HeLLsarma Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 Vredjaju, totalno su netoleranti. Dosta demo(n)kratije! Uprava napolje!
truliandedzombileš! Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 ja se ovde borio za etiku i istinoljublje, poslat na lađenje zbog etike. zen da se vrati tom nekom zdravom razumu dok ne bude prekasno, da podnese ostavke na sve funkcije i rekontstruiše grua. vraćajte hefa. može i batu šiptara. kuruz da se izvini novalisu što je provalio njegove artificijalne onlajn identitete. blagoja ne vraćajte.
Sreta Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 može i batu šiptara. Nemojmo preterivati.
truliandedzombileš! Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 bitno da se nešto dešava, da je žurka, zezanje ostaće živa tema o čajevima i korišćenju hibiskusa kao boje za kolače. jebo ih ja. 2 1
Sreta Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 Idealno bi bilo da neko pozove kurvice iz kraja da naprave profile na yumetalu. 2
sale 3sm Larry Flynt Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 jedino dotvorimo lazni konkurs za Mis Juma, Zvezde Juma, Ja imam metal talenat i potrebne dojajne ribe za snimanje spota tajne super grupe-Dzenana, Sase Kovacevica, Vlade Georgijeva i Tropiko benda
Machka Naopachka Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 Koriscenje hibiskusa kao boje za kosu, ne za kolace. 1
lemmy sixx Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 Jebali vas Blagoje i Bata smarac. Jedina ispravna stvar koji su modovi uradili u poslednjih nekoliko godina je permaban za onog mentola. Sto se tice picketine dukljanske, forum je svakako bolje mesto bez njega. 1
Grobodan Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 Slažem se, jebeš Blagoja pizdu i Batu šiptarčinu. 2
sale 3sm Larry Flynt Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 Uglavnom svi se slazemo, vracajte Hefesta!
Berliner Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 vraćajte hefa. može i batu šiptara. kuruz da se izvini novalisu što je provalio njegove artificijalne onlajn identitete. blagoja ne vraćajte. tako je. mislim dajte i par meseci hefu, ali nek ne bude ful sperma bila je opasna provokacija sa onom etikom jebala vas etika
kuruz Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 ja sam Neletove, Josifove i Lazine, Vitamin je Novalisove
PajatheTrut Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 ВРАЋАЈТЕ БРЕ ХЕФЕСТА !!!! ШТА ВАМ ЈЕ ЧОВЕК КРИВ ? 1
Dark_Elf Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 Jebali vas Blagoje i Bata smarac. Jedina ispravna stvar koji su modovi uradili u poslednjih nekoliko godina je permaban za onog mentola. Sto se tice picketine dukljanske, forum je svakako bolje mesto bez njega. Živa i sušta istina. Bata je retard.. a Blagoje.. on se na prvu loptu učini Ok... al' onda naprasno neko zlo.... neka zavist, ne znam... nešto izađe iz njega. Izvređa ljude.. oni ga iznapušavaju... i tako... Nego da se vrnemo na topic: VRATITE HEFESTA!
B@K@ Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 Hefest je hipersenzitivan, emotivac, to stvara problem. It's not a bug, it's a feature. Vratite Hefesta, i da se lepo ljudski izvini Melindi i to je to. Kacmo već kod toga, ko beše bio Facial of Melinda, Čarli? Što se Bate šipćara tiče, najveći problem sa njegovim banom imam što je jednom Jaroslavu moralo dopizdeti na sportu, da bi ga u afektu banovao. Po tim (svim?) standardima, Batu je odavno trebalo banovati. 2
truliandedzombileš! Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 facial of melinda :haha: najjači nadimak ikada beše. hefest je vo, ne može se od njega očekivati izvinjenje. svejedno, vratite ga!
Talvi Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 Kacmo već kod toga, ko beše bio Facial of Melinda, Čarli? Bata, ako se ne varam
obsessed by cruelty Posted February 28, 2015 Report Posted February 28, 2015 Bata, ako se ne varam Jeste Bata, Carli je bio narkopeder.
SkullKrusheR Posted February 28, 2015 Report Posted February 28, 2015 i normalan i prirodan, jedan od jačih nikova.
Fapril ethereal Posted February 28, 2015 Report Posted February 28, 2015 (edited) meni samo nije jasno kako je B@K@ dosao do svog nika?jel se igrao mozda sa imenom gmail naloga,pa mu ovo bilo zanimljivo? mislim da je to jedna od najvecih misterija ovog foruma.. pored one da li Tesa Tesanovic stvarno postoji.. Edited February 28, 2015 by Fapril ethereal
Recommended Posts