Grobodan Posted January 12, 2015 Author Report Posted January 12, 2015 Super Descenderu, izbacite Enabler i da se glasa. Quote
Talvi Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 The Stone očigledno domaći album godine, mogu strani da idu posebno Quote
Kumodraski Vo Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 A nemojte Enabler, kad vec mozete Horrendous. 1 Quote
Descender Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 (edited) @Talvi E da, to mi nije ni palo napamet Nekako mi kul da gledam naš bend u konkurenciji velikana Ok, možemo tako. I šta mislite, hoćemo da se glasa samo za 1? Edited January 12, 2015 by Descender Quote
Kumodraski Vo Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Ako su 3 onda Primordial, Accept i ATG ako je jedan - Primordial. Quote
Angelystor Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Možda bolje neki ponder sistem... Tipa prvo mesto 3 poena, drugo mesto 2, treće 1. Lepše može onda lista da izgleda :] Quote
Demon Seed Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Do jaja. Ja sam mislio da cepamo po 5 kao za pesme što smo xD Kad možemo da glasamo za 5 od fazon 9 pesama na albumu, možemo i za albume 5/15 Quote
Demon Seed Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 (edited) Možda bolje neki ponder sistem... Tipa prvo mesto 3 poena, drugo mesto 2, treće 1. Lepše može onda lista da izgleda :] To je super, al' kako to da odradimo? Da mi ispišemo poene pa uposlimo Jareta da napravi tabelu? (kad već ne voli pollove) Edited January 12, 2015 by Demon Seed Quote
Talvi Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 ganjajte Jareta za anketu, I have no power here Quote
Descender Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 (edited) Do jaja. Ja sam mislio da cepamo po 5 kao za pesme što smo xD Kad možemo da glasamo za 5 od fazon 9 pesama na albumu, možemo i za albume 5/15 Ipak, kad je u pitanju "ozbiljnije" glasanje za najbolji album godine, sa ovim se ne slažem iz razloga koji sam i ranije napisao: Da se ne bi desilo da neki album koji je neki najmanji zajednički imenilac svima bude album godine, tipa svima je u top pet ali skoro nikome nije u top tri ili najbolji Zato mislim da je najbolje da maksimum bude tri. A lično bih stavio i samo jedan da se glasa. Edited January 12, 2015 by Descender Quote
Demon Seed Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Auf, zajebi, bolje da uganjamo Zen da te rukopoloži... xD Quote
Demon Seed Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 @Descender: Jesi u pravu za to, ajmo onda 3. Quote
Descender Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 (edited) ganjajte Jareta za anketu, I have no power here Onda najjednostavnija anketa, ništa bodovi i bilo šta zajebanije! Ne znam je li izvodljivo, ali možda i jeste najbolje da se glasa za tri, ali da i njih razdvojimo bodovima. Npr. možeš ukupno da glasaš za tri, ali svakom dodjeljuješ 1, 2 ili 3 boda. Kao što je Angelystor predložio. Edited January 12, 2015 by Descender 1 Quote
Angelystor Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 (edited) To je vrlo izvodljivo, samo da se kulturno spiče glasovi, bez neke diskusije između (bolje neka posebna tema možda?), to je onda pregledno i onda neko ko ima vremena posle par dana pređe postove i sabere. Edited January 12, 2015 by Angelystor Quote
Grobodan Posted January 12, 2015 Author Report Posted January 12, 2015 Mojih top 3 su ušli u izbor tako da idemo hrabro do pobede! Quote
Descender Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 (edited) To je vrlo izvodljivo, samo da se kulturno spiče glasovi, bez neke diskusije između (bolje neka posebna tema možda?), to je onda pregledno i onda neko ko ima vremena posle par dana pređe postove i sabere. Može što se mene tiče, slažem se. I mislim da je to najbolji sistem da dobijemo koliko-toliko objektivan rezultat. Mojih top 3 su ušli u izbor tako da idemo hrabro do pobede! Od moja neka top 3 za ovaj uži izbor je ispušio Emptiness . - - I nek još ljudi kaže mišljenje da li da izbacujemo The Stone kao domaći album ili ga ostavljamo da se takmiči ravnopravno i izbacujemo Enabler zbog žanra. Ili ako se usaglasimo da otvorimo posebnu temu za glasanje i sprovedemo ga ovako kao što je Angelystor predložio, te izbjegnemo ograničenja polla onda da ostavimo svih 16 na raspolaganju za glasanje. Lično mislim da je to ubjedljivo najbolje rješenje. The Stone ćemo svakako proglasiti najboljim domaćim albumom, a ovako ćemo vidjeti i kako se kotira u ovako oštroj globalnoj konkurenciji. Da pojednostavimo: Slažete li se da se (na posebnoj ili ovoj temi, BEZ IKAKVIH DISKUSIJA IZMEĐU) glasa za po tri albuma, tako što se svakom dodjeljuje 1, 2 ili 3 boda, a da u konkurenciji ostane svih 16 navedenih albuma? Edited January 12, 2015 by Descender Quote
Јарослав Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 (edited) aj vičite, hoćete za jedan ili više da se glasa? aha, znači tri možemo da stavimo da se glasa za tri, pa da tipa za 10-ak dana, ili dve nedelje, ta tri bodujemo sa 3-2-1 (samo ne znam ko će da se drka sa brojanjem ) Edited January 12, 2015 by Јарослав Quote
Descender Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Kao što sam i prije par postova napisao, predlažem da uradimo kao što je predložio Angelystor, da ne pravimo poll. Da se na posebnoj temi, bez ikakvih diskusija između postova, glasa za po tri albuma sa ove liste, tako što se svakom dodjeljuje 1, 2 ili 3 boda, a da u konkurenciji ostane svih 16 navedenih albuma. Poslije samo saberemo bodove i to je to. Tako je najobjektivnije. Quote
lemmy sixx Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 a Slayer ko zna šta će da urade Pokidace kao i uvek. 1 1 Quote
Recommended Posts