Jump to content

Paralelni univerzumi Hefesta Snažnog

Recommended Posts

Posted

ne radi se o tome kako to gledaš ti a kako on već kako to gledaju pravila borbe...

tako se nekako vrednuju borci, bar za sada, a ne po tome koliko su atraktivni, ne postoji ocenjivanje za umetnički dojam...

da taj ima neku pravu borbu to bi bio jasan argument za ili protiv ali izgleda se nije mnogo bavio time

a rasprava u kojoj se borci iz stvarnog života upoređuju sa scenama iz filmova je retardirana, pa i ne postoji argument koji bi išta ikome dokazao

mada, hulk bi ga smlatio kao prezrelu krušku

Posted (edited)

Matori,reci mi kako je onda tolika zvanja i pojaseve dobio?Kakve veze ima sto je pozvan da glumi u filmu i da tu pokaze sta moze da izvede?Ako si upucen,a stekao sam utisak da jesi onda znas koliko stvari mora da se poklopi da bi dobio crni pojas ili najvise zvanje u nekoj borilackoj vestini.I Bruce Lee-a smo upoznali bas preko filmova kao i Dzeki Chena pa sta sad...

Ti sad pricas kao da sam pomenuo Tom Hardija(Warrior) ili Stalonea(Rocky) a ne Scott Adkinsa i Tony Jaa...

Oni su na svim ovim snimcima pokazali na koji nacin su SPOSOBNI da zadaju udarac,na koji nacin su SPOSOBNI da se odbrane,da IMPROVIZIJU,i na osnovu toga je dovoljno da zakljucis kako bi prosli u bilo kom fight-u i na koji bi se nacin borili,za ovakve vrste zadatih udaraca ti ne treba neka preterana fizicka snaga da bi savladao protivnika,ostalo je sve samo splet okolnosti.

Edited by Lord Iffy Boatrace
Posted

Ljudi sta se desava? Kakvo kurac sibanje?

Lou me bespravno banuje, na sto dana bez razloga i odmah neke nazadne price....

• Downvote 1
Posted

Sada je moje vreme. Cekao sam da padne sneg pa da se respawnujem.

Ljudi inace treba da shvate da je covek covek bez obzira da li ima dva metra ili metar. Kada ga aknes pesnajom u jetru to mora da oseti. To sto gledate nabilovane baje kako se besomucno tuku i izdrzavaju sve i svasta govori o tome da nemate sposobnost da sagledate realnu sliku. Svi su oni na raznim vrstama dopinga. Mark Kerr je bio jedan od pionira, a ovi danas su vec svi bolje usemljeni i imaju bolje preparate koji se teze otkrivaju. Covek je znao da se bori, ali nije mogao da izdrzi bolove. E kada je poceo da se kljuka onda nije ni osecao da ga neko udara i samo je isao napred dok ovaj drugi ne posustane. Tako je i Overeem dominirao dok ga nisu provalili. Tako rade i drugi samo sto jos nisu provaljeni. Polako, sve ce izaci na videlo.

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted (edited)

Godinama Ameri u sprintu dominirali i u ostali trkacim disciplinama i to sve zahvaljujuci dopinzima. Jedini kojem donekle verujem da nije bio dopingovan je Karl Luis. Covek bio asmaticar i ulozio je sav svoj inat i komplekse nize vrednosti da bi postigao to sto jeste postigao. Ovo ostalo sve go drogos. Kosarkasi drogosi, plivaci drogosi, americki fudbal najveci drogosi.

Edited by HEFEST
Posted

Ovo moze da bude asocijacija samo onima koji su zavrsili zastitu zivotne sredine ili su se nekada seksali sa nekom aktivistkinjom greenpeace-a. Ja na primer moram da izguglam da bi imao pojma o cemu je rec.

Posted

Al da ga nadje prvo mora neki baja da se zanteresuje za jadne male pandice. A onda ass to mouth bejbe!!!

Imao sam jednu doduse ne aktivistkinju, ali je bila opcinjena pandama. Kupis joj bilo sta sa pandama onda svrsava. Sa njom je bas bilo lako. Dobra picka bila.

Bila neki fetis frik. Opsesivno skupljanje pandi i ne postuje muskarce koji kada se zdrave ne stisnu ruku toliko da mora da zakuka od bola. Nije to bilo bas normalno, ali sam dobio hint da treba da joj stegnem ruku kada smo se upoznali tako da sam i stegao tako da je i mene ruka bolela narednih nedelju dana. Pala je na prvu. Za sve koje muci nejebica na forumu ovo je nauk da se nekada moze i na cudne nacine doci do snosaja. :wink2:

Posted

Imao sam jednu doduse ne aktivistkinju, ali je bila opcinjena pandama. Kupis joj bilo sta sa pandama onda svrsava. Sa njom je bas bilo lako. Dobra picka bila.

Radio si joj ass to mouth?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...