KRANG Posted December 28, 2006 Author Report Posted December 28, 2006 kent me je naterao da to uradim. nikad ne bih pustio album na net. on kaže: "ajde da im zabijemo glogov kolac u srce 2 meseca pre nego što izađe album!" Quote
Kent Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 onaj pre-edit post ti je bio mnogo zanimljiviji. Tu sam ti rekao da si glup, a onda sam skontao da sam ti to rekao vec jedno 33 puta. I da si verovatno bio pijan dok si to pisao. Prati bre i van post-rocka, gde Triosk, WEG, Aereogramme, Gregor Samsa ili Clogs post-rock? @ slo-d Inace, ne videsmo medju onim diskovima Destruction koji izlazi za par meseci, ekskluzivno narezan za Maxa... Eeeee, to bi vec bio kolac i to kolac zadovoljstva Quote
KRANG Posted December 28, 2006 Author Report Posted December 28, 2006 (edited) @vazal: kayo dot ne mogu da svarim nikako. prvo mi je bio zanimljiv jer mi se činilo kao da ima dosta da se sluša i da je jedan od onih neiscrpnih grower albuma koji nikad ne dosade.. ali brale, na kraju sam shvatio da je neviđeno proseravanje. i gej. drago mi je što su se raspali. ---- edit: destruction je već neko okačio pre nedelju dana. kolac zadovoljstva opet zvučiš ghey. Edited December 28, 2006 by KRANG Quote
marcoman Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 (edited) Sto se ne kurtonisete tako sa Caspianom DAJTE MI JEBENI CASPIAN Edited December 28, 2006 by marcoman Quote
marcoman Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 (edited) Evo stize ti preteci PM Edited December 28, 2006 by marcoman Quote
KRANG Posted December 28, 2006 Author Report Posted December 28, 2006 (edited) lep je novi blackfield, ali.. ne znam da li je to do mene danas... malo je gej. mada.. + = Edited December 28, 2006 by KRANG Quote
marcoman Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 Sta znam meni ide na repeat vec ima... ali kazem, nekako ima taj B. boys smek Quote
Buddha Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 i Blueneck sam zaboravio, cimer ima pravo.. super je album Quote
KRANG Posted December 28, 2006 Author Report Posted December 28, 2006 ti ono večeras puštaš muziku? oće biti nešto da nije gej? ...da znam da li da dolazim. jer sam možda i mogao.. Quote
Vlaja Buraz Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 onaj pre-edit post ti je bio mnogo zanimljiviji. mnogo si omekšao. ma zezam se, šta se pališ.. dobar je jordan, samo je stvarno glupo da naziva to tako, kad ne pokriva ni stoti deo te muzike. jebo ga post rok. @vazal: kayo dot ne mogu da svarim nikako. prvo mi je bio zanimljiv jer mi se činilo kao da ima dosta da se sluša i da je jedan od onih neiscrpnih grower albuma koji nikad ne dosade.. ali brale, na kraju sam shvatio da je neviđeno proseravanje. i gej. drago mi je što su se raspali. Bliži se dan moje konačne pobjede. Da li ste mi našli Living Colour - Live at CBGB's? Quote
darthmoog Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 @boro taman sam hteo da ti zakacim taj living colour...otvorim dir i cela diskografija izbrisana...prokleta sestra... Quote
marcoman Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 samo sto se nije pojavio ali ima da se skine Crippled Black Phoenix - Sharks And Storms (10 Inch Limited Edition) i ova druga stvar sa popovskim vokalom nema na myspace stranici myspace strana >> http://www.myspace.com/crippledblackphoenix imate i intervju na http://boringmachines.blogspot.com/2006/11...enix.html#links uglavnom, ja ovo ne mogu da iscekam Quote
azal Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 evo meni top albumi. no particular order, koji kurac. Jesu - Silver Kayo Dot – Dowsing Anemone with Copper Tongue Clipse – Hell Hath No Fury Mr. Lif – Mo’ Mega Peeping Tom – s/t Mastodon – Blood Mountain Thom Yorke – The Eraser Justin Timberlake – Futuresex/Lovesound Genghis Tron – Dead Mountain Mouth Dysrhythmia – Barriers and Passages Strapping Young Lad – The New Black Adrian Belew – Side Three Devin Townsend Band – Synchestra Subtle – For Hero: For Fool Rick Ross – Port of Miami jos par The Mars Volta - Amputechture Martyr - Feeding The Abscess Quote
Buddha Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 @KRANG: kad si gej pa se plasis da dodjes, pitaj Peru kako je bilo. Quote
أصحاب Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 Svaka 2006 lista treba da sadrži Jakob - Solace ! Quote
marcoman Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 A jel' pominjao neko Grails? Meni bi oni bili visoko negde Quote
Hamsun Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 kad već postavljate te svoje liste... Agalloch - Ashes Against The Grain Arctic Monkeys - Whatever People Say I Am, That's What I'm Not Deftones - Saturday Night Wrist Isis - In The Absence Of Truth Katatonia - The Great Cold Distance Mastodon - Blood Mountain Peeping Tom - Peeping Tom Tool - 10 000 Days Quote
darthmoog Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 (edited) Celtic Frost - Monotheist Napalm Death - Smear Campaign Ministry - Rio Grande Blood Killing Joke - Hossanas from the basements of hell Deftones - Saturday Night Wrist Pearl Jam - PJ Tool - 10 000 days (vredi ga pomenuti iako nije nesto) Jesu - Silver Shit Flames - Come Clarity Scar Symetry - Pitch Black Progress Mastodon - Blood Mountain SYL - The new black Devin Townsend Band - Synchestra The Panic Channel - one helmet - monochrome Isis - In The absence of truth (vredi ga spomenuti iako meni nije nesto) The Melvins - A Senile animal Sick of it all - Death to tyrants The Gathering - Home Artic Monkeys - ... (meni se svideo iako ne volim ove nove bendove) sve ostalo strava albumi ali boldovano najbolja izdanja poslednjih par godina...neverovatna godina ali imam utisak da ce 2007 da bude bolja... sigurno je jos nesto dobro izaslo ove godine samo ne mogu da se setim...neki pop...stade mi mozak... Edited January 1, 2007 by darthmaul Quote
Hamsun Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 (edited) nego, pederi... Nek' vam je srećna ova nova 007 godina Edited January 1, 2007 by [kinetic] Quote
Buddha Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 necu nista da kazem dok se KRANG ne oglasi prvi. Quote
Recommended Posts