Jump to content

Paralelni univerzumi Hefesta Snažnog

Recommended Posts

Posted

veliki vs mali

evo ovaj nije mica i mogao bi da bije bilo kog od 80 kila

dobra tehnika, stil berserk

E druze druze :)....

Ajde sad stvarno,verovatno sam neupucen kad ne mogu ni jednu gromadu da navedem da rastura u nekom martial art-u?Dajte nesto kvalitetno....

Tank Abbott mi je extra al nije on visok uopste samo je svinja...

Posted

MMA?

Cain Velasquez

Junior Dos Santos

Travis Browne

Alistair Overeem

Vitali Minakov

Fabricio Werdum

Stipe Miocic

Josh Barnett

Svi preko 190 osim Cain-a i do 120 kg

Kategorija ispod

Jon Jones (194)

Alexander Gustafson (196)

Ali je glupa prica potpuno.

Daniel Cormier je nepunih 180 cm.

Hector Lombard je 175 cm.

Fedor je bio jedva preko 180...

To ima prednosti jedino ako umijes da je iskoristis.

Posted

Semmy Schilt

E druze druze :)....

Ajde sad stvarno,verovatno sam neupucen kad ne mogu ni jednu gromadu da navedem da rastura u nekom martial art-u?Dajte nesto kvalitetno....

Tank Abbott mi je extra al nije on visok uopste samo je svinja...

i ima negativan skor pobeda poraza :D
Posted (edited)

Semmy Schilt

i ima negativan skor pobeda poraza :D

Hahah moguce al kazem da mi je gotiva :D.

@in the flesh

I dalje smatram da niko od njih ne poseduje neku fascinantnu tehniku peglanja,pregledao sam dosta klipova ovo popodne na youtube-u...

da su jaki,jaki su naravno i tu nema sta da se spori al ni jedan od njih ne bi ni 3 minuta izdrzao protiv nekog ko je masterizovao istocnjacke borilacke vestine.

Fizicka spremnost ne znaci samo da imas jacinu udarca i da znas da se mrcvaris sa nekim pa da ga dobijes na snagu,umetnost tuce jesu ti akrobatski skokovi i udarci iz visina,nadprosecna nozna tehnika i slicno...To je ono sto fascinira.Kao sto bi Hefest rekao Bruce lee je Bruce lee ;).

Edited by Lord Iffy Boatrace
  • Downvote 3
Posted

Bruce Lee je mnogo manje radio ovu akrobatiku nego Tony Jaa, kod Brucea je uvek suština bila u efikasnosti, a ne u flashy udarcima, i za mene je to umetnost tuče, a ne rasipanje energije na akrobatske skokove...

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Bruce Lee je mnogo manje radio ovu akrobatiku nego Tony Jaa, kod Brucea je uvek suština bila u efikasnosti, a ne u flashy udarcima, i za mene je to umetnost tuče, a ne rasipanje energije na akrobatske skokove...

Ne znam sta bih ti rekao,ima nesto u tome sto kazes naravno,ja ih obojicu jako gotivim i fasciniraju me.

Posted

Hahah moguce al kazem da mi je gotiva :D.

@in the flesh

I dalje smatram da niko od njih ne poseduje neku fascinantnu tehniku peglanja,pregledao sam dosta klipova ovo popodne na youtube-u...

da su jaki,jaki su naravno i tu nema sta da se spori al ni jedan od njih ne bi ni 3 minuta izdrzao protiv nekog ko je masterizovao istocnjacke borilacke vestine.

Fizicka spremnost ne znaci samo da imas jacinu udarca i da znas da se mrcvaris sa nekim pa da ga dobijes na snagu,umetnost tuce jesu ti akrobatski skokovi i udarci iz visina,nadprosecna nozna tehnika i slicno...To je ono sto fascinira.Kao sto bi Hefest rekao Bruce lee je Bruce lee ;).

Molim te nemoj da mi zamjeris sto cu ovo reci, ali stvarno, nikako, niposto i nimalo nijesi potkovan za ovu pricu. :)

Dajes inserte iz filmova kao referencu, covjeka koji nije imao nijedan profi mec i kazes da niko od ljudi koji su zivot posvetili nauci usavrsavanja destrukcije protivnika golim rukama mu ne bi izdrzao 3 minuta.

Neki su visestruki svjetski sampioni u brazilskoj jiu jitsi, neki olimpijski sampioni u rvanju ili dzudou, neki svjetski sampioni u kikboksu,. sambou, boksu pa i karateu. Ljudi koji slome ruku u mecu i nokautiraju protivnika tom istom rukom (Franklin -Liddel), slomljenih jagodicnih kostiju i nosa izdrze 15 min sa najjacim udaracem u MMA ( Carwin- dos Santos), ljudi koji prezive suplex koji bi 99.9% vratova slomio, poslije nepuni minut prisile protivnika na predaju (Fedor- Randelman) itd itd.

Da li stvarno mislis da je bilo koji od ovih letecih udaraca efikasan u borbi sa nekim ko zna da se bori? Eto ti klip na netu (muka me da trazim) kako nekakvi master nepobjedivi san shu kurac palac hefest josif sto pogledom obara svoje ucenike i hvali se kako mu je skor u borbama 200:0, pije nokaut od nekog amaterskog MMA borca u prvih 10 sekundi.

Da li stvarno ja pisem elaborat kao odgovor na ovako nesto?

Iznervirah se, zivota mi. Nemoj tako nesto vise da pricas. Sav sam u golu vodu.

• Upvote 8
  • Downvote 2
Posted

Molim te nemoj da mi zamjeris sto cu ovo reci, ali stvarno, nikako, niposto i nimalo nijesi potkovan za ovu pricu. :)

Dajes inserte iz filmova kao referencu, covjeka koji nije imao nijedan profi mec i kazes da niko od ljudi koji su zivot posvetili nauci usavrsavanja destrukcije protivnika golim rukama mu ne bi izdrzao 3 minuta.

Neki su visestruki svjetski sampioni u brazilskoj jiu jitsi, neki olimpijski sampioni u rvanju ili dzudou, neki svjetski sampioni u kikboksu,. sambou, boksu pa i karateu. Ljudi koji slome ruku u mecu i nokautiraju protivnika tom istom rukom (Franklin -Liddel), slomljenih jagodicnih kostiju i nosa izdrze 15 min sa najjacim udaracem u MMA ( Carwin- dos Santos), ljudi koji prezive suplex koji bi 99.9% vratova slomio, poslije nepuni minut prisile protivnika na predaju (Fedor- Randelman) itd itd.

Da li stvarno mislis da je bilo koji od ovih letecih udaraca efikasan u borbi sa nekim ko zna da se bori? Eto ti klip na netu (muka me da trazim) kako nekakvi master nepobjedivi san shu kurac palac hefest josif sto pogledom obara svoje ucenike i hvali se kako mu je skor u borbama 200:0, pije nokaut od nekog amaterskog MMA borca u prvih 10 sekundi.

Ovo je tacno 100 %
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Matori ne ljutim se ali smatram da ja i ti ne gledamo isto na to.Ti to gledas iskljucivo kao peglanje a ja na to gledam kao na umetnost.

A to da mi kazes da nisam potkovan za tu pricu je smesno jer ni ti nisi ni jedan argument dao niti primer sa kojeg bi se zakljucilo da se i ti poznajes u borilacke vestine.To sto si naveo par lika koje mozes bukvalno izguglati je sve samo ne argument.Ni na jedno pitanje nisam dobio odgovor,zatrazio sam da mi okacis bilo kog ko je spretniji od ove gospode i ko je brzi i pokretljiviji i nisi uspeo.Kakve veze ima dal se bije na ulici,dojou ili u ringu?

Nego uopste nisam ni trebao u temu da ulazim,postoje vas par koji ste kao brate neka sekta,covek nista ne sme da postavi,da kaze niti da tvrdi odmah se pojavi neko od vas par i sere na svakoj temi kako mi nista ne znamo a vi sve najbolje slusate,poznajete,ama bas sve.Nebitno dal je sport,filmovi,muzika ili kulinarstvo u pitanju...

Par najubedjenijih ljudi je bukvalno na svakoj temi foruma i samo cepaju...

Najvise mi je krivo sto je dosta dobrih ljudi otislo ili postalo neaktivno bas zbog tog razloga pa se retko gde moze i procitati nesto valjano i korisno...

• Upvote 2
  • Downvote 5
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...