Jump to content

Recommended Posts

Posted

evo i mojih 80 minuta masakra, naravno dvadeset pesama bez ikakvog reda i smisla, samo krljnuti u isti folder

https://www.sendspace.com/file/97agcj

pola tejpa su, je li, entombedcore/hardcore radosti, pa anti-kor ekipa može da se povede Cult Leader nazivom albuma.

Tuđman-voršip ću sutra verovatno

i da, preskočio sam neke stvari koje su svi čuli (tipa Slipknot, Septic Flesh...) radi akcenta na ono što je malo prošlo ispod radara a razbija

Posted

http://8tracks.com/franjo-mutavi/uvek-ce-biti-najgore-2014

e'o ga i moj, manje entombedcore-a nego prošle godine, više metala. šarenije, a opet direkt u glavu, sa par laganijih numera (uglavnom na početku i kraju). 23 pesme, sat i 40 minuta, ko izdrži pričaće.

sad skontah, kad sam video kod leleka, da sam zaboravio krstitelje. :redface:

moram da dodam.

Posted

M16:

baš masivan tejp, ali odličan! naravno, bolje mi je legao onaj brži deo tejpa :D i volim kako smo se na više mesta ispresecali sa istim bendovima, ali sve sa različitim pesmama ;)

i našao sam nekoliko odličnih bendova koje moram bolje da overim, tipa Holy, Svffer, Worms Feed...

super tejp dakle :da:

Posted

i našao sam nekoliko odličnih bendova koje moram bolje da overim, tipa Holy, Svffer, Worms Feed...

ja sam bio ubeđen da je worms feed izašao 2013. pa sam ga zato izostavio, a sad vidim da je 6. januara izašao. a holy mi je nekako bio previše pank, možda ga stavim na drugi pankerskiji tejp u paketu sa torso-om.

@m-16: do jaja je ovaj harrowed. sad ću uzeti tejp natenane da obrnem.

zaboravih nero di marte da ubacim. :udri: