Jump to content

Paralelni univerzumi Hefesta Snažnog

Recommended Posts

Guest HEFEST
Posted

Ovaj truliša želi da ga prebijem čini mi se :D

Ja se bavila nekim jogama i čudima i konačno se istegla do 180

Hefest jes' patuljak, niži je od mene koliko se sećam

Nije tebi ta sprava ispravna sa kojom se meris. Ja imam 183, a i meni je delovalo da si visa od mene. Ako nemas 185 pljuni me. :mhihi:

Svasta cu ja ovde cuti. Patuljak od 183cm. Zanimljivo. Meni bitnija velicina moje alatke, a to kolke su mi noge zabole me jajce.

Ja sutiram samo trojke. Sto horog, sto ovako. Horog obicno prvi put bacim kada se lomi rezultat i kada niko zivi ne ocekuje tako sumanut potez. Sumanut za druge, a za mene zicer.

Posted

Haha, ma 190 sam, jeeste

183 nema šanse, toliko mi je otac bio visok, a bio je viši od mene čak i kad obujem neke manje štikle

@Bogdan

Mislim da je prosek malo veći

Ali svejedno, mi gledamo prosek jumetala, to je za 10-15cm više :D

Guest HEFEST
Posted

Moraces da obnovis SI sistem. Centimetar je jednako 10 milimetara. :obrv::mhihi: Na svim mogucim merenjima(toliko sam imao i na sistematskim u srednjoj skoli, a i u vojsci pa kasnije i na drugim pregledima kao i kada se sam merim) meni dodje 183cm pa ti vidi gde si se merila. Moze biti jedino kada sam te video da si imala mozda djon debeo 10 cm. :da::haha:

Haha, ma 190 sam, jeeste

183 nema šanse, toliko mi je otac bio visok, a bio je viši od mene čak i kad obujem neke manje štikle

@Bogdan

Mislim da je prosek malo veći

Ali svejedno, mi gledamo prosek jumetala, to je za 10-15cm više :D

Gde je veci prosek. U zemlji divova? Treci smo najvisi muski narod na svetu, a opet je 183 iznad proseka.

http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/892405-za-dlaku-srbi-treci-najvisi-muskarci-na-svetu-crnogorci-dele-prvo-mesto

Inace zanimljivost-

Iako u društvu ostavljaju utisak dominantnih i zdravih osoba, naučno je dokazano da su visoki ljudi skloni srčanim oboljenjima.

Posted

Nisam imala, ajd nek mi cipele dodaju 5cm, ja onda imam 183,a ti manje :D

Merim se prilično redovno, i na tih 178 sam već 6-7 godina

Eto, imam momente kad se isteglim do 180, ali se ugrbavim opet vrlo brzo

Nije zemlja divova, ali na forumu je gomila ljudi +190

A i čini mi se da je veći prosek, jer moj buraz ima ~180 i svi ga smatraju onižim :D

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

O, Kure, postao si covjek.

194cm/115kg.

Moze krilo, jbg, Lemi je za centra stvoren.

Ma gde centar...bio bih prinudjen igrati centra u ovakvoj konstalaciji, ali inace imam visinu za 4 ili 3. Gde bre centar, pojeli bi me oni od 215-220 cm.

Guest HEFEST
Posted

Znaci ja ti garantujem zivotom da imam 183 cm, a ti vidi onda. Ako ti imas 178 ja sam poslednji kineski car. Mozda mi takav utisak bio za ono kratko vreme. Mozda i jesi niza od mene, ali ne bih rekao.

Guest HEFEST
Posted

Visoke zenske su cool. Obavije te dva puta nogama.

Muskarci sa druge strane, prakljace. Ne mozes da sednes u autobusu ni u kolima na zadnje sediste ko covek. Uvek problem sa prostorom. Prednost je sto mozes da vatas visoke ribe, ali mozes i ovako ako nije kompleksasica.

Ma sjajno, 185 sam uvek htela

Baš bi to bilo lepo da je tako

E na sledeci koncert ima da ponesem santimetar onu pantljiku pa cemo da izmerimo. :haha:

Posted (edited)

MALA ŽENAA OD VELIKE SLAĐA

MaAALA ŽENAA U SRCE POGAĐA MALA ŽENA LEPAKAO SLIKA

tELo maAlo a ljuUUBAAAV

vveeeeeEEEEEELIKAAAAAA

Edited by Demon Seed
  • Upvote 2
  • Downvote 2
Guest HEFEST
Posted

Kakve prakljače

Visoki su strava :wub:

I to misle i male žene :D

Ja znam mnogo malih zena koje ne misle tako. Moja zena na primer ne voli visoke, a ni cosave momke, a niska je ko Filipinka.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...