Lou Posted December 9, 2014 Author Report Posted December 9, 2014 evo i mojih 80 minuta masakra, naravno dvadeset pesama bez ikakvog reda i smisla, samo krljnuti u isti folder Nema potrebe da se duriš kao da sam ti jebao sestru ili devojku, doslovno si imao onaj mikstejp u kojem pesme nisi označio brojevima, a mislim da ih je bilo i više od dvadeset. J cu sklepam jednu ali da dobro vozi ne kao rekapitulacija godine i sl. Lepo razmišljaš, kažem ja da si mlada nada. Quote
Talvi Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 haha zajebavam se jebote, tek za ovakve tvoje postove nema potrebe Quote
Lou Posted December 9, 2014 Author Report Posted December 9, 2014 (edited) Još se ja čudim koji ti je kurac. Ništa ad hominem, razume se, samo sam slikovit. Edited December 9, 2014 by Lou Quote
Talvi Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 slična priča za Skalov tejp kao i za M16, s tim što je Skal ovog puta više u death metal i eksperimentalnijim tripovima. više pesama sam znao, najbolji "novitet" - Thomas Giles, nisam to stigao da overim a super zvuči dobar tejp, naravno Quote
azal Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 http://8tracks.com/mouthfart666/favorite-metal-tunes-2014 Quote
In The Flesh Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 Za sad preslusah samo Suicide Pony-ev tejp, a upravo slusam Melindin Pony standardno gej, ima par stvari koje su bas ok, ostatak moze da prođe. Solidan tejp. Melindin izbor je super za sad. Novi Agalloch nijesam slusao, fina pjesmica. 1 1 Quote
soul wandering Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 ja krenula ponijev, i ne mogu ja ono uzmem melindin, i umalo ne zaspah sad na poslu i evo treci pokusaj azal,ide nekako Quote
Face Of Melinda Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 http://8tracks.com/franjo-mutavi/uvek-ce-biti-najgore-2014 e'o ga i moj, manje entombedcore-a nego prošle godine, više metala. šarenije, a opet direkt u glavu, sa par laganijih numera (uglavnom na početku i kraju). 23 pesme, sat i 40 minuta, ko izdrži pričaće. sad skontah, kad sam video kod leleka, da sam zaboravio krstitelje. moram da dodam. Nesto vise od 1/3 autora aktivno slusam... manje od 1/3 autora nije prijala mojoj neznoj prog dusi, a oko 1/3 mi je novitet... tako nekako... Pri cemu su me najvise odusevili za mene noviteti na kraju liste lazer/wulf, thomas g.. nesto, trioscapes Sve u svemu jedna solidna lista I preporuka da se preslusa. A Azalova lista je u skladu sa mojim preferncijama tako da overiti I nju pod obavezno. Suicide Pony lista je takav chill out I znaci lagana mjuza za opustanje skroz. Za ostatak listi reportujem kasnije... Za sad preslusah samo Suicide Pony-ev tejp, a upravo slusam Melindin Pony standardno gej, ima par stvari koje su bas ok, ostatak moze da prođe. Solidan tejp. Melindin izbor je super za sad. Novi Agalloch nijesam slusao, fina pjesmica. Novi agalloch vredi poslusati Meni je tejp inspirisan coverom samo su prikovane pesme iz 2014... volim ja taj artisticki dojam u fullu da bude Drago mi je da ti se dopao tejp a cekam tvoj imam ideju kakve ces pesme ubaciti a mozda me iznenadis Quote
azal Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 lazer/wulf kida, eto koliko god da se trudis, nesto zaboravis Quote
M-16 Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 Skalov tejp je odličan! Na početku me malo iznenadio jer nije zamastio hardkorom ali zato drugi deo sabija. Talvi je sledeći. Quote
