Grobodan Posted February 8, 2018 Author Report Posted February 8, 2018 Evo ga novi https://cloud.mail.ru/public/sbUz/hVTeLHx8M Na jedan slus, konkretniji i kraci znacajno od debija, raduje sto nisu utripovali da su pametni i dali se na neko palamudjenje nego udarili po pizdi, videcemo kako to sve lezi vremenom. Quote
Angelystor Posted March 1, 2018 Report Posted March 1, 2018 Lep mi ovo bend za slušanje, ali ne mogu da osetim ljubav ni posle drugog albuma. Quote
azal Posted March 2, 2018 Report Posted March 2, 2018 meni je mnogo bolji ovaj drugi album. mnogo bolje, konkretnije pesme, bolji riffovi, bolji vokal. meni sad deluju kao malo manje jebacki grand magus, i svakako je ovaj album bolji od proslog GM. Quote
Demon Seed Posted March 4, 2018 Report Posted March 4, 2018 Da, što? Pa onako, da kompletiraš Vizigotha, zajebavam se... Čim sam video ime teme guglao sam da vidim ima li i bend Ostrogoth... Quote
Demon Seed Posted March 4, 2018 Report Posted March 4, 2018 Što, nije mi problem da priznam da ne znam sigurno postoji li ili ne bend Ostrogoth, da nije bitan možda? Quote
obsessed by cruelty Posted March 4, 2018 Report Posted March 4, 2018 prava reakcija je guglanje dal postoji Visigoth Quote
Grobodan Posted March 4, 2018 Author Report Posted March 4, 2018 Posle ovog albuma ni to vise nije legitimna opcija. Quote
Demon Seed Posted March 5, 2018 Report Posted March 5, 2018 prava reakcija je guglanje dal postoji Visigoth Pa 'de vam je Ostrogoth tema? Quote
azal Posted April 10, 2019 Report Posted April 10, 2019 stize EP https://visigothofficial.bandcamp.com/album/bells-of-awakening Quote
Grobodan Posted April 10, 2019 Author Report Posted April 10, 2019 nosilac si dobrih vesti danas Quote
Angelystor Posted June 9, 2019 Report Posted June 9, 2019 Evo ga EP Jedino realno razočarenje mi je što slušam heavy EP na kome nema neka kultna obrada mislio sam da je to norma Inače, jako fin materijal, "Fireseeker" baš zapaljiv refren ima. Quote
Grobodan Posted April 17, 2020 Author Report Posted April 17, 2020 (edited) dobar izbor dobre majice i tacno sam predosetio da vole TTD, oseca im se u zvuku ladno Warriors uzeo hahah Edited April 17, 2020 by Grobodan 1 Quote
HUMAN Posted April 17, 2020 Report Posted April 17, 2020 2 hours ago, Grobodan said: ladno Warriors uzeo hahah Prilično mu sranje izbor, a samo iza njega takve lepote.. jebeš mi sve ako me ne bi infarkt tamo strefio. Quote
Angelystor Posted April 18, 2020 Report Posted April 18, 2020 Čovek kupuje Crossfire i neki "eastern Europe synth rock", očigledno da već ima sve što mu treba ostalo. Šta si očekivao, da će da kupuje Cross the Styx i Leprosy? 1 1 Quote
Zlatko Posted April 18, 2020 Report Posted April 18, 2020 Lik je car, secam se jedne prepiske od pre par godina: 1 1 Quote
Recommended Posts