kuruz Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 odličan je Emptiness slušao ssm ih pre nekoliko godina, nisam očekivao da će izbaciti ovakav album Quote
Demon Seed Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 Meni sad zbog njih još žalije što nisam otišao na Darkness Rising xD Quote
Demon Seed Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 Odličan Emptiness, štrokica i beznađe. Slušao sam ga sad opet, da ga izvrtim još malo pa otvaramo temu. All Is Known mi se najviše sviđa za sad. Mora obrnem i one ranije kad stignem, uopšte se ne sećam da su na Error pravili ovakvu atmosferu Quote
Divlji Tigar Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 (edited) 1. Portrait - Crossroads 2. Riot - Unleash The Fire 3. Opeth - Pale Communion 4. Air Raid - Point Of Impact 5. ElvenStorm - Blood Leeds To Glory 7. Savage Master - Mask Of The Devil 7. Slough Feg - Digital Resistance 8. Skull Fist - Chasing The Dream 9. Accept - Blind rage 10. Wolf - Devil Seed --------------------------------- Solstafir - Otta Avenger - The Slaughter Never Stops The Dagger - The Dagger Nomad Queen - Nomad Queen Bullet - Storm Of Blades Revenge - Harder Than Steel RAM & Portrait 2014 - Under Command Ranger - Shock Skull Occultation - Silence In The Ancestral Hosue Sister Sin - Black Lotus Stalion - Rise And Ride Cobra - To Hell Hitten - First Strike With The Devil Nevergreen - Vendetta Sabbath Assembly - Quaternity Turbo - the Fifth Element Gamma Ray - Empire Of Undead Stormwarrior - Thunder & Steele Ultimatum - U Vihoru vremena Đurbivo - Krvave Bajke Edited February 26, 2015 by Divlji Tigar Quote
Descender Posted March 17, 2015 Report Posted March 17, 2015 Realno, Kenn Nardi je bio album godine. Al je izašao krajem godine pa ga nisam ni čuo u 2014. A i ljude generalno boli kurac. A koga i ne boli, nema živce da sluša album od dva i po sata. Kako god, da danas pravim listu - bio bi na prvom mjestu. Quote
Јарослав Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 ^ a zamisli da su iz tih dva i po sata izvukli najboljih 45-50 minuta i to snimili pod Anacrusis imenom... Quote
Lou Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 Realno, Kenn Nardi je bio album godine. Al je izašao krajem godine pa ga nisam ni čuo u 2014. A i ljude generalno boli kurac. A koga i ne boli, nema živce da sluša album od dva i po sata. Kako god, da danas pravim listu - bio bi na prvom mjestu. Nego, dečače... jesi li slušao To Be Kind? Quote
Berliner Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 jedan kljucic bi ovde dobro legao moze da se otvori tema za 2015-u gde svi imaju pravo da jednom po stranici obrazlozeno postuju koji im je album najbolji u dosadasnjem toku godine. Quote
Kumodraski Vo Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 Jeste poslusali Big Blood da ja vas pitam. Quote
HeLLsarma Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 Ja moram reci da mi je i Nightbringer jedan od boljih iz 2014, nisam nazalost poslusao kad je trebalo. Raznosi koliko je bolestan. Quote
Demon Seed Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 jedan kljucic bi ovde dobro legao moze da se otvori tema za 2015-u gde svi imaju pravo da jednom po stranici obrazlozeno postuju koji im je album najbolji u dosadasnjem toku godine. Turi si ključić u analni otvor! Vidiš, to je lepota kod kosmosa, albumi izađu u nekoj godini, a ti imaš mogućnosti da ih i u sledećoj godini slušaš, misliš i diskutuješ o njima. Eno ti tema za glasanje 2014 pa zaključaj. I NEMOJ! I to ti se ne sviđa? Quote
In The Flesh Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 A sto znam... moram preslusat prvo citavi album, ali nikako da nadjem dva dana slobodno. Quote
Demon Seed Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 Ne razumi me krivo, ni ja nijesam slušao, samo pitam. Quote
Lou Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 Škola, domaći zadaci, sekcija, jebi ga, nema vremena... Quote
Demon Seed Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 (edited) Ne znaš koliko mi se zadaća nakupilo Edited March 18, 2015 by Demon Seed Quote
Kumodraski Vo Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 (edited) @Simon, Flesh, slusajte onda Edited March 18, 2015 by Kumodraski Vo Quote
Kumodraski Vo Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 Jasta cemo da se navadimo sto je Cure Jesi slusao Unlikely Mothers? Kakvi su novi, moram da skidam. Quote
Lou Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 U planu mi je za večeras. Skinuo sam i oba Double Days, imaš na njihovoj stranici. http://freemusicarchive.org/music/big_blood/ Quote
Recommended Posts