In The Flesh Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 Novi agalloch vredi poslusati Meni je tejp inspirisan coverom samo su prikovane pesme iz 2014... volim ja taj artisticki dojam u fullu da bude Drago mi je da ti se dopao tejp a cekam tvoj imam ideju kakve ces pesme ubaciti a mozda me iznenadis I meni je tejp inspirisan coverom. Romantika. http://8tracks.com/in-the-fleshko/a-mixtape-most-imminent 1 1 Quote
SkullKrusheR Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 Nesto vise od 1/3 autora aktivno slusam... manje od 1/3 autora nije prijala mojoj neznoj prog dusi, a oko 1/3 mi je novitet... tako nekako... Pri cemu su me najvise odusevili za mene noviteti na kraju liste lazer/wulf, thomas g.. nesto, trioscapes Sve u svemu jedna solidna lista I preporuka da se preslusa. hvala! Skalov tejp je odličan! Na početku me malo iznenadio jer nije zamastio hardkorom ali zato drugi deo sabija. Talvi je sledeći. hvala, matori! tvoj je isto kidalica, skroz po mom ukusu. neki izvođači i pesme nam se poklapaju (a neki će se tek poklapati jer parn hardkor aduta odavde čuvam za hc/punk tejp koji ću ovih dana sastaviti). jedino što sam dosta ovoga već slušao pa nije bilo nekih iznenađenja. talvijev još nisam stigao da preslušam, ali vidim po listi da je sa polovinom slično kao sa m-16, a drugu polovinu ili ne slušam ili još nisam čuo, tako da ću kasnije obrnuti ove novitete. slušam azalov sad, već vidim da nam se dve pesme poklapaju. javljam utiske kasnije. Quote
Јарослав Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 nešto mi se čini da će mi se ove godine svačiji tejp dopasti, pa ću predveče da krenem sa slušanjem elem, nešto se razmišljam da sklepam dva komada, jedan da bude neko black/death zlo, a u drugi sve ostalo ali neće to još biti, čeka se par albuma (Ascension na prvom mestu, za razliku od većine, ja očekujem dosta i kapiram da neće podbaciti), još neke stvari mi ostale da preslušam malo bolje Quote
SkullKrusheR Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 ja sad vidim da je laza okačio dimesland, to bih lagano mogao da dodam, iako još nisam ni skinuo. one dve stvari što su ranije izbacili su fantazija. Quote
kuruz Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 Night Prowler - ooooooooodličan tejp Quote
Face Of Melinda Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 ITF-ov tejp sabija Iako slusamo vecinom iste bendove uspeo covek me iznenadi sa Empty yard experiment nice one man I dobar uvod liste sa Manes-om <3 anyway koga interesuju novija prog rock i post rock izdanja ovo je prava lista za njega/nju... Quote
Out Of Time Posted December 11, 2014 Report Posted December 11, 2014 http://8tracks.com/seebottleneck/krmelj Quote
Talvi Posted December 11, 2014 Report Posted December 11, 2014 nemetali: https://www.sendspace.com/file/rn54fv kao i svake godine - pola tejpa Kroati/Srbi/Slovenci a pola Ameri, prvi deo bitovi, drugi deo žice Quote
Night's Blood Posted December 11, 2014 Report Posted December 11, 2014 ITF-ov tejp sabija Meni njegove muzicke preporuke odmore glavu od svakodnevnice. 1 1 Quote
Face Of Melinda Posted December 11, 2014 Report Posted December 11, 2014 nemetali: https://www.sendspace.com/file/rn54fv kao i svake godine - pola tejpa Kroati/Srbi/Slovenci a pola Ameri, prvi deo bitovi, drugi deo žice Talvi skinuh te na kompu ali ne stizem da te preslusam jer nisi na 8tracksu... why man why @Snajka ITF slusa dobru mjuzu ne moz covek da omane Quote
Night's Blood Posted December 11, 2014 Report Posted December 11, 2014 Zato sve preporuke pokupim od njega. Quote
azal Posted December 11, 2014 Report Posted December 11, 2014 skullkrusher brat blizanac dok nije krenuo entomedcore i sta vec u drugoj polovini Quote
Recommended Posts