Grobodan Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 Da razmrdamo malo forum temom o jednom nadolazećem bendu! Dakle Ameri koji su upravo objavili debi album Revenant King za Metal Blade posle frke u UGu koje su proizveli debi EPjem. Album je po meni, to cut the crap, odličan: epic heavy metal furka za fanove Manilla Road (ima i obrada Necropolis), Grand Magus, stari Manowar, Cirith Ungol a pevač me zna podsetiti na Barlowa sa početka karijere u mid registrima. Omot radio Kris Werwimp i lepa boja me isto podseča na Ungol. Evo linka: http://www.mediaboom.org/422162-visigoth-the-revenant-king-2015.html Evo spota: Quote
Goxy Posted January 29, 2015 Report Posted January 29, 2015 posle odlicnog ep-a realno je trebalo ocekivati ovako dobar album prvenac. ja nemam sta da zamerim. da ponovim, dungeon master hitcina samo takva.poceo je da mi se dize da onaj deo kad krene"we are the legions who will ride into the dawn..." Quote
Zlatko Posted January 29, 2015 Report Posted January 29, 2015 Dungeon Master i Creature of Desire hitovi na prvu, pored njih mene odusevila Mammoth Rider. Quote
Runner Posted January 29, 2015 Report Posted January 29, 2015 Naziv benda mi odnekle poznat, pa pretrazih svoj library i vidim da imam 4 slusanja Visigotha, taj EP koji spominjete, ali to sto ga vise nemam u folderu sa muzikom govori koliko mi se dopalo na prvo slusanje :haha: Mislim da sam na bend naletio preko nekog flajera, moguce od Cruz Del Sur etikete ili tako nekako. No, poslusacu album svakako. Quote
Zlatko Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 Bice ovaj album u top 10 HM izdanja za ovu godinu. Quote
Grobodan Posted February 10, 2015 Author Report Posted February 10, 2015 Daj bože da bude 10 dobrih HM izdanja ove godina ali OK, radi pompeznosti 'ajde da se složim. Quote
Zlatko Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 Malo optimizma, jbg. Dovoljno svakoga meseca bar jedan pa ce se skupiti na kraju. Neka ovo bude januarski pobednik. Quote
Goxy Posted February 11, 2015 Report Posted February 11, 2015 ja na spisku imam vec 4 dobra heavy albuma do sada, a visigoth je najbolji od tih. ovoga meseca enforcer i manilla road i ako budu ispunili ocekivanja puna kapa. 1 1 Quote
Mr.Murray Posted February 11, 2015 Report Posted February 11, 2015 Baš ću večeras da skinem ovaj album da preslušam! Aj' pa javljam utiske. Quote
Grobodan Posted February 11, 2015 Author Report Posted February 11, 2015 ja na spisku imam vec 4 dobra heavy albuma do sada, a visigoth je najbolji od tih. ovoga meseca enforcer i manilla road i ako budu ispunili ocekivanja puna kapa. Koja, daj podseti me, znam da treba nešto da čujem. Quote
Goxy Posted February 11, 2015 Report Posted February 11, 2015 visigoth,battle beast,trial i satan's host. nisi trial,ali to pod obavezno. Quote
Grobodan Posted February 11, 2015 Author Report Posted February 11, 2015 Odmah ga pristavljam, da izvineš. Satan's Host mi je podbačaj. Quote
Goxy Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 meni nije. jeste slabiji od prosla dva ali unazad do metala iz pakla nema boljeg. Quote
Mr.Murray Posted February 14, 2015 Report Posted February 14, 2015 (edited) Album je opasan jebote. Skroz je dobar! Ima 2-3 pesme koje su malo dosadnjikave, ali ostatak albuma je :da: Edited February 14, 2015 by Mr.Murray Quote
Angelystor Posted February 17, 2015 Report Posted February 17, 2015 Meni je kraj albuma, posle obrade, dosadan. Prva polovina sasvim uredna, baš dobar zvuk, prekosolidan vokal...za sada i jeste najbolje heavy izdanje godine. Quote
azal Posted February 17, 2015 Report Posted February 17, 2015 ne znam, meni ovo prilicno tupav by the book true metal. jos je i svaka pesma jedno dva minuta duza nego sto bi trebala da bude. Quote
Grobodan Posted February 19, 2015 Author Report Posted February 19, 2015 Meni je kraj albuma, posle obrade, dosadan. Wtf dude, pa tu je epika za kraj, Creature of desire je baš pravi hit, Vengeance i meni u početku bila slabija ali sad mi baš onaj refren prirastao uhu... ma nema slabe. Quote
Grobodan Posted February 20, 2015 Author Report Posted February 20, 2015 Evo ga super intervju, Demone pogledaj deo o uzorima i uči! http://noisefull.com/interviews/visigoth-jake-rogers Quote
Mr.Murray Posted February 20, 2015 Report Posted February 20, 2015 ne znam, meni ovo prilicno tupav by the book true metal. jos je i svaka pesma jedno dva minuta duza nego sto bi trebala da bude. Eeee, to si lepo rekao. Sada i ja to shvatam. Malo je predugacko sve! Quote
Sreta Posted February 20, 2015 Report Posted February 20, 2015 Do jaja je album, nisam ocekivao posle onog spota nesto narocito, ali ima pesama koje bas ulaze u usi. Quote
Angelystor Posted February 22, 2015 Report Posted February 22, 2015 Wtf dude, pa tu je epika za kraj, Creature of desire je baš pravi hit, Vengeance i meni u početku bila slabija ali sad mi baš onaj refren prirastao uhu... ma nema slabe. Od ove tri mi i Vengeance ponajbolja. Ne znam, trebalo je album da se završi sa Necropolis, stojim i dalje pri tome. Album mi se mnogo više svideo nego azalu, ali ima istine u tome da su mogle pesme i da budu kraće, možda bih u tom nekom aranžmanu i progutao album sa svih 9 pesama. Quote
Grobodan Posted February 22, 2015 Author Report Posted February 22, 2015 Iskreno i ja sebe uhvatim u tim razmišljanjima dok slušam tu i tamo ali rifovi mi se toliko sviđaju da mi to nadoknadi taj minus očigledno su hteli da idu na taj epik long feel ali možda i bolje da su promenili tu i tamo. U svakom slučaju za debi album ja sam prezadovoljan, ako su pametni mogu samo da rastu sa ove pozicije. Quote
Goxy Posted February 23, 2015 Report Posted February 23, 2015 ovde duzine pesama ne mogu da bi smetaju zato sto prvo, nisu previse dugacke,mozda u proseku oko 6 min a drugo, struktura pesama je raznolika,deonice se ponavljaju koliko treba,refreni upecatljivi. sto se mene tice odavno me zabole za obrade,raspored pesama,introe,outroe,intermeca,ambijentale,kurce i ostale palce,to odavno preskacem kad slusam albume. samo konkretno 1 Quote
Recommended Posts