loši, ali na kraju ispadnu banda dobričina. eh... Quote
Zen Posted July 13, 2015 Report Posted July 13, 2015 Joker ce da oduva ovaj nije anarhista, vec psihopata ludak lajk nemate pojma i sudite Dzaredu po arsinu iz my so called life ima da se pokajete Quote
SkullKrusheR Posted July 13, 2015 Report Posted July 13, 2015 ja gotivim džereda, ali ovo jako jeftino izgleda. Quote
In The Flesh Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 http://www.tasteofcinema.com/2015/the-15-most-anticipated-movies-in-the-second-half-of-2015/ Quote
VoivodBG Posted July 14, 2015 Author Report Posted July 14, 2015 Zen, samo se ti nadaj. Jedini pravi Joker je Mark Hamill, iz animiranih serija i igara. Ostalo još čekaju da dostignu taj nivo. Quote
Zen Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Kad tako mislis, nea tu sta dalje da se prica Quote
bo88gdan Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Ja koji kazem da je Marvel svetlosnim godinama ispred Dc-ja smatram da ce ovaj film da bude dojaja i nadam se da ce i Superman vs Batman biti dobar Quote
tier_mfkr Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Ovo je najbolji Dzoker. Sajko ez fak Quote
bo88gdan Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Ako ovaj Dzoker moze nekog da uplasi ja sam onda stvarno Jay Cutler Quote
tier_mfkr Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Ako moze bilo sta sa ekrana da te uplasi onda ne znam sta da ti kazem Jednostavno, obozavam njegove recenice. Kol'ko bolesno palaca ovim jezikom i kako ne moze da ga vrati u ova sjebana usta Quote
bo88gdan Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 JeRi ti znas koja je poenta Dzokera kao strip junaka? Quote
tier_mfkr Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Evo ne znam boga mi... Doduse kao klinac sam se plasio Dzeka Niklosona. Quote
tier_mfkr Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Pa dobro, i Hit Ledzer je imao ovakve momente. Quote
VoivodBG Posted July 14, 2015 Author Report Posted July 14, 2015 Zen, na njega sam se navikao kao definitivnu verziju, mada ona iz grafičkih novela mi je finalna, ali teško da će to neko ovekovečiti na velikom platnu. Oh, wait, Mark Hamill, najverovatnije daje glas u The Killing Joke animiranoj adaptaciji. Quote
Oak Posted July 15, 2015 Report Posted July 15, 2015 JeRi ti znas koja je poenta Dzokera kao strip junaka? priča se o filmovima, nema to veze sa stripom. Elem, ko je onaj lik u batman vs superman, onaj iritantni mlađi glumac sa dugom kosom što pričao "the red capes are comming" u traileru. Quote
SkullKrusheR Posted July 15, 2015 Report Posted July 15, 2015 (edited) leks lutor. edit: ako pitaš za lika. ako pitaš za glumca, džesi ajzenberg, Edited July 15, 2015 by SkullKrusheR Quote
Oak Posted July 15, 2015 Report Posted July 15, 2015 (edited) Plašio sam se da je Lutor u pitanju, očajan izbor glumca, ovaj je preiritantan plus veze nema da glumi. Edited July 15, 2015 by Oak Quote
SkullKrusheR Posted July 15, 2015 Report Posted July 15, 2015 i mene opasno nervira lik. recite šta hoćete, ali meni je onaj tip iz smolvila bio skroz do jaja leks, barem kad sam bio klinac. Quote
VoivodBG Posted July 15, 2015 Author Report Posted July 15, 2015 Dobar je bio i Kevin Spacey. Na momente. Uvek sam kao Luthora zamišljao mlađanog Jeremy Irons-a, on bi mogao da iznese tu težinu, plus ima glas i stav. Quote
Zen Posted July 15, 2015 Report Posted July 15, 2015 Haha a meni je ajzenberg bas odlican izbor, mali je sjajan Videcemo kad izadje film Quote
bo88gdan Posted July 15, 2015 Report Posted July 15, 2015 priča se o filmovima, nema to veze sa stripom. Elem, ko je onaj lik u batman vs superman, onaj iritantni mlađi glumac sa dugom kosom što pričao "the red capes are comming" u traileru. trebalo bi da su likovi iz filma bazirani na tim istim likovima iz stripa Quote
ShinigamY Posted July 15, 2015 Report Posted July 15, 2015 (edited) i mene opasno nervira lik. recite šta hoćete, ali meni je onaj tip iz smolvila bio skroz do jaja leks, barem kad sam bio klinac. Isto, taj leks je bio bas vrhunski, realan. Generalno cela serija je bila "realnija" (koliko to moze biti adaptacija stripa) u odnosu na ove filmove. Sad kad sam pogledao ovo, odkad je deathstroke crnac? O.o Meni je Deathstroke iz The Arrow odlican, najpriblizniji onom iz stripa (brada, faca, kosa, itd) ... Jbg, umesto da pokupe glumce iz serija da pokidaju sve to, kako su ljudi vec navikli kroz serijale, oni uzimaju nove glumce i izmisljaju gluposti. A ovaj dzoker je neki za devojcice da se loze na njega. Trbusnjaci, skroz sam fit, babyface i ostalo ... Cmon, kao da dzokera briga da bude fit i da ima sexy telo. Zapusten stomak, nehigijena, tripovi, tikovi i ostalo propratno. Iskreno, takodje mislim da je fail u najavi, koliko god da je glumac dobar, previse je ovo tinejdz orijentisano. Edited July 15, 2015 by ShinigаmY Quote
Zen Posted July 15, 2015 Report Posted July 15, 2015 dzoker uje uvek bio fit, pogledaj strip i sve ce ti biti jasno "previse tinejdz' dude, govorimo o liku iz stripa inace, Ledzer je isao na varijantu masnog dzokera, i bio je sjajan Leto je zgodan i prelep, i u tome i jeste draz izbora tog glumca, narocito sto se tice zenskog dela publike, cim pomislis wow vidi kakav frajer, odmah u sledecoj mikrosekundi se pokajes jer je jebeni pshiopata i to ce da vozi ceo film uostalom, mislim da je za psihopate najbolje da budu lepotani, to je onako, zivotno imali smo zajebanog odl skul dzokera, retro dzokera, masnog dzokera, sad imamo seksi dzokera i to je ok evo, priznajem da i Ben Aflek izgleda sasvim dobro kao Betmen iako mi se sere od Bena Afleka za mene je najbolji betmen Bejl al on je bio "ozbiljan" mislim da je iskorak u comic najbolja stvar koja se desila na filmu u poslednjih par godina, sto se tice superheroja dosta je premracnih vitezova i sranja malo zdravog stripa, sarenosti, i zivopisnih psihopata u bojama, malo vise filma na filmu http://comicbook.com/2015/04/25/poll-who-is-your-favorite-on-screen-joker-/ Quote
Recommended Posts