Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gleam sad ovai Revocation 'Deathless' spot... Koga vi zaebavate...malo zesci Trivium... 90% slicna svirka, 100% isti klin pickasti vokali, isti spotovi (inserti sa certova + neko izmotavanje iz beksteidza)... I naravno, Ascendancy - Metalika za Bugare, a ovi su kao neki bogocevi... Nidje veze

Kao i ovai izuzetno bled kambek ATG stoe nahaipovan, album godine, mo's misliti... Trla baba lan

YUM propaganda... Na ovom svetu - nieeee istina

• Upvote 6
Posted

Akoe samo zbog nostalgie, nisu mi izmamili suzu u oku (musku, naitezu)... Ja kaem - Carevo novo odelo, a vi se sa setom secaite 90ih i tesite, dae to to... I Dr. Igi i ona ekipica densera su pokusali da vrate ono vreme, ali ne ide to na silu... Edan sou, da te zelja mine i cao djaci... Ja sam album izvrteo 5x to vece, malo me zelja minula... Danas mi nesto puca da ga opet obrnem

Posted

^Što se mene tiče, po sred srede i za Revocation i za AtG, mada ću i jednima i drugima da pružim još par šansi, čisto da ne budem stoka...

Mada ja od AtG slobodno mogu umesto novog da još izvrtim prva 3 xD

Što se 2014. tiče taj Emptiness mi je sledeći na spisku, Error mi je bio dobar, a vidim da priča cenjena gospoda da su ga s novim su ga baš uboli.

I Accept naravno, da ispoštujem mog prijatelja Vola :D

Posted

Poslušajte vi malo bolje taj AtG, pa revidirajte mišljenja! :bigblue:

A Emptiness je lagano među 2-3 albuma ove godine, čisto savršenstvo...

Što se Behemotha tiče, teška srca moram priznati da sam ga malo više slušao nakon diskusije ovdje i da mi je sasvim prirastao srcu.

Da sada pravim svoju top 15 listu, bio bi na njoj lagano...

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Stvarno vrhunski, najbolji njihov.

Kad realno pogledam, za mene vjerovatno album godine.

Naravno tu je i Triptykon, ali ako malo zanemarim tu emotivnu komponentu vezanu za ime Triptykon i čisto uporedim samu muziku, Emtiness je ipak bolji album.

Posted

Meni je takav utisak za At the Gates. Mada su mu oni jebali kevu i sa trajanjem. Možda to više ima veze sa time u kom je kome kakva muzika leži u tom trenutku nego jesu li same pesme dosadne.

Probaj prvo da pustiš drugu pa prvu polovinu Triptykona i Voicesa, pa vidi :D