Grobodan Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 Pošto svako ko se imalo razume u black metal shvata da je Grčka zemlja obećana davala i daje od početka pokreta brdo suhog kvaliteta koji nažalost ostaje po strani zbog komericjalnijih smena, a i sve teme su nam trenutno preplavljene fapom po nadolazećim Greek albumima mislim da je red da se otvori jedna tema za najbolje novitete / zaboravljene kultove, bolje nego da šetamo po sto tema. Dakle novi Acherontas i Acrimonious uskoro. 1 1 Quote
Talvi Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 jesssss baš dosta Grka vozim ovih dana - Acherontas, Acrimonious, Fiendish Nymph, Serpent Noir, Heretic Cult Redeemer... ovo mi je jedno od jačih otkrića u poslednje vreme, mnogo nasilno sranje http://www.youtube.com/watch?v=AysDLN1-ePg Quote
Toki89 Posted January 29, 2015 Report Posted January 29, 2015 Grci imadu dobar blek ,Francuzi također ,o Skandinaviji da ne pričamo zaključak je gde su socijalisti uglavnom na vlasti ,tu ima dobrog bleka onda mora da se najbolji blek pravi po severnokorejskim logorima totalni UG ,nema ga na netu izistinska mizerija u tekstovima , izmišljeni first world problemi stop zlosutnost rifova izvan granica shvatljivog samo im instrumenti fale 5 3 Quote
Goxy Posted January 29, 2015 Report Posted January 29, 2015 meni omiljena scena par godina unazad i po kvalitetu bez premca. sudeci po najavama i ove godine ima da šuri sve ostale. takodje,ja bih voleo da cujem nesto novo od ravencult, deviser,order of the ebon hand,the one, mournblade. Quote
Talvi Posted January 29, 2015 Report Posted January 29, 2015 Acherontas: Tomorrow Afternoon Stay Tuned for the First Video Teaser from the new Album"Ma-Ion(Formulas of Reptilian Unification)" that Shall BE manifested in Fire and Blood. The Video Teaser was Constructed musically by TT From ABIGOR and Created in Finland by the Individuals behind Halo Manash and Arktau Eos of the Aural Hypnox Lodge Quote
Grobodan Posted January 29, 2015 Author Report Posted January 29, 2015 meni omiljena scena par godina unazad i po kvalitetu bez premca. sudeci po najavama i ove godine ima da šuri sve ostale. takodje,ja bih voleo da cujem nesto novo od ravencult, deviser,order of the ebon hand,the one, mournblade. Ja sam baš slušao sve ove bendove u poslednjih par meseci pa da rečem koju... RAVENCULT - 2 albuma, ne zvuči preterano grčki no više kao rani Bathory sa mrvom Wataina, imaju smisla za agresiju DEVISER - ovo je baš skriveni grčki dragulj ali faza prva 2 albuma koja je na tragu Rotting Christ sa malo više klavijatura gothic-like, posle su previše otišli u taj goth i postali dosadni, ne bih baš čekao njihov novi ali prva 2 moraju da se znaju! ORDER OF THE EBON HAND - oba albuma baš tipičnog zvuka za dekadu u koju su izašli presvučenu kroz grčki stil, Netherworld melodičan a The Devil haotičan i agresivan. THE ONE - meni ovaj projekat do jaja dosadan lorde, prvi album kršina teška a drugi ima pokušaja ali bša tanko, Macabre Omen mu je majka mara MOURNBLADE - do ovog sam došao preko Septic flesh, jedan album i kratkoživući projekat, klasična grčka svirka sa nešto prljavijom produkcijom Iskopaću ovih dana još neke favorite. Bojkot francuskim pederima, uvek braća Grci. Quote
Grobodan Posted January 29, 2015 Author Report Posted January 29, 2015 Odličan znak koliko su precenjeni. Quote
Goxy Posted January 31, 2015 Report Posted January 31, 2015 Acherontas: Tomorrow Afternoon Stay Tuned for the First Video Teaser from the new Album"Ma-Ion(Formulas of Reptilian Unification)" that Shall BE manifested in Fire and Blood. The Video Teaser was Constructed musically by TT From ABIGOR and Created in Finland by the Individuals behind Halo Manash and Arktau Eos of the Aural Hypnox Lodge Quote
Kumodraski Vo Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 jesssss baš dosta Grka vozim ovih dana .. Serpent Noir Reko aj da probam nesto od ovoga, pa skinuh gore izdvojene, podsetilo me ime na Hail Spirit Noire Vokal rastura, rifovi ubise, jos oni 'ritual ambient' prelazi ko slag na torti. DZEREMIJAAA Kolji Minotaura, jebi Arijadnu!! Ovo im tek prvi album, a ubi, kapiram da ce drugi da bude jos grdji. Bukvalno sta god da skinem od Grka, sve sami biseri Zasluzuju dosta vise paznje. Talvisa trpaj jos preporuka 1 Quote
