Baal Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 ti da me isprašiš?? nemaš pojma šta te čeka. Nisi svesan svoje nesvesti šta te čeka.. Hoće sad neko ne ljuti se čoveče..? Quote
femdom Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Hoće sad neko ne ljuti se čoveče..? ocu ja... samo da prostrem ves prvo! nista od virvela veceras, smrzla sam se ko... Quote
femdom Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 ako sam tamo ondak sam u yumetal sobi... ali mrzi me da igram nesto preterano posveceno... casual izmedju kliktanja po drugim forumima, jedenja pomorandzi i preturanja po hardu Quote
Baal Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 femdom, nema svrhe igrati, koči mi katastrofa. Quote
MudriPanj Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 a sta vi to ocjete da igrate? ocju ja da se sigram Quote
femdom Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 ma ovaj ne ljuti se covece... imas link na prethodnoj stranici! e sad je izgleda proradio i ima nekih ljudi opet u sobi... ja idem da jedem [opet ] pa verovatno posle opet okusam srecu i dokolicu! Quote
Baal Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Hah.. Ja sam sad u linuxu, a ne postoji flash player verzije 8 za lin, tako da neću moći da dođem.. Quote
femdom Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 jel treba nekom ubuntu linux? imam jedno 6 ili 7 komada sa sve fancy omotom [linux for humans ] - uvalili mi [opet] neki anarhisti da delim dalje, nisam nasla zainteresovane te stoji skuplja prasinu. Quote
Baal Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Haha.. To ima za dž da se naruči, ja sam tu distribuciju koristio pre jedno pola godine, sada sam na gentoo. Quote
femdom Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 ocigledno da je za dz cim dele sakom i kapom ja koristila ubuntu, mepis, knopix -> za mekusce a pokusala fedora core 3 [:scared:] na kraju mi reko srodnik da sam glupa i kupio mi windowsxp Quote
Baal Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Haha.. Pa što si prešla sa linuxa na win? Nisi mogla da se snađeš? Quote
femdom Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 iskreno... smorila sam se sto nisam uspela da podesim moje klijente za download jako glupo, pogotovo kao uzmem u obzir cinjenicu da sam sama i instalirala sva ta cuda i podesila ostalo... doduse, sa fedorom je bilo jos nekih problema... zajebana je u pm nije ni cudo sto kurs red hat linuxa kosta iljadu ili dve e [traje 2 nedelje]... e bas mi nedostaje to graficko okruzenje... jos kad se malo nasminka nema veze nadoknadjujem tu nostalgiju svakodnevnim koriscenjem kevinog apple-a... cist unix, tebra! Quote
Baal Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Keva ti ima Apple? Mrzim je. Ja sam skoro sve podesio, sad sam kompajlirao i crossover office, tako da sam poterao i adobe photoshop u linuxu P2P, torrent i ftp, sve sam podesio, i izgleda da mi net radi stabilnije u linuxu. Quote
femdom Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 koji ce ti to pored open officea i gimpa?! e bem mu mater, i slsk i dc linux klijenti su mi stvorili nocne more... nema veze... vraticu se ja jednom linuxu kad budem dokona ponovo! p.s. da, da, mrzimo je svi! Quote
Baal Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 koji ce ti to pored open officea i gimpa?! Ma Crossover Office je programče koje je slično wine-u, čak koristi i njegov engine. Služi za emuliranje windows programa pod linuxom. A gimp nema baš sve funkcije koje mi trebaju, tako da je adobe instaliran Quote
KRANG Posted February 6, 2006 Author Report Posted February 6, 2006 koristite linux da bi mogli da emulirate windows programe, ili da koristite njihove bedne imitacije. ja kapiram da je cool u usa.. kao ne dam kintu korporacijama i ta sranja. open source bla bla. ali ovde, gde je sve džabe (za sada), uvek ću da imam windows. ------- inače, virvel koncert je bio jebeno fenomenalan. baš Quote
KRANG Posted February 6, 2006 Author Report Posted February 6, 2006 uuu pa danas će moći da se skine katatonia singl!!!! 2 nove pesme. plus cela my twin i opium dub remix. Quote
Kent Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 potvrdjujem... virvel su potpuno divni jedini problem je sto sam dosao na poluvreme superbowl-a i shou zivih mrtvaca kotrljajuciih kamenja, pa sam neocekivano ponovo dokon... taman da nadjem neki novi danski post-rock Quote
heroinchic Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 da jack rose nije slucajno palfoot sa b92 foruma/ slsk-a?! Quote
jack rose Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 (edited) da jack rose nije slucajno palfoot sa b92 foruma/ slsk-a?! provaljen sam...gdej da se sakrijem...? virveli su mi popraveli raspolozenje do kirune,kirune i dragi,neobicno komunikativni forumasi... edit: to ja mislem da nisam dobio svoju black trve kompiljaciju i sad osudjen da slusam one striborg podno lakog sna. Edited February 6, 2006 by jack rose Quote
Recommended Posts