Thulе Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 ova nova daughters pesma se zove fiery http://www.hydrahead.org/hh/mp3s/02_Fiery.mp3 haha sad ću da je skinem Quote
Baal Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 I skinite mi više jebeni ban sa krang accounta. Quote
Thulе Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 da.. - wonder showzen najbolji/najsmešniji/najšokantniji tv show koji sam gledao u zadnje vreme.. klinac obučen kao papa sa sve corpse paintom ide ulicama i postavlja pitanja o seksualnom zlostavljanju u katoličkoj crkvi vatrenim katolicima... itd... i to je najmanje smešan deo.. ostale namerno neću da vam prepričam.. ima na mininovi nekoliko super aktivnih torrenta.. info: http://en.wikipedia.org/wiki/Wonder_Showzen Quote
Out Of Time Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 jebote to je jr matoro... ishlo nehoc na mtv-ju utorkom valjda... sad bio neurosis na metropolisu... deo onog dvd-ja Quote
Out Of Time Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Heaven Shall Burn have finished work on their upcoming album. According to the band, "we're totally satisfied with the result." The effort is titled "Deaf To Our Prayers" and will hit stores on August 28th through Century Media Records. Quote
Buddha Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 sad bio neurosis na metropolisu... deo onog dvd-ja ??? Quote
Out Of Time Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 sta ti tu nije jasno aman? brume retina - linéaire des libres (2006) Quote
Guest حسين Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 Andy Milonakis mi je bolji. Ladno je ret pa izgleda kao dete iako ima 20 i kusur godina. Quote
Supergalactic Lover Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 (edited) to seru. i andy nije bolji, ume da bude dosadan. ima cetvrtkom uvece na mtv adria oba show-a. edit: kakav je novi envy? malo se spike vodilo. Edited June 5, 2006 by Superius Deus Quote
Buddha Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 sta ti tu nije jasno aman? u okviru cega? jel su samo drmnuli neku pesmu sa dvd-a tek tako ili? Quote
Kent Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 (edited) novi envy je old envy meets beholder (z-la ce da poludi ) fantasy screamo dobro, dobro, al' moglo bolje. Edited June 5, 2006 by Kent Quote
The Watchtower Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 Firewind-Allegiance-2006 Leatherwolf-World_Asylum-Promo-CD-2006 Leaves_Eyes-Legend_Land-MCD-2006 Stravaganzza-Hijos Del Miedo [Ep] (2006) Quote
The Watchtower Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 Posle 17 godina im je izasao novi album. Quote
Thulе Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 (edited) pojavio se novi sikth upravo.. dajem mu 60% da će biti zanimljiv album a 100% da neće. a sutra je 666 šta mislite tome? hoće li se pojaviti antihrist? ako se pojavi, to će definitivno biti u divljem naselju partizan (na adi). išao sam danas tamo da trčim.. jbt kakvo je tamo sranje. tamo se rađaju deca sa 2 glave. u svakom slučaju, paziću kako prelazim ulicu sutra. Edited June 5, 2006 by Johnny Dopp Quote
Baal Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 a sutra je 666 šta mislite tome? hoće li se pojaviti antihrist? Ako se pojavi, neću imati test iz prava, što je do jaja.. Quote
Angele Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 i dobro je da to krang nije rekao dva posta pre mog Quote
Out Of Time Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 nadal - djokovic 3:1 anyway,djokovic je jebeni car... al je stoka shto je u intervjuu rekao "da je gael osvojio jedan set ne znam da li bi izdrzao pritisak" Quote
Thulе Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 (edited) nije.. to je rekao samo zato što su kao neki ortaci. bio je ladan kao špricer, i totalno dominirao. meč protiv nadala će biti za uživanje. Edited June 5, 2006 by Johnny Dopp Quote
marcoman Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 (edited) OOT, ne prognoziraj vise, tvoja prognoza je bio i jedaN set protiv gonzalesa a ono trt EDIT: sad vidim da je to bio Kent cuj ortaci, pre bih se roknuo nego da mi ono bude ortak a pritom nisam siguran da se bas puno vole posle djokovicevog prenemaganja na njihovom prethodnom mecu Edited June 5, 2006 by marcoman Quote
Recommended Posts