Talvi Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 haha dobro istini za volju SN nije 100% grčki bend pošto je tu i ovaj ludak http://www.metal-archives.com/artists/Michayah_Belfagor/1894 ali osnova je jasna da ga jebem sad, ne znam šta si sve slušao a šta nisi Quote
Kumodraski Vo Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 Samo trpaj Taj baja je radio samo rital ambient elemente koliko vidim. Quote
Talvi Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 hm evo, jesi ispoštovao Thou Art Lord poslednji? pod obavezno ako nisi, onda ovaj Deus Ignotus što ovde kačih, da ne spominjem sad Acrimonius i ostale koje spominjemo svaki dan već maltene mislim da bi ti Heretic Cult Redeemer mogao biti zanimljiv posle Serpent Noir-a, onda imaš skroz opičen a potcenjen black'n'roll bend Bohemian Grove, nekada davno sam ih kačio po forumu čini mi se Quote
Kumodraski Vo Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 Mislim da sam proverio Thou Art Lord pa da mi se nije svidelo, provericu opet. Skinucu Deus Ignotus album. Skinucu Heretic Cult Redeemer. Provericu taj Bohemian Grove, mada ne verujem da ce mi se bas svideti po opisu. Quote
Talvi Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 gde da ti se TAL ne svidi, to je sama esencija grčkog blacka u svakom smislu, poslušaj ti to malo bolje Quote
Kumodraski Vo Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 Ma ja sam to pomesao sa necim sto posto, skida se. Inace kakvi si Nightfall albumi sem poslednjeg? Njega sam slusao i dosta je dobar, cak mi je bio medju omiljenim black metal albumima 2013. Quote
Talvi Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 Nightfall je u tom smislu čudan bend, nikad nisu imali neki standardni fazon i čak su većinu karijere ponajmanje black bili Astron Black ti je na isti fazon kao i poslednji tako da njega treba sigurno da čuješ, mada generalno i koji god stariji album da uzmeš nećeš pogrešiti iako tu ima različitih fazona, recimo znali su oni i u neki goth zonfa da zagaze. Lyssa je takođe vrhčina od albuma, ova stvar jebe sve živo kad se začuje onaj kaval na 3:00, ijaoooooooooooooo cepanje košulje na tom albumu je ludi Efthimis okupio i apsolutno najbolju postavu - Bob Katsionis, George Bokos i George Kollias, pravi grčki all-star Quote
Kumodraski Vo Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 Nema veze, onda je jos zanimljivije za preslusavanje, kad ne znas sta te ceka. Nije losta ova stvar gore, ta duvaljka sto si spomenuo, stavio bih ja to u prvi plan, neki solo sto da ne Evo i torenta, kad smo vec na temi http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2116023 I zadnja dva kojih nema ^ http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3154989 http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4337332 Quote
-Mare Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 Evo i ja da se zahvalim za preporuke. Samo nastavite. Quote
Talvi Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 naravno da sam sad morao da pustim poslednji Nightfall, braćo mila kakav je ovo bend Quote
Goxy Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 poslednje sjajno otkrice, mesavina stare grcke i finske melodike. imaju album od prosle godine. tada i nisam mnogo obratio paznju,tek skoro sam se posteno naslusao. ko hoce da oslusne a i link da se ne mucite https://yadi.sk/d/iMlobkLKbgcQH Quote
lemmy sixx Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 sranje http://www.youtube.com/watch?v=AysDLN1-ePg Quote
Kumodraski Vo Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 Lemi za tebe je vise onaj Serpent Noir nego to. Quote
kuruz Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 (edited) Dark Red Sky je sjajna pesma nisam ranije slušao bend, pa kašte odakle da počnem Edited February 1, 2015 by Underkuruz Quote
Recommended Posts