Guest HEFEST Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 To govori da bolje na svet nema. Ceo svet sam prosao ne bih li nasao slicnu, a da cu ovakvu naci ne bi sanjao ni u najludjim snovima. Bukvalno imam zenu koja mi je ko PR menadzer. Gde god se pojavimo kada se ona nasmeje svi se raspilave i krenu kuco maco kao si lepa i slatka price. Ja mogu napusen ovako da ih iskuliram i ostavim ih da ih zena zamajava. Savrsenstvo. Zna da barata sa rodbinom i pravi je lider u tome. Ja posto sam rodbinski asocijalan uzivam u svemu sto ona radi, a za kuvanje sam vec pricao. Da Dzejmi Oliver proba punjenu papriku od pre neki dan sto je napravila batalio bi da se bavi tim poslom. Nije samnom lako, ali i ja imam svoje prednosti jelte. Ni -17 nije problem. 3 3
In The Flesh Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 Pa ona nema pojma čim se udala za tebe 4 1
lemmy sixx Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 I ne samo srčana oboljenja, nego i kičma, kolena, zglobovi... u principu, nije zdravo biti visok Al smo lepši Sem tu i tamo bolova u kicmi, nikakvih ja problema nemam. Jebati ga, jos sam premlad za probleme, ali srcana oboljenja kod muskaraca su podjednako moguca i Miti i slicnim hobitima.
Antikristina Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 Zavisi to sve od puno stvari, imao si sreće Ja sam tek mlada pa se patim sa kičmom samo tako Ali svejedno ne bih da sam niža
Guest HEFEST Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 Bas si duhovit. Za mene su se utrkivale ko na onim kvizovima tipa- Zelite li da se udate za zilionera? Ona je izvukla premiju. Zivot samnom je bajka. Skromno receno. 1 1
In The Flesh Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 Ma ja samo upadam sa badumtsss na dobru foru, ne ulazim u raspravu je li tvoj život bajka ili je stvaran. 6
Antikristina Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 To Hefi ne sme meni da odgovori jer imam četri i po metra, pa uzeo decu da zajebava 3
Guest HEFEST Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 Pa klinci ne veruju jer su neiskusni. Ivet slikaj se u akva parku pored onog metra ako smes. Cenim da bi bilo oko 195, a mozda bi i Lemija sa trona skinula.
Antikristina Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 Nemam pametnija posla Mogu da se slikam pored frižidera, pisalo mu na kutiji 180cm I frižider je viši od tebe
Guest HEFEST Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 Vala moj frizider je 185 i tu smo negde. Mozda santim, dva veci od mene. Daj slike.
Antikristina Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 Evo odma, da pokažem da lažeš Pa da mogu na miru da kuvam
Guest HEFEST Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 Obrisase diskusiju sa slika. Samo da ponovim postavicu svoju sliku pa cemo onda mozda utvrditi da si ipak niza od mene. Mozda sam se ispumpao onda kada si me videla. To je bio inace moj kilazni minimum zadnjih 11 godina. Sada sam vec vratio jedno 7 kg.
Demon Seed Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 Majica Čorbe, Kuruz će da odlepi Te vaše slike ništa ne vrede ako ne dostavite dokaze o visinama frižidera, u suprotnom jedino da se slikate pored istog frižidera pa da vidimo.
Antikristina Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 Simone pa di da nađem kutiju od friž'dera sad majku mu Aaa to još iz 2007, dobar koncert bio Sve sam videla, pošto sam još tada bila monstruozne visine
Demon Seed Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 Daj oznaku frižidera, pa da izguglamo manual, da vidimo među dimenzijama visinu sa nožicama!
Talvi Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 svako ima metar u kući valjda, razvučete ga pored sebe i voila
Antikristina Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 Razvukla, nešto malo manje od 180 Kao što i rekoh Skoro sam vodila sličnu raspravu sa kolegom, tripuju ljudi često da sam viša, ne znam što
Guest HEFEST Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 Ja sam iskreno mislio da imas 1.95 od prilike. Bez zajebancije. Jes da sam bio navaren, ali nisam bas toliko. Priznaj da si cucnula pored frizidera na onoj slici.
Antikristina Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 Opasan trip Uglavnom kažu da je do krakatosti, zajebu se često ljudi
johnnyzzz Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 to je subjektivan osećaj nečije veličine ono kad shvatiš da bi neko mogao da te ispresavija pa ti se učini mnogo većim hefeste priznaj da si podvio rep kad si je video, nikom neću reći
Oak Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 ja stojim na 196 tamo negde od drugog srednje. brooo, me too
Antikristina Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 Jasno je i to, ali meni uglavnom mršavi ljudi izgledaju više, ne ispresavijači
Guest HEFEST Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Realno da se covek ne bavi nikakvim sportom ima stvarno minimalne sanse da ostane poluinvalid. Ja sam sjebao kolena na fudbalu u jebenom balonu. Bar da sam igrao basket gde sam gospodar i igru koju volim. Ne ja se sjebao na fudbalu koji pre toga nisam igrao godinama i to prilikom bezazlenog driblinga. I dan danas mi nije jasno kako. Kolena me i dalje jebu, a doktori kazu da je sve u redu. Ja prstima povremeno vracam neke delove na mesto da bih mogao da funkcionisem, a oni opet kao dobro je to. Ne razumem stvarno. Sada vise nema nista od round hous kika. Sada mora samo klasika.
Recommended Posts