Supergalactic Lover Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 zajebi ta sranja. iPod me totalno razocarao, za te pare mnogo je los. da ne pominjem politiku u vezi reklamiranja proizvoda i odnos prema musterijama. ne verujem da cu se ponovo obratiti apple-u kada su u pitanju mp3 playeri i sad taj iPhone. mac racunari excluded. mada lepo izgleda. dizajn bilo kog njihovog proizvoda je stvarno jeben, tu nema sta. Quote
marcoman Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Ma sta ce nama svedski sto kad mi imamo domaci astal Quote
Haralampije Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 (edited) zasto? sta uopste znaci "telefon" kada se radi o iphonu? pricanje i smsanje? pa o tome ti i pričam kad već ima phone u nazivu moglo je nešto a ne quad band gsm + edge kome to više treba? a i verovatno imaju problem sa 3g-om jer su 2 različita standarda u usa i evropi plus ameri pokušavaju da izguraju svoju varijantu 4g itd kako god iphone ništa od toga nije ispratio a verovatno i neće. dobro zvuči ovaj bloc party glede zvuka bolje od onoga što se pre pojavilo šteta što album smara !!! - myth takes [2007,warp] http://rapidshare.com/files/10053162/___-Myth_Takes.zip Edited January 12, 2007 by Haralampije Quote
marcoman Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 E bas ti hvala za taj link, cekao sam bas da skinem sa rapidshare-a Quote
Hamsun Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 jebeni must-see! :) http://www.youtube.com/watch?v=JauqDjZq7hM http://www.youtube.com/watch?v=u-OClptuMHE&NR Quote
KRANG Posted January 12, 2007 Author Report Posted January 12, 2007 (edited) bloc party šteta što album smara meni je super album. But A Weekend in the City is a record full of intriguing lyrics and scenarios. Two songs, 'I Still Remember' and 'Kreuzberg', seem to explicitly explore homosexuality. The former is about a crush between two schoolboys ('We left our trousers by the canal'). The latter is about gay promiscuity A Weekend in the City is his unflinchingly honest depiction of a world of drugs, racism, religion, suicide, gay sex, violence, youth in hoodies and white vigilantes. -- Edited January 12, 2007 by KRANG Quote
marcoman Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 (edited) Mamu im jebem, odlicnu su sliku zabili uz tekst. Pravu. Obavezno skinite ovaj "V0", razlika u zvuku je.. vuuuu.. Meni je album skroz ok. Mozda zato sto sam peder, ne znam. marsukuhinju, vrh! Edited January 12, 2007 by marcoman Quote
azal Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 ja video spot neki novi bloc party, i pesma mi se bas, bas dopala. Quote
Haralampije Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 ta pesma je skroz kul e pevač je derpe zato te gej reference sa druge strane ovaj !!! je odličan Quote
KRANG Posted January 12, 2007 Author Report Posted January 12, 2007 (edited) jeste.. definitivno bolji od prošlog (koji je super). -- http://blocparty.alloverme.co.uk/pic/scannme35.jpg Edited January 12, 2007 by KRANG Quote
marcoman Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Sad citam za ovu nasu reklamu na cnn-u, i U spotu o promociji Srbije na CNN-u se vidi i crkva koja se nalazi na rumunskoj strani Dunava, piše Blic i objašnjava da je reč o crkvi koja se nalazi na ivici provalije pored reke, na rumunskoj strani Dunava, kao i da to nije "stara crkva, već novosagrađena". Direktor Turističke organizacije Srbije Miodrag Popović potvrdio je da je u pitanju crkva koja se nalazi na rumunskoj strani i dodao da "nema ništa loše u tome što je stavljena u spot koji promoviše Srbiju". "Crkva se nalazi na drugoj strani Dunava, a pola reke je naše. Šta je trebalo da uradimo, da zamaglimo crkvu? Jednostavno, prikazali smo Dunav na čijoj se drugoj strani nalazi crkva. To smo stavili jer je prizor sa tom crkvom prosto lep", rekao je Popović i dodao da mu je, i pored kritika, drago što je toliki broj ljudi reagovao na pomenuti spot. