Vintersorg Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Daath - The Hinderers(2006) svlaci se... Quote
azal Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 @krang mogao je ispasti kul tako sto bi nastavio sve po redu ponasajuci se kao da joj je sa saljivom namerom poslao tu poruku. onda je trebao poruku "sad cu da te jebem" da joj posalje. Quote
marcoman Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 bodyR>> postoji li iko vise na ovom forumu ko klikne na link pre nego sto mu ispise gde ga vodi? Quote
KRANG Posted May 22, 2006 Author Report Posted May 22, 2006 (edited) jel zanima nekog da postujem tracklistu indietorrents kolaborativnog " I Spy With My Little Eye" mixtejpa? kao, baš su kopali i tražili ultra kul pesme. ili bi to bilo suviše gej? Edited May 22, 2006 by KRANG Quote
KRANG Posted May 23, 2006 Author Report Posted May 23, 2006 ne verujem da ćemo se ikad upoznati. jesi slušao Todd - Comes to Your House? znaš šta je? Quote
GNARK Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 neće izaći pre 31. maja, tj zvaničnog izlaska. slušaj callisto, jebe kevu -- btw, neka kuja mi dala warn. "vređanje" wtf?? Quote
GNARK Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 (edited) nikog. napisao sam nešto na onoj temi "white pride" nešto u fazonu da sam pričao sa jednim skinsom, a on mi rekao da je proširio poslovni prostor.. i ja nisam imao pojma o čemu priča, jer znam da ne radi ništa. a posle sam saznao da je operisao krajnike. i okačio sam neku gej sliku - složićeš se da sam nepravedno warnovan jebeni debili Edited May 23, 2006 by GNARK Quote
Guest حسين Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Mnogo dobra slika. Evo još jednog... (ja sam dodao mašinu) Quote
BodyRemover Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 haha, valja valja. daj krenki tu sto si ti kacio i probaj rekontruisati ovde sta se desilo posto tamo nema nista. Quote
GNARK Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 (edited) radikalizuju se moderatori. sve neki opskurni likovi sa citatima iz biblije u potpisima. (i naravno nikolajem velimirovićem) edit: ovde je to iz đubreta: http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...0entry1137365 a zadnji post mi je izbrisan, ali sam rekao šta je pisalo. posle sam otišao na spavanje.. i sve posle toga je izbrisano. dobio sam par pretnji smrću na pp, though Edited May 23, 2006 by GNARK Quote
GNARK Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Mnogo dobra slika. Evo još jednog... (ja sam dodao mašinu) moram i ovu da postavim tamo.. a poštedeću te warna, pored toga. ne zameri što kradem link Quote
Kent Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 ko te je banovao?? ko spada u te radikalne moderatore?? Quote
BodyRemover Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 ja sam u subotu na hc svirki regrutovao skinheda jednog bas krupnog i jakog da americki fudbal igra. fin momak neki. Quote
Grobodan Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 gde nestade ta white power tema?mnogo je dobra bila! Mada,ja sam vise za girl power Quote
Out Of Time Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 ja sam za roast pig power... u simbiozi sa cold beer pavrom... Quote
Vlaja Buraz Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 http://www.roadrun.com/blabbermouth.net/ne...ewsitemID=52695 Salzburg, Austria-based doom/sludge metal band OUR SURVIVAL DEPENDS ON US — now featuring in its ranks Barth (ex-BELPHEGOR) on bass — have chosen to fully provide their album "Jumping Once Too Often Into The Ocean That Had Always Been Our Inspiration" for free download on their web site. The LP was released in April 2005 as a vinyl-only release (white vinyl, 500 hand-numbered pieces) via Austria's Mju.org Records. Because of the increasing demand for a digital release, the complete album is now also available in MP3 format (192 kBps / 44.1 kHz) for free from www.osdou.com. "Jumping Once Too Often Into The Ocean That Had Always Been Our Inspiration" (view LP cover here) track listing: 01. Enter the Eye of the Cyclone 02. Washing Hands in Innocence 03. A Stream that Won't Run Dry 04. The Element Beholder 05. Breathe 06. Ocean of Inspiration OUR SURVIVAL DEPENDS ON US's style is being described as "a self-contained mixture of bands like NEUROSIS, BREACH, 16 HORSEPOWER and THE MELVINS." Ako neko skine, neka dojavi na šta liči... Ja ću polako. Quote
Baal Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 Sonic_Youth-Rather_Ripped-(Advance)-2006-RNS Quote
Kent Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 Two edgy hip hop acts are added to the Roskilde ’06 programme: pioneering artist Pharoahe Monch and upcoming duo Up Hygh Valja li ovo z-la?? Quote
BodyRemover Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 ne znam kakvi su ti hygh ali je pharaohe monch medju 5 (mozda i uze) najcenjenijih liricara u igri. samo, rekao bih da je to nesto u stilu exita, gledati ga 99-00 bi bilo vruce a sad je pomalo passe. Quote
Recommended Posts