Descender Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 (edited) aj ti jare posto si kao neki mod reaguj na ovu ideju za glasanje, moze li ili ne. bas bi bilo brijanje da imamo oficijelnu yum listu, mozda je ficruju na nekom cuvenom srpskom portalu Slažem se, bilo bi odlično! Ali ne treba je sad odmah formirati kao konačnu i staviti je na glasanje, nek se ljudi izredaju sa listama što više i nek bude što više "pominjanja", pa onda za npr. 7 ili 10 dana sastaviti jednu od 15 i staviti na glasanje. Edited December 7, 2014 by Descender 1 1 Quote
Kumodraski Vo Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 Al to bi valjalo pri kraju meseca. Rano je jos jbg. 1 1 Quote
Descender Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 Pa to ti kažem, nek se još malo diskutuje i "pominje". A čekamo i Ascension Quote
Јарослав Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 što se mene tiče, može ali eto, da sačekamo kraj godine, da što više ljudi naređa liste, pa da proberemo kandidate Quote
Descender Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 I onda putem nekog zvaničnog FB ili tako nešto, obavijestimo pobjednika da je izabran od strane YUMETAL-a kao album godine. I objasnimo kako je YUM forum koji okuplja zaljubljenike u ekstremnu muziku sa prostora cijelog Balkana. Što moraju znati da nas ima 20. 5 Quote
Kumodraski Vo Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 Onda stavite Enabler, pa da nam dodju akobogda! Quote
Talvi Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 Grob me je za srce ujeo što nema zna-se-već-koga postajem kao Blagi jebote Kad ce mixtape 2014? može kad god, moje tijelo je spremno Quote
Grobodan Posted December 7, 2014 Author Report Posted December 7, 2014 Grob me je za srce ujeo što nema zna-se-već-koga m? Quote
Grobodan Posted December 7, 2014 Author Report Posted December 7, 2014 Pa jesmo se rokali po temi žestoko, Blake waste of flesh. Quote
Descender Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 Apsolutno album za top 15 ove godine. 1 Quote
Grobodan Posted December 7, 2014 Author Report Posted December 7, 2014 I album kao album je podbacio. Quote
Descender Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 Ne bih se složio. Nije najbolji njihov, ali fenomenalan album svakako... Jbt, imaš na jednom mjestu Fireheart, pa The World We Left Behind, pa In the Abscense of Existence, pa On the Other Side, Epitaph for a Dying Star...sve fenomenalne stvari! Malo li je u današnje vrijeme? 2 1 Quote
Grobodan Posted December 7, 2014 Author Report Posted December 7, 2014 E da, ove albume moram da poslušam / detaljnije da obradim: Funereal Presence - The Archer takes aim Ordinance - Relinquishment 3. spectral lore - iii 4. ne obliviscaris - citadel Thy Darkened Shade - Liber Lvcifer I: Khem Sedjet ' timestamp='1417766696' post='2788375']Artificial Brain - Labyrinth Constellation Ending Quest - The Summoning Rude - Soul Recall Serdce - Timelessness Blodhemn - H7 I naravno čekam Goxyjevu listu. @Descender: pola od tih mi dosadno pola super. Quote
Demon Seed Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 Pa to ti kažem, nek se još malo diskutuje i "pominje". A čekamo i Ascension Bila je oko proslog Ascensiona diskusija da li 25. decembar spada u ovu fiskalnu godinu ili ne Quote
kuruz Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 poslovna godina je od 1. januara do 31. decembra, osim u posebnim slučajevima Quote
Sreta Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 (edited) Mozete da se kupate koliko god hocete... SVI STE VI STOKA! STOKA BRE! Accept dominacija! Edited December 8, 2014 by Sreta 1 1 Quote
