femdom Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 ne radi iz firefox-a, ali mi radi iz safari browsera... mrzim kad moram da ukljucujem drugi browser... Quote
Vlaja Buraz Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 LAZARE, JOŠ MI NISI NAŠAO "MISS ELAINE"? Quote
Out Of Time Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 al sam se komirao zaspao sam nedje kad je drugi dnevnik pocheo a vidi me sad... skide li switchblade bre? obecao si ima 100tinu ljeta... a one jaga video fajlove? Irepress album jebe i majku i sestru i snajku i tetku, pa chak i babu... volta do mar ne jebe bash toliko ali onanishe joshte vishe... opus dai me razocharao malko... pochinje ko car a onda, ni sam ne znam kako, pochne da smara... ih, a taman su mi postali prijatelji... u qrac... people in planes skidajte obavezno... bash su slatki... narcosis nisu toliko dobri kako oni iz beechera rekoshe, ali, still, grind za respect... eh da ja imadem adsl il tako neshto, dje bi mi bio kraj... Quote
Out Of Time Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 e krang skini ova dva... budi mushko! Facedowninshit - NPON - Nothing Positive, Only Negative Phobia - Cruel Quote
BodyRemover Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 svićblejd u ljutu minimalu ogrezli. prva pesma ima khanate šmek, čak i lo-fi semplove poturili i vokal pogan. druga je malo više soothing, jesu comes to mind, ima i klin vokal. sve u svemu, zasad mi je bolji prošli. Quote
Out Of Time Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 ja, dok radim intervju sa Andyjem *Therapy?* "The... The... The... Uf!... The... There's journalism, and there's love... I love you!... Uf!" ja sam okonchao svoju ispitivachku karjeru... od sada pa na dalje sve ide nizbrdo > Anathema, Therapy?, Opeth, Katatonia, Primordial, TheGathering, Mike Patton, Cult Of Luna, Isis i Die Happy (naravno!)... ok, mozda josh David Eugene Edwards, Declan de Barra, Envy i Between Buried And Me. Quote
The Watchtower Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Eternal_Tears_Of_Sorrow-Before_The_Bleeding_Sun-(Promo)-2006-MTD Quote
Kent Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Vrh! Bas sam se uzeleo takvog zvuka, verovatno mi zato novi Kalmah tako fino legao. Quote
BodyRemover Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 jesu svi ti likovi iz finske? cini se da su oni jedinis posobni da tako nesto naprave... Quote
Baal Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 pogledajte samo ovo (1mb) mogu i oni sa dialupom OMFG!!!! kakva glupa kuja (mora da su joj stavili nešto u kokain) Holy shit Quote
KRANG Posted April 13, 2006 Author Report Posted April 13, 2006 (edited) I love you!... Uf ur gay ---------------- NOVA CULT OF LUNA!!!!!! RETAIL ADVANCE!!!! 70% of a human's weight is water. 70% of Chuck Norris' weight is his dick. Fact: Chuck Norris doesn't consider it sex if the woman survives. Jesus can walk on water, but Chuck Norris can walk on Jesus. Edited April 13, 2006 by KRANG Quote
BodyRemover Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 There is no theory of evolution, just a list of creatures Vidic allows to live Vidic doesn't give Christmas presents. If you live to see Christmas, that is your Christmas present from Vidic. Vidic will never have a heart attack. His heart isn't nearly foolish enough to attack him. Nemanja Vidic once visited the Virgin Islands. They are now The Islands. vidic got 21 with one card (sa manu foruma ) Quote
BodyRemover Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 (edited) (doopli post) Edited April 13, 2006 by BodyRemover Quote
KRANG Posted April 13, 2006 Author Report Posted April 13, 2006 CoL super zvuči bez onog sranja. šteta što me poplava odsekla od grada, inače bih išao od kuće do kuće i svima davao po disk. jebeno genijalan album.. When you say "no one's perfect", Cult of Luna takes this as a personal insult. Quote
KRANG Posted April 13, 2006 Author Report Posted April 13, 2006 oni carevi ninehertz uradili malu recenziju: http://www.ninehertz.co.uk/reviews.php?id=233 Quote
Out Of Time Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 (sa manu foruma ) eh da je Vidic car pa da zna da ukljuchi komp i ode na taj forum ili josh gore da zna engleski pa da se naduje od zadovoljstva i ispali 5, 6 onana po wc-u... za CoL nisam ni sumljao... naravno... Ali glavna stvar... novi Saturnus... jes da ima ruzno ime, ali... gospode boze, ima da se zamonashim... kako mi je ovo chudo leglo to uopshte nije normalno i sad me sramota... brate mili koliko mi je falilo ovako neshto.... nachi, ko da imam 20 godina... bruuuuuuka koliko sam se napalio... OVO JEBE KEVE I KRAJ! sad cu ovo da postujem i na Saturnus temi jer me mrzi da pishem ponovo... odo da ga obrnem josh jedared... prvo zove chika Andy a sad ovo (plus Krang skide CoL bez onog idiota)... iako imam proliv ceo jebeni dan, ovo je jedan jebeno dobar chetvrtak... ko se tome nadao... Quote
KRANG Posted April 13, 2006 Author Report Posted April 13, 2006 nije loš saturnus.. u svakom slučaju, bolji nego što sam mislio da će biti. ali, ne leži mi ništa posebno.. i kakvi su ono vokali? pola albuma lik zvuči kao pijani fizikalac sa skele: "daj još jedno ladno!" ne.. daylight dies mi 3 klase bolji album. Quote
Out Of Time Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 (edited) nije bash za poredjenje... meni je Sj5 tri klase iznad DD... pa sad ti vidi... svper album.. plus, Saturnus je prosto falio na jebenoj sceni, ili kako se vec zove to sve okolo... bash je falio... e zato mi je lego skroz... boli me kurac kakav je album, a odlichan je by the way... i vokal je standardan saturnusovski... Edited April 13, 2006 by Out Of Time Quote
Kent Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 ma daylight dies je sranje na kvadrat... nigde ideje da valja nije sve u kreiranju gloomy old katatonia atmosfere... prosli bolji x puta... Quote
coil.worm Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 (edited) gde ima col? kerrazy, http://www.kerrazy-torrents.net/index.php?...c=60798&hl=luna Onako usput, ili se ja tripujem, ili col koristi neki SID synth onak u pozadini [ onaj commodore brboć zvuk u pozadini na finland... ] Edited April 13, 2006 by coil.worm Quote
Recommended Posts