Grobodan Posted January 22, 2015 Report Posted January 22, 2015 Trpe onog debilčinu Batu godinama da piše nebuloze, a Hefest (ne ulazeći u to da li je istina, ili ne, to što piše), barem nikoga ne vređa (prvi), i okomili ste se na njega. Na nekoj temi se forsira Vermarht disciplina, na drugoj gledamo slike fekalija, a na trećoj modovi spamuju više od običnih članova. Vojvod kači najgluplje slike na temi "smešne slike". Uzmite se u pamet! Tako je! Ja sam upoznao Hefesta na Iced Earthu, sasvim normalno je pričao i ponašao se. Isto sam mu skoro prodao neke diskove, bez problema. To što priča na forumu, neka priča šta hoće, bar je zanimljiv. Meni je 1000 puta više za ban izjava da su Motorhead i Celtic Frost više uticajni nego kvalitetni bendovi, da je Venom smeće, otvaranje Repetitor tema od spike o jebanju na -17. 2 1
LoveHateLove Posted January 22, 2015 Report Posted January 22, 2015 haha i ja dajem podrsku Hefu nema smisla
Fapril ethereal Posted January 22, 2015 Report Posted January 22, 2015 utera ti svako bolji je Bathory utera ti matori 9 1
Grobodan Posted January 22, 2015 Report Posted January 22, 2015 Ja volim i Celtic Frost moj ti bio u dupetu rado viđen gost 3
In The Flesh Posted January 22, 2015 Report Posted January 22, 2015 Uzmes moju kitu i omrsiš se na veliki post. 1
oʞɾoƃ Posted January 22, 2015 Report Posted January 22, 2015 Meni je 1000 puta više za ban izjava da su Motorhead i Celtic Frost više uticajni nego kvalitetni bendovi, da je Venom smeće, dobro ovo su sve činjenice
In The Flesh Posted January 22, 2015 Report Posted January 22, 2015 dobro ovo su sve činjenice Realno.
Demon Seed Posted January 22, 2015 Report Posted January 22, 2015 Ae idi jebi originalnost u metalu Venom je suv primer originalnosti bez kvaliteta 1
Grobodan Posted January 22, 2015 Report Posted January 22, 2015 Idi ti na novogodišnji koncert KKN i overi sa Olijem. 2
Demon Seed Posted January 22, 2015 Report Posted January 22, 2015 (edited) mada je i ta originalnost pod znakom pitanja, razvio bi se crni metal i bez tih pozerčina, Toma Ratnik je sasvim dovoljan Idem sutra, ne moram da čekam novu godinu. Najoriginalniji bend na domaćoj sceni trenutno. Edited January 22, 2015 by Demon Seed 1 3
Grobodan Posted January 22, 2015 Report Posted January 22, 2015 Lep provod, povedi i Vodovoda, napušite se neke vutre. 2
Grobodan Posted January 22, 2015 Report Posted January 22, 2015 Originalnost pre svega i insistiranje non stop na istoj je težak kompleks, gazda teme će se složiti. 1
lemmy sixx Posted January 22, 2015 Report Posted January 22, 2015 Trpe onog debilčinu Batu godinama da piše nebuloze, a Hefest (ne ulazeći u to da li je istina, ili ne, to što piše), barem nikoga ne vređa (prvi), i okomili ste se na njega. Na nekoj temi se forsira Vermarht disciplina, na drugoj gledamo slike fekalija, a na trećoj modovi spamuju više od običnih članova. Vojvod kači najgluplje slike na temi "smešne slike". Uzmite se u pamet! Nema tu vise pameti moj Elfe...ovo govno treba zapaliti ili da se Lalic opameti i po razumnoj ceni proda ovo nama stubovima. Meni je 1000 puta više za ban izjava da su Motorhead i Celtic Frost više uticajni nego kvalitetni bendovi, da je Venom smeće, otvaranje Repetitor tema od spike o jebanju na -17. Bravo Slobeks. To je to, stub stajl. Vreme je da Enforceri vrate forum. Enforsujmo. Originalnost pre svega i insistiranje non stop na istoj je težak kompleks, gazda teme će se složiti. Slobo moj, sa time se rukuju oni bez talenta. Onaj ko ne ume da svira i napravi pesmu ce uzeti da prdi u mikrofon i reci ce da je to fart metal i da je on originalan...i onda ce doci Azal i reci da je to kul. dobro ovo su sve činjenice Cinjenica je da ti jos uvek nemas potrebu za brijanjem. Sto govori kolika si picka. 2 2
Demon Seed Posted January 22, 2015 Report Posted January 22, 2015 Originalnost pre svega i insistiranje non stop na istoj je težak kompleks, gazda teme će se složiti. Originalnost bez kvaliteta je govno, ali to niko i nije dovodio u pitanje. Sa druge strane, bad copy/paste bendovi su u 99% slučajeva sranje. Razmisli malo o bendovima koje voliš i doći ćeš do zaključka da svaki ima neki svoj šmek, i šta je to nego originalnost? Ne mora to biti solo oboa u death metalu da bi bilo originalno. Lep provod, povedi i Vodovoda, napušite se neke vutre. Hvala, izvolte! :* Понекад трава, никад хероин. Ja se ne udaram po nosu - bolje da nosim kratku kosu! 1
Recommended Posts