oʞɾoƃ Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 poslovna godina je od 1. januara do 31. decembra, osim u posebnim slučajevima Nama je od 1. jula do 30. juna. Ameri jbg. Quote
Demon Seed Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 (edited) 90% ovde nabrojanog nisam ni pustio, mogu da pomenem Behemoth, The Deathtrip, Dead Congregation, Kayo Dot, Nekrozu, Dephosphorus. Ascension će da mi bude medju pomenutima iako deluje da će biti blagi podbac, dajem im dodatne bodove na demo i prvi album. Opa, i nisam tako loš, pomenuh par komada koje su drugi zaboravili. Ili im se pak nisu dopali, bože moj, brkate žene se dobro jebu. Za neke albume znam da su fantazija samo na osnovu toga ko ih je i kako pohvalio, ali nek se krčkaju tamo pa će da dođu nekad na red <3 Edited December 9, 2014 by Demon Seed Quote
vudun Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 'Ajde ja prvi: 10. Anopheli - A Hunger Rarely Sated 9. At The Gates - At War With Reality 8. Young and In the Way - When Life Comes To Death 7. Every Time I Die - From Parts Unknown 6. Mastodon - Once More 'Round The Sun 5. Agalloch - The Serpent & the Sphere 4. Pallbearer - Foundations of Burden 3. Wolves Like Us - Black Soul Choir 2. Sólstafir - Ótta 1. Enabler - Le Fin Absolue Du Monde Evo i mojih top 10: 10. Dream Theater - A Dramatic Turn Of Events 9. Aрия - Феникс 8. Opeth - Heritage 7. While Heaven Wept - Fear of Infinity 6. Megadeth - TH1RT3EN 5. Amorphis - The Beginning Of Times 4. Wolf - Legions Of Bastards 3. Iced Earth - Dystopia 2. Twisted Tower Dire - Make It Dark 1. Revocation - Chaos of Forms Ala si ti, dečače, za ove 2-3 godine posrnuo. Wolves Like Us jebote 1 1 Quote
truliandedzombileš! Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 15. Teramaze - Esoteric Symbolism/Voyager - V, od čistog proga čini mi se najbolje ove godine. 14. Nachtmystium - The World We Left Behind, nisu baš sjajni ovde, ali biću Lelek. 13. Eyehategod - Eyehategod, pišanje po toj raznoj vodovod metal žgadiji 12. Serdce - Timelessness 11. Cormorant - Earth Diver/Nero Di Marte - Derivae 10. Mayhem - Esoteric Warfare, nekako mi čitavu godinu obeležiše voljeni bendovi koji baš i nisu zasijali punim sjajem novim izdanjima, u tu kategoriju spada i Mayhem, ali i ovakvi su sjajni. 9. Artificial Brain - Labyrinth Constellation/Pyyrohon - The Mother Of Virtues/Torrential Downpour - Truth Knowledge Vision - masivno deveto mesto, ali ovi bendovi mi nekako idu zajedno i ne bih ih razdvajao. boles' i razlog zašto volim metal. (može i počasno pominjanje Noneuclid) 8. Mekong Delta - In a Mirror Darkly 7. Gridlink - Longhena 6. Blodhemn - H7, opšti konsenzus na forumu, čist zabavni metal. 5. Voices - London 4. Septicflesh - Titan, meni dosta bolji od prethodnog, pomak napred, albumčina. 3. Aenaon - Extance, ovo je metal kakav volim, možda je nekom malo i kičast, al ono - skroz moje parče pice. 2. Triptycon - Melana Chasmata 1. Emtiness - Nothing but the Whole, neko je pomenuo vilicu do poda na ovim stranama, takav sam bio nakon prvog slušanja, a i sada sam, dok ih slušam u čudu i neverici. Quote
M-16 Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 (edited) @Nele Jbg godine . Slušam i dalje ove bendove sa stare liste ali mi se nova izdanja ne svidjaju. Pusti vukove obavezno. Strašan album! Edited December 9, 2014 by M-16 Quote
truliandedzombileš! Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 ja sam gledajući tvoju listu, pustio malo, fin zvuk Quote
Recommended Posts