Grobodan Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 Izveštaj piše jedan čovek, to je njegova slika.
Grobodan Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 Mašiš ti moju, čovek piše svoj dojam a to što se tebi ne sviđa jbg. 4
Lou Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 Ipak ti moju. Rekao sam da ima mnogo takvih izveštaja. Kada pogledaš, veoma retko naiđeš na velike zamerke. To mi je glavna poenta, a stav ovde okačene recenzije me je podstakao. Stvarno nije toliko teško ukapirati, možda ti je samo pogrešna stvar upala u oko, pa se ne kontamo.
Grobodan Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 Kapiram i ja tvoju i ti kapiraš moju ali stojimo na različitim stranama ograde. Whatever. 2
Demon Seed Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 Evo saće Feniks da vam kaže koja je prava strana tarabe
Lou Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 Kapiram i ja tvoju i ti kapiraš moju ali stojimo na različitim stranama ograde. Whatever. Bitno da se rukujemo preko iste i poguramo jedan drugome traktor kada neće prokletinja da upali.
Demon Seed Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 Ja inače mislim da je autor teksta trebalo u 2 reda da popljuje što Negru vozi pod istim imenom i da ostane ispred da popije pivo iz dvolitre. 1 1
Demon Seed Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 Je l' nisi pročitao šta piše gore na traktoru? Ili ja nisam provalio da na tvom kombajnu piše nešto lepo? Ili si pročitao ali si svejedno okačio kombajn na kome ne piše ništa posebno? Pitanja su mnoga. Je l' znate šta je to: veliko, crveno, kad zagrizeš - tvrdo? 1
Grobodan Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 Piše Sampo bato http://www.youtube.com/watch?v=dXvf2UMk4AA
Demon Seed Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 Znači pod 2 je tačno. Onako, nije loš taj bend
Recommended Posts