Jump to content

Paralelni univerzumi Hefesta Snažnog

Recommended Posts

Posted

Ne razumem koji je to mongoloid uradio, a realno bole me kurac. Ja sam rekao sta sam imao. :mhihi:

Posted

Tek sada vidim svoju titulu. Bas mi se svidza!!!! To mi uvek bila uzrecica posto mi to bio omiljen film kao klincu.

• Upvote 3
Posted (edited)

Haha, krenuo da kucam kako mi se još nije nešto takvo desilo, onda sam se setio da su mi jednom u nekoj gužvi vrata uhvatila nogu i pocepala mi djon od magnumki xD

Meni se nesto slicno desilo mada ne u Beogradu nego ovde u Arandjelovcu. Imamo lokani autobus koji prolazi kroz ceo grad i skroz do fabrike Knjaz Milos ako neko zna gde je. Radio sam u obliznjoj sivari kao mladi krojac. Sedam jednim udarcem!!!

I tako ispred fabrike ja da izadjem, a lik zatvara vrata autobusa posle jedne milisekunde. Ja vidim da se zatvaraju, a tek koraknuo kroz vrata. Poskocim da me ne zaglave, ali mi unutra ostane ruka do ramena i kesa sa starim stvarima za rad. Krece autobus, a ja trcim za njim posto mi jedna ruka zaglavljena. Drao sam se kao lud, a batara daje gas. Ja cimnem iz sve snage i na jedevite jade onako ocajnicki uspem da iscupam ruku, ali kesa nije mogla proci naravno i u ruci mi ostanu samo rucke. Znaci nasao sam lika sutradan i jebo mu sve po spisku. A stvari nikada nisam nasao. Neko ukrao staru majicu i bermude.

Najjace od svega sto lik nije ni primetio nista. Da se nisam nekako iscupao(a vrata uhvatila ljudski i mislio sam da nema sanse ruku da izvadim i kada sam uspeo svu sam je izgulio) vukao bi me autobusom jos kilometar tako do sledece stanice. Pitanje je da li bih ostao ziv.

Edited by HEFEST
  • Upvote 2
Posted

Ma kakva bre drzava. Gde ovde vidis drzavu?

Lik koji je pokusao da ubije mog ujaka pucajuci mu prvo tri puta u ledja pa posle tri puta u glavu i vrat, klasicna overa stajl, izasao iz zatvora posle dve godine. Ja ga sreo u gradu pa sam ga tukao dok mu nisam polomio nekoliko koscica. Cisto da nadomestim propust drzave. :da:

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted (edited)

Upravo neunistiv. Konzilijum doktora je zakljucio da je medicinski fenomen i nisu imali objasnjenje za putanje dva metka. Jedan je usao ispred pluca, a izasao iza pluca i nije prosao kroz pluca. Do danas danas to je ostala misterija. Jedan metak mu je rikosetirao o jagodicnu kost pa je zbog toga par meseci imao facijalis. A drugi metak za koji nisu imali objasnjenje je taj sto je prosao kroz vrat takvom putanjom da je morao da sjebe krs stvari. Metak je prosao kao da se nista nije desilo. Cak ni krv nije tekla.

Kada smo culi da je upucan sest putamislili smo da je gotov i ja sam uzeo pusku i krenuo da pobijem govna jer mi je ujak najdrazi lik u celoj porodici. Kada sam cuo da mu nije nista i da hoce da pobegne iz bolnice mnogo mi laknulo, a i napadaca su vec uhapsili tako da nisam mogao da ga upucam.

Edited by HEFEST
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Da znas coveka cak ni ovo te ne bi iznenadilo. Takvi se radjaju jednom u sto godina, ako i toliko. O njegovim muskim precima se u nasim krajevima ispredaju legende, a on je ziv i kada ga vidis verujes i legendama. :da:

A ti Dzonize posto si dezurni skeptik dodji u Arandjelovac da se uveris i sam. Sve na moj racun. Kada vidis mog ujaka kako dize stenu od pola tone rukama i slicne stvari onda ces da ovde lepo priznas sve sta si video. jel moze?

Posted (edited)

Pa secam se dok sam cekao u bonici da konzilijum donese svoj sud. Inace je sazvan zbog toga sto im nisu bile jasne rane i skoro totalno odsustvo krvarenja, a pet prostrelnih rana je u pitanju bilo. Donesen je zaklucak u fazonu da ne znaju kako je moguce da metak nije prosao kroz pluca i tako su nam i rekli to vece u bolnici.

NEKA MI POUSI KURAC KO PREBACUJE POSTOVE. NABIJEM VAS NA KURAC PAMETNE

Edited by HEFEST
  • Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

Ne znam koji ti je taj. Svako ko zeli da zna ko je neka svrati kod mene u goste.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Vidi jagodicna kost je lucna i metak je mogao samo da je zakaci tangencijalnim kretanjem, ali rikosetiranje nemoguce :haha: jer bi dobio prostrelnu ranu i bio bi mrtav.

Zatim to kroz pluca, lik je u najboljem slucaju onda imao pneumotorax, a to zahteva drenazu i jos neke stvari.

Metak kroz vrat, a da mu nista nije?

jbga Hefi tog coveka onda nisu ni hteli da ubiju nego su se igrali Kasandre i Randua samo nozeve zameni sa mecima i dobices okrznuca...

