Face Of Melinda Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 secanje na slike iz sna... budim se http://youtube.com/watch?v=fhYi5ECel9I Quote
Demon Seed Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 budim se dao si mi dobre lekove Quote
Face Of Melinda Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 Neke roze pilule? nema te doze nema sile madjije sto bi sa moga srca cini skinule... Kakv liricni mash up alogia vs ceca Quote
KazimKazim Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 Mogaoe i Baiaga tu da upadne kao gest apirens sa lilulama Quote
KazimKazim Posted January 24, 2015 Report Posted January 24, 2015 Gleam sad ovai Revocation 'Deathless' spot... Koga vi zaebavate...malo zesci Trivium... 90% slicna svirka, 100% isti klin pickasti vokali, isti spotovi (inserti sa certova + neko izmotavanje iz beksteidza)... I naravno, Ascendancy - Metalika za Bugare, a ovi su kao neki bogocevi... Nidje veze Kao i ovai izuzetno bled kambek ATG stoe nahaipovan, album godine, mo's misliti... Trla baba lan YUM propaganda... Na ovom svetu - nieeee istina 6 Quote
Kumodraski Vo Posted January 24, 2015 Report Posted January 24, 2015 Novi ATG je sjajan comeback, naravno da je bled u poredjenju sa prethodnim. Quote
KazimKazim Posted January 24, 2015 Report Posted January 24, 2015 Akoe samo zbog nostalgie, nisu mi izmamili suzu u oku (musku, naitezu)... Ja kaem - Carevo novo odelo, a vi se sa setom secaite 90ih i tesite, dae to to... I Dr. Igi i ona ekipica densera su pokusali da vrate ono vreme, ali ne ide to na silu... Edan sou, da te zelja mine i cao djaci... Ja sam album izvrteo 5x to vece, malo me zelja minula... Danas mi nesto puca da ga opet obrnem Quote
Demon Seed Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 ^Što se mene tiče, po sred srede i za Revocation i za AtG, mada ću i jednima i drugima da pružim još par šansi, čisto da ne budem stoka... Mada ja od AtG slobodno mogu umesto novog da još izvrtim prva 3 xD Što se 2014. tiče taj Emptiness mi je sledeći na spisku, Error mi je bio dobar, a vidim da priča cenjena gospoda da su ga s novim su ga baš uboli. I Accept naravno, da ispoštujem mog prijatelja Vola Quote
Kumodraski Vo Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 E i bio bi red vec jednom! Aj mozda i ja obrnem Behemoth opet, tesko mi je i da otkucam al jbg. Quote
Descender Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 Poslušajte vi malo bolje taj AtG, pa revidirajte mišljenja! A Emptiness je lagano među 2-3 albuma ove godine, čisto savršenstvo... Što se Behemotha tiče, teška srca moram priznati da sam ga malo više slušao nakon diskusije ovdje i da mi je sasvim prirastao srcu. Da sada pravim svoju top 15 listu, bio bi na njoj lagano... 1 1 Quote
Јарослав Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 ovaj Voices, pa sviđa mi se, ali nekako ne znam i totalno mi pravi zabunu per multa inače, nisam Akercoke fan, nije da su mi sranje, nego me jednostavno ne privlači zvuk Quote
truliandedzombileš! Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 A Emptiness je lagano među 2-3 albuma ove godine, čisto savršenstvo... Najbolji. Quote
kuruz Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 naterali ste me da skinem taj Emptiness Quote
Descender Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 Stvarno vrhunski, najbolji njihov. Kad realno pogledam, za mene vjerovatno album godine. Naravno tu je i Triptykon, ali ako malo zanemarim tu emotivnu komponentu vezanu za ime Triptykon i čisto uporedim samu muziku, Emtiness je ipak bolji album. Quote
Kumodraski Vo Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 Triptykon kao i Voices krene fantasticno, cepa fantasticno i onda u drugoj polovini do kraja umori Quote
Demon Seed Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 Meni je takav utisak za At the Gates. Mada su mu oni jebali kevu i sa trajanjem. Možda to više ima veze sa time u kom je kome kakva muzika leži u tom trenutku nego jesu li same pesme dosadne. Probaj prvo da pustiš drugu pa prvu polovinu Triptykona i Voicesa, pa vidi Quote
Kumodraski Vo Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 Haha probacu, mozda je bas fazon u rasporedu pesama Meni trajanje novog ATG nije problem uopste, rekao sam i na temi zasto. Quote
Demon Seed Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 Emptiness - Nothing but the Whole naslov jednog od reviewova na arhivama Monotheist meets Consolamentum - 95% Ah mene Quote
Demon Seed Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 Evo došo da se zapljunem, sad ide Monotheist pa Emptiness, Consolamentum ne moram, znam ga napamet, ne mogu više da ga slušam xD Quote
Descender Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 Naravno, nemoj očekivati da ti sjedne iz prve! Quote
Demon Seed Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 (edited) Najviše volim da mi sedne iz prve! Sešće, 99% sam siguran da će imati dovoljno zanimljivih stvari da slušam opet, i dobro je ako mi nije sve odma' jasno I DENY MY OWN DESIRE ARSE! ABUSE ME ARSE! ARSE! ABUSE ME ARSE! http://www.youtube.com/watch?v=d3MP6SaPWFU Edited January 30, 2015 by Demon Seed Quote
Recommended Posts