Vlaja Buraz Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Lijepa riječ... Gvozdena vrata... Intervju sa Pattonom... http://suicidegirls.com/words/Mike%20Patton/ Quote
marcoman Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 (edited) Jelena Jankovic presvlaci gace na terenu roland garros-a u pauzi izmedju gemova neko gledao? Edited June 1, 2006 by marcoman Quote
Kent Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 primetio sam ja nesto cudno! je l' to dobila ili sta? brale, nisam se ni rasanio, a ana vec odrala onu Quote
marcoman Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Ne, nego je posle kise kad se vratila na teren bila u helankama pa je odlucila da ih skine i obuce gace. Imala je problema sa navlacenjem u sedecem polozaju a kad je ustala spao joj je peskir. Publika je bila u fazonu "pozdravi i ovacije" Quote
pobzy Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 A jeste li videli kako Ana Ivanovic rastura; 6:1, 6:1 za 40 minuta Quote
Out Of Time Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 ih gace... da je presvukla kozu pa da obratim paznju... ruzna je ko mongol... inache, odgledao sam sam situaciju krajichkom oka... sledece kolo shta ce da bude? nekako sam glup danas i mislim da ce jankoviceva da dobije (nekako) moresmo... koj mi je kurac nemam pojma... a ako ivanovic ne dobije miskinu (koju bash volem) nek se stvarno nosi u dupe, recimo... Quote
Kent Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 (edited) morezmo nije bas u formi, videlo se juce... al' ce zato ova nasa dva poletarca danas da budu srecni ako zajedno uspeju da dobiju jedan set! Edited June 1, 2006 by Kent Quote
Out Of Time Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 dobice djokovic vala sam siguran... barem set ce da ubode... rekoh, danas sam glup.. Quote
marcoman Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 miskinu (koju bash volem) vidis da moze da se voli neko ko je ruzan ko mongol, miskina ima pravu onu mula facu jankovic je bar harizmaticna i pleni svojim ponasanjem i spontanoscu, miskina je budak moreZmo je juce ocajno igrao, imao je mali milion neiznudjenih i ako ga jelena sad ne pobedi nece nikad Quote
Kent Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 brale, miskina zna da ne bude ruzna a gonzalez sa igrom protiv safina moze u polufinale bez problema. djokovic ce tesko i set da uzme. Quote
pobzy Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Ja mislim da ce da padne neko iznenadjenje, bar se tako nadam Quote
Out Of Time Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 (edited) brale, miskina zna da ne bude ruzna here here!!! heeey-ooo Silver away! Edited June 1, 2006 by Out Of Time Quote
Kent Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 pametno igra djokovic za sada... tera ga na greske i ne zalece se previse. jedina slabost ovog gonzaleza su nervi, valjda mu pogodi neki Quote
azal Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 ko ce uslugu da mi ucini? Aesop Rock - B-Sides & Rarities Vol. 1: 1999-2003: 1. Water 2. Wise Up 3. The Active Element 4. The Tugboat Complex 5. Bad Karma 6. Take Me to the Basement 7. Blacklist (feat. MF Doom) 8. Sinister (feat. Vast Aire & Yesh) 9. Helium (feat. Vordul) 10. Dragon Coaster (feat. Mojo) 11. Inner City Hustle (aka Wakin’) (feat. L.I.F.E. Long) 12. Tap Dancin’ for Scratch (feat. Vast Aire) 13. Put Your Quarters Up (feat. MF Doom & Slug) 14. Home Again (feat. The Controls) 15. Coma [remix] 16. Atlantis (feat. Mojo) 17. Bad Summeritan 18. Commencement at the Obedience Academy [original version] 19. Accapella [Live at the El-Ray] Aesop Rock - B-Sides & Rarities Vol. 2: 2003-2006: 1. Fishtales 2. Facemelter 3. Numb (To the Guns) 4. Sniff Glue 5. Crooked 6. Sabbatical with Options 7. Kill Switch 8. Jet Son 9. Train Buffer 10. Ace Rocks 11. All in All 12. Kill Em All 13. Junkyard 14. Preservation (feat. Del the Funky Homosapien) 15. Deadpan 16. One of Four 17. Kill Em All [Rjd2 remix] 18. No Jumper Cables [remix] 19. Train Buffer [remix] 20. Encounter Aesop Rock - Cameos Vol. 1: 1. Worlds Collide (feat. Rasco) 2. Poems 4 Post Modern Decay (feat. Zion I) 3. Secret Agents (feat. Chase Phoenix) 4. Hold Mine (feat. The Orphanage) 5. Akinesia (feat. Slow Suicide Stimulus) 6. Take, Hold, Fire! (feat. Mr. Lif & El-P) 7. Delorian (feat. El-P & Ill Bill) 8. Left it to Us (feat. The Weathermen) 9. Posse Slash (feat. Vast Aire, Karneige, Breez Evahflowin & Poisen Pen) 10. Final Frontier (feat. Blueprint, Vast Aire & Murs) 11. Happy Pillz (feat. Murs) 12. Miss By a Mile (feat. The Orphanage) 13. Love to Fuck (feat. SA Smash) 14. Obsolete (feat. The Orphange) 15. Voltronic Instructional Espionage (feat. Grayskul) 16. Apocalypse Zone (feat. Cryptic One) 17. Bazooka, Chameleon, Robot (feat. Access Immortal & El-P) 18. Dry Bones (feat. Oddjobs, Kimani & Vast Aire) Aesop Rock - B-Sides & Rarities Vol. 1: 1999-2003: http://www. megaupload.com/?d=HNPKSZ3S Aesop Rock - B-Sides & Rarities Vol. 2: 2003-2006: http://www. megaupload.com/?d=4BBDDCLH Aesop Rock - Cameos Vol. 1: http://www. megaupload.com/?d=NQ6F5PTB Quote
Kent Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 ja ovo ne bih skidao ni za brdo karamela djole, care, igras kao muster u najboljim danima! Quote
Out Of Time Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 jebemga u usta ako sad ispadne srbin i izgubi posle vodjevine od 2:0 Quote
Recommended Posts