Talvi Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 meni je dosta dobar album svakako, ne bih baš odmah da ga poredim sa Amentijem recimo, trebaće malo vremena za to jer je zahtevna materija dosta, ali je dobra vožnja sigurno evo ga Macabre Omen http://rusfolder.com/43133611 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Towards The Inevitable Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 Bas sam ocekivao devathorn,dobre su bile pesme sa proslog epa. Sad krece navala grka,ceka se link za macabre omen, pa onaj novi bend katavasia, tome of unreplenished, zatim u aprilu kult of taurus itd. Ne znam za vas, ali meni je ovaj Devathron bolji od Acherontasa. I Akrotheism... Jako, jako dobre ove dve Akrotheism pesme sa splita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 meni je dosta dobar album svakako, ne bih baš odmah da ga poredim sa Amentijem recimo, trebaće malo vremena za to jer je zahtevna materija dosta, ali je dobra vožnja sigurno evo ga Macabre Omen http://rusfolder.com/43133611 Do jaja, bas sam malopre obrnuo onaj singl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Towards The Inevitable Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 meni je dosta dobar album svakako, ne bih baš odmah da ga poredim sa Amentijem recimo, trebaće malo vremena za to jer je zahtevna materija dosta, ali je dobra vožnja sigurno evo ga Macabre Omen http://rusfolder.com/43133611 Gde si nasao ovaj link? Posto je jedino mesto za ove rusfolder linkove koje ja znam Media Boom, a tamo nema albuma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 U inboxu svoga maila? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 Ma mani ti to, daj ti link za taj DHG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 Gde si nasao ovaj link? Posto je jedino mesto za ove rusfolder linkove koje ja znam Media Boom, a tamo nema albuma... registruj se na metalarea.org, život će ti biti lepši Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Towards The Inevitable Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 Ma mani ti to, daj ti link za taj DHG Bih, ali ne smem registruj se na metalarea.org, život će ti biti lepši Fala Jare. Tu ide samo ekstremni metal ili sve zivo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 sve živo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 @TTI: odgovorio ti je Jare, metal area do pobede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 13, 2015 Report Share Posted March 13, 2015 Acherontas mi sve bolje leži svakim slušanjem i čini mi se da je ovaj album dosta "grčkiji" od prošlih, naročito u drugoj polovini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted March 15, 2015 Report Share Posted March 15, 2015 http://www.mediafire.com/download/4g02av46sawipr5/K-STmetalarea.org.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted March 15, 2015 Report Share Posted March 15, 2015 Скачат, iako pojma nemam o cemu se radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted March 15, 2015 Report Share Posted March 15, 2015 ja sam počeo goxyju slepo verovati. inače, macabre omen genijalnost. najgrčkiji album u duže vremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 vala kako da ne bude dobar,koliko godina ga je stvarao. jeste odlican je,ali ja bih rekao najbathorskiji album i ne mogu se trenutno setiti boljeg epskog bathory-a da je snimljen. dobra stvar je sto nije samo to,vec i mesavina klasicne grcke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Hellenes Do Not Fight Like Heroes... kad krene vokal, kao Valkirija od Nokturnal Mortuma da pocela Inace odlican album, izvrteo milion puta a nisam ni prokomentarisao nista.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 katavasia isla na siguricu,takav zvuk ne moze da nema prodju. jedino kod onog kome je pomalo dosadio stari grcki bm u navali ovih par godina. fino isproducirano, catchy rifovi, malo klavijatura u pozadini, ni sekundu dosadan,ma klasika. veoma dobar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 iju naopako, ja tek sad vidim listu članova benda i gostiju, skida se odmah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 (edited) kada čovek vidi spisak članova malo mu misli odlutaju, zamisli svašta, ali zapravo baš kao što goxy reče - poznat zvuk, sasvim dobro odrađen i to je to. bio bih čak i razočaran da sve nije tako pitko odrađeno i zabavno. Edited March 17, 2015 by truliandedzombileš! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 braćo mila, kakav album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 (edited) album godine od ovih zasad izašlih, ova poslednja stvar sa Sakisom je bukvalno sama suština grčkog black metala spakovana u 8 minuta Edited March 23, 2015 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 jes bolesno dobra ta stvar. mislim da ce mi cak biti bolji album od poslednjeg varathrona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 ovo od katavasie je verovatno najbolji grcki album tipicnog zvuka iz 90ih poslednjih godina. tu bih dodao i zadnje od zemial i varathron,ali nisu skroz tog klasicnog zvuka. mozda sam i zaboravio neki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 ima naer mataron poslednji mada meni nije nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 jos par noviteta u najavi: izlazi u maju-junu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts