Chicken Little 420 Posted October 17, 2019 Report Posted October 17, 2019 https://getmetal.club/164848-djevel-ormer-til-armer-maane-til-hode-2019.html Quote
Сале Posted May 15, 2021 Report Posted May 15, 2021 Добро је па су вазда имали називе песама који се лако памте 🙂 Колико је албум обећавао и био пријемчив на почетку толико је досадан и сувопаран од 3. песме па на овамо. Осим добре продукције не бих имао још нешто лепо да кажем за ово што су снимили. Мада колико ме сећање служи кад сам раније слушао пар албума ове братије, сви су у том фазону. Крену добро па тотално сморе и убију у појам до краја. А још чуднији су ми људи који су га коментарисали на јутубу као најбољи (већ!!) албум ове године а бенд, наравно, нешто најбоље што је Норвешка икада изнедрила у црноме металу. Quote
Kumodraski Vo Posted May 18, 2021 Report Posted May 18, 2021 Korektan je album skroz, samo su se malo amerikanizovali.. Ali ima i starih dobrih norveskih momenata. Smesno mi kad krene neki moderniji atmo deo i posle njega norveska i koliko odma bude bolja pesma onda. Quote
Grobodan Posted Saturday at 12:09 PM Report Posted Saturday at 12:09 PM Kao i uvek meat and potatoes TNBM, a ja obožavam to da jedem. Kod njih samo budu nijanse u kvalitetu i tempu, a ovaj mi bolji od prethodnika mu. Quote
Recommended Posts