Demon Seed Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Postoji li način da nekome dam priority nad ostalima kad skida od mene? Addovanje na user list izgleda da ne radi ništa u tom smislu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 To za onaj tudji komp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Хвала Симоне, ниси морао због мене да отвараш тему. Меден си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted December 11, 2014 Author Report Share Posted December 11, 2014 Ti dobiješ specijalan discount na KKN diskografiju To za onaj tudji komp? Neam vremena da koristim slsk na tuđem kompu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 @dimon u starom klijentu ides general options > cekboks #2 (let users in list download first). u novom ne znam, nemam instaliran. ali moram ti reci, to je jako nepopularna praksa jer kad bi to svi radili onda ne bi funkcionisala mreza bez da se svi cimaju da se dodaju. cak ne znam da li ova opcija uopste radi na serveru ili je samo neki interfejsni relikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted December 12, 2014 Author Report Share Posted December 12, 2014 Evo malo izguglah, mogu ljudi da se stavljaju u grupe pa da se podešava group priority. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 to novi fensi klijent jel...pitanje je radi li to uopste. jel on gotov? a vidi vidi gotov je, moracu da isprobam (ali dzaba mi kad recimo userlist ne moze da se importuje) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted December 13, 2014 Author Report Share Posted December 13, 2014 Može da se importuje, mada ja nisam pokušavao xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 6, 2015 Author Report Share Posted June 6, 2015 (edited) Ljubazni frikovi na slsk vol. 1: [18:24:51][Vael Victus] Hello, I have a higher-quality Dune 2000 soundtrack available under my Cinematic folder. [18:26:30][Demon Seed] [18:26:37][Demon Seed] you mean higher quality then mine? [18:26:47][Vael Victus] Indeed, I ripped it from the composer's site. [18:26:53][Vael Victus] I'd like to proliferate it. [18:27:16][Demon Seed] Thank you very much! Inače ne priča o filmu nego o video igrama, od Franka Klepackog ono polu smećence Reko ae baš da skinem, njegovi fajlovi su 128, a moji ~116 vbr, mrtva trka Edited June 6, 2015 by Demon Seed 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiaC Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 Meni taj soulseek ne radi cim ukucam u search recimo metal ili nesto drugo krene da izbacuje pronadjeno i odmah blokira?Mislim da je to nesto do kompa ili mozda nije?Skinuo sam program Shareazza ali tu nemoze da se nadje skoro nista? Moze neka preporuka za neki dobar p2p program? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 koji si jos kveri probao osim "metal", zivo me interesuje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 to se i ja pitam, da nije zab'o program zbog prevelikog broja rezultata Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiaC Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 hahhaah izgleda da nije zbog toga,sta god da ukucam on zabaguje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 7, 2015 Author Report Share Posted June 7, 2015 ima i nekih banovanih reči, ako skidaš bitlse, nemoj kucaš beatles, kucaj imena albuma Jebem li ga šta mu je, enabluj mu firewall exceptione i ostalo, trebalo bi to da te pita kad instaliraš Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 Meni nikad nie hteo da izbaci rezultate kad kucam prodigy... Taine civilizaciske, na Balkanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 10, 2015 Author Report Share Posted August 10, 2015 Evo krenuo da mi zakucava, obrisao ga, pa instalirao novi, sad ne zakucava, nego svaki download zabode posle par sekundi i piše aborted, pa pređe na sledeću pesmu, pa zabode isto tako i na njoj itd... Koje verzije vi koristite, je l' imao neko slične probleme? Razmišljam da se ne jebavam sa solucijama po internetu nego da odradim system restore par nedelja unazad i ćao xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 kakva ti je konekcija? mene je nekad tako jebuckalo kada je konekcija bila skrnava Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 build 2014.8.31, malopre skinuo nešto bez problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 10, 2015 Author Report Share Posted August 10, 2015 Ja sam koristio tako neki stariji, pa sam prešao na 2015.6.12. sad kad sam reinstalirao, i umesto zakucavanja počeo abort. Ne bi trebalo da imam probleme s konekcijom, sad ću dodradim speed test da vidim 35.33 Mbps / 1.88 Mbps Ping 13 ms, nešto mi se čini da je uvek ranije bio oko 10, mada baš da ga jebem ako 3 ms pravi problem xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 qt 2015.2.21 šljaka bez problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 10, 2015 Author Report Share Posted August 10, 2015 Zanimljivo, odem u restore i nađem samo 2 pointa, oba u poslednjih nedelju dana, prilikom Windows Update-a, koji sam bio ubeđen da sam isključio... Sad ću da ga vratim u prošlost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 Ja sam probao novie verzie, nisu mi se svidzale...imam ih u steku, u slucau da zardza praistoriska 157NS13e...a sljaka kao svaicarski sat, da kucnem kucnem kucnem o vrata raiaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 11, 2015 Author Report Share Posted August 11, 2015 Uradio sam neki restore, posle toga se pojavila treća greška: ''microsoft visual C++ runtime error'' Obrisao sam na kraju one .dat fajlove, neki od njih se zeznuo, sad ne crashuje više, i nema abortusa downloada, al' mi otišao queue... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted February 12, 2018 Report Share Posted February 12, 2018 Ubija me ovo smeće Dakle, otišao je u kurac ničim izazvan pre jedno 3 meseca Krene da DLuje, prvo ne prikazuje ETA Onda krene da skida dve pesme u isto vreme, pa drugu abortuje pa pređe na treću pa ako skine, skine Kad 'skine' ponovo sve abortuje, a istovremeno bleji na 5.0kbps i šatro skida I onda sam menjala portove, reinstalirala, brisala config ZAMENILA MODEM Instalirala opet Promenila portove I i dalje radi isti jebeni kurac Šta da radim sa ovim??! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted February 12, 2018 Report Share Posted February 12, 2018 Meni radi bez problema. Ali verzija koju ja koristim je 157 NS 13e. Skinuo sam jednom neku noviju i sećam se da je bila ubi bože, posle dan-dva sam se vratio na staru i ne planiram da menjam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts