Jump to content

Recommended Posts

Posted

ako sam tamo ondak sam u yumetal sobi...

ali mrzi me da igram nesto preterano posveceno... casual izmedju kliktanja po drugim forumima, jedenja pomorandzi i preturanja po hardu icon_smile.gif

Posted

ma ovaj ne ljuti se covece... imas link na prethodnoj stranici! icon_da.gif

e sad je izgleda proradio i ima nekih ljudi opet u sobi...

ja idem da jedem [opet laugh.gif] pa verovatno posle opet okusam srecu i dokolicu! icon_wink.gif

Posted

jel treba nekom ubuntu linux? imam jedno 6 ili 7 komada sa sve fancy omotom [linux for humans laugh.gif ] - uvalili mi [opet] neki anarhisti da delim dalje, nisam nasla zainteresovane te stoji skuplja prasinu. sad.gif

Posted

ocigledno da je za dz cim dele sakom i kapom musik19.gif

ja koristila ubuntu, mepis, knopix -> za mekusce

a pokusala fedora core 3 [:scared:]

na kraju mi reko srodnik da sam glupa i kupio mi windowsxp wallbash.gif

laugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.gif

Posted

iskreno... smorila sam se sto nisam uspela da podesim moje klijente za download sad.gif

jako glupo, pogotovo kao uzmem u obzir cinjenicu da sam sama i instalirala sva ta cuda i podesila ostalo...

doduse, sa fedorom je bilo jos nekih problema... zajebana je u pm sad.gif nije ni cudo sto kurs red hat linuxa kosta iljadu ili dve e [traje 2 nedelje]...

e bas mi nedostaje to graficko okruzenje... jos kad se malo nasminka biggrin.gif

nema veze nadoknadjujem tu nostalgiju svakodnevnim koriscenjem kevinog apple-a... cist unix, tebra! icon_wink.gif

Posted

Keva ti ima Apple? Mrzim je.

Ja sam skoro sve podesio, sad sam kompajlirao i crossover office, tako da sam poterao i adobe photoshop u linuxu icon_wink.gif

P2P, torrent i ftp, sve sam podesio, i izgleda da mi net radi stabilnije u linuxu.

Posted

koji ce ti to pored open officea i gimpa?! icon_confused.gif

e bem mu mater, i slsk i dc linux klijenti su mi stvorili nocne more... icon_redface.gif

nema veze... vraticu se ja jednom linuxu kad budem dokona ponovo! pivopije.gif

p.s. da, da, mrzimo je svi! mrred.gif

Posted
koji ce ti to pored open officea i gimpa?! icon_confused.gif

Ma Crossover Office je programče koje je slično wine-u, čak koristi i njegov engine. Služi za emuliranje windows programa pod linuxom. A gimp nema baš sve funkcije koje mi trebaju, tako da je adobe instaliran icon_wink.gif

Posted

koristite linux da bi mogli da emulirate windows programe, ili da koristite njihove bedne imitacije.

ja kapiram da je cool u usa.. kao ne dam kintu korporacijama i ta sranja. open source bla bla.

ali ovde, gde je sve džabe (za sada), uvek ću da imam windows.

-------

inače, virvel koncert je bio jebeno fenomenalan.

baš

Posted

potvrdjujem... virvel su potpuno divni wub.gif

jedini problem je sto sam dosao na poluvreme superbowl-a i shou zivih mrtvaca kotrljajuciih kamenja, pa sam neocekivano ponovo dokon... taman da nadjem neki novi danski post-rock laugh.gif

Posted (edited)

da jack rose nije slucajno palfoot sa b92 foruma/ slsk-a?! laugh.gif

provaljen sam...gdej da se sakrijem...?mhihi.gif

virveli su mi popraveli raspolozenje do kirune,kirune

i dragi,neobicno komunikativni forumasi...icon_smile.gif

edit: to ja mislem da nisam dobio svoju black trve kompiljaciju i sad osudjen da slusam one striborg podno lakog sna.mrred.gif

Edited by jack rose