Edited by Face Of Melinda
Posted (edited)

@hef

o čemu pričaš? kakav skeptik? da si rekao da je običan čovek tada bih bio sumnjičav, ovo mi je sasvim realno... i hvala na pozivu ali moraću da odbijem, nemam adekvatnu putnu ispravu za putovanje u paralelne univerzume...

Edited by johnnyzzz
  • Upvote 9
Posted (edited)

@hef

o čemu pričaš? kakav skeptik? da si rekao da je običan čovek tada bih bio sumnjičav, ovo mi je sasvim realno... i hvala na pozivu ali moraću da odbijem, nemam adekvatnu putnu ispravu za putovanje u paralelne univerzume...

Ovo govori da si obican ljudski isprdak koji voli da jede govna samo. Ja imam dokaze za svaku svoju pricu. Dodji, napravi spisak svega sto ne verujes ili cu i to za tebe da uradim. Pravi si seronja bre. Necu te bijem nego da te ugostim i napravim boljim covekom nego sto si danas. Da znas da ne znas sve, slepce.

covek koji prkosi statistici

Ja sam coveka video i sve rane prebrojao. Iz bolnice ga pustili veoma brzo iako je on jos to vece hteo da pobegne pa ga mi nagovorili da ostane.

Edited by HEFEST
  • Upvote 1
Posted

Ovo govori da si obican ljudski isprdak koji voli da jede govna samo. Ja imam dokaze za svaku svoju pricu. Dodji, napravi spisak svega sto ne verujes ili cu i to za tebe da uradim. Pravi si seronja bre. Necu te bijem nego da te ugostim i napravim boljim covekom nego sto si danas. Da znas da ne znas sve, slepce.

u pravu si

ali nisam vredan tvog truda, vremena i živaca

ipak, hvala ti što nisi digao ruke od mene, to mi uliva nadu da nije kasno za mene

• Upvote 1
Posted (edited)

Vidi jagodicna kost je lucna i metak je mogao samo da je zakaci tangencijalnim kretanjem, ali rikosetiranje nemoguce :haha: jer bi dobio prostrelnu ranu i bio bi mrtav.

Zatim to kroz pluca, lik je u najboljem slucaju onda imao pneumotorax, a to zahteva drenazu i jos neke stvari.

Metak kroz vrat, a da mu nista nije?

On jeste imao tuberkulozu pluca ali jedno 10 godina pre toga. Ne znam da li je bila bas prava tuberkuloza ili neko slicno stanje. Nije isao kod doktora posto on tamo ne ide nikada pa se jedan dan onesvestio i onda je poceo da se leci i nikada vise nije imao problema. Ne znam da li to ima neke veze, ali doktori nisu pominjali da tako mogu objasniti odstutvo rane na plucima. Imao je samo neki plucni sok zbog tog potresa ili eksplozije.

Dan, danas se vidi gde je metak udario, a udario je u jagodicnu kost i odbio se na stranu i okrznuo uvo. Oba mesta se i danas lepo vide kao oziljci. Nema lazi nema prevare. Kroz vrat metak prosao od napred i izasao pozadi. Nista nije zakacio.

Pa jebo vas lebac neverni ujak bi mi bio pokojni danas da ste vi u pravu. Sta li se i ja svadjam sa budalama???

u pravu si

ali nisam vredan tvog truda, vremena i živaca

ipak, hvala ti što nisi digao ruke od mene, to mi uliva nadu da nije kasno za mene

Pa sve dok ne ostavis 1% sanse da nisi ti uvek u pravu nema nikave nade za tebe. Ja pokusavam da ulijem malo razuma, ali uvek se ljudi odupiru promenama. Valtazar Gracijan zapisa ovako: Samo je budala u nesto sigurna 100%

Edited by HEFEST
Posted

Vidis sta god da je imao na plucima, metak ako je prosao kroz grudni kos, on je mora da ima pneumothorax i to se relativno brzo i solidno leci, mozda je imao vec osteceni fibrozni deo pluca pa su se lekari tako izrazili.

Opet ne moze da rikosetira vec da okrzne tangencijalnim kretanjem, jer koliko znam rikošet podrazumeva da se metak odbije od povrsine u koju udara, a da je rikosetirao u kost, ta kost bi bila smrskana jer ne moze da izdrzi tu silu, logicno je da je onda metak okrznuo ;)

Ok... za vrat sam cak i cula za slucaj da je moguce to da se desi...

Odgledaj film Big Fish ;)

Posted

Metak je prosao nekoliko santima ispod srca, izmedju rebarai kroz pluca sto bi bilo logicno. Medjutim metak nije prosao kroz pluca niti ih je dokacio uopste!!! Samim tim lecenja nije ni bilo i covek izasao iz bolnice posle par dana, realno mogao je i prvi dan ali nisu smeli da ga puste jer nisu znali da li grese ili ne verovatno. Pluca znaci neostecena totalno. Gledao sam doktora kako se krsti i kaze da nikada tako nesto nije video. Ulazna i izlazna rana, a izmedju njih pluca, ali kroz pluca proslo nije. Ne znam kako je to moguce sigurno jos manje nego ti, ali tako je bilo. i jos jedan metak im je bio cudan. Pogodio je sa jednog boka prosao kroz cela ledja na drugi bok i prosao mu kroz triceps. Bilo im je neverovatno kako nije kicmu zakacio metak.

Sve u svemu oni su to sve nazvali neverovatnim spletom neverovatno srecnih okolnosti i tako su nas ostavili cekaonici.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...