Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pošto Djevel nastavlja da radi ozbiljnim tempom i nije samo još jedna idiotska supergrupa, možda je vrijeme da im otvorimo i temu.

Upravo su potvrdili da im 1. aprila izlazi treći album, zvaće se Saa Raa og Kald.

Evo ga i artwork:

Djevel.jpg

Inače, za one koji ne znaju, imaju već objavljena dva albuma, Dødssanger iz 2011. i Besatt av maane og natt iz 2013.

Posted

ništa za preterano uzbuđenje

Naravno, ništa groundbreaking ali sasvim pristojni, nepretenciozni albumi koji fino teku i rado ih pustim, uvijek fino slušanje.

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Bas dobar album. Jedino sto nisam imao onaj wow trenutak koji sam imao posto sam preslusao prva dva.

Mozda sam ja samo u pitanju, u zadnje vreme dosta iscekivanih albuma bude mediocre ili tezak shit.

Uglavnom, da ne seruckam mnogo - slusace se ovo. :pivopije:

Posted

napokon nesto iz norveske a da je barem solidno. dobro podsecanje kako je gorgoroth zvucao tamo u vreme antihrista i revelation of doom. svidja mi se album.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Totalno si kulte u pravu, i ja sam prvo na Gorgoroth pomislio kad sam slušao album, onda ima tu recimo malo i Satyricona i Taake... TNBM by the book. Pročitah slučajno neki intervju sa glavnim čovekom, on kaže da BM po njemu ne sme da evoluira i tako Djevel i zvuči. Bend koji neće promeniti scenu ali apsolutno razumem što ga ljudi slušaju.

Posted

Супер албум са још бољом продукцијом! Типичан пример како блекчина треба да звучи а не овај данашњи исполиран и изгланцан звук који претендује већина бендова и од којих просто да ти се присере од муке. Просто невероватно да неко у 2015-ој направи музику која иматотални фазон `95 године. За сваку похвалу.

Posted

Najlepši definitivno, a ovi momci znaju da ubodu stari duh, ovo je stvarno maestralno i za svaku pohvalu. Oseća se iskrenost iza svakog rifa, utones u dubinu i uzivas.

• Upvote 2
  • 11 months later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...
Posted

U suštini ista priča za novi kao i za svaki njihov ali to ne čini album manje prijatnim za slušanje, textbook TNBM apsolutno pogođene atmosfere. Zanimljivo je da ne peva više brat iz Kvelertak i da je legendarni Faust zaseo za bubanj.

• 1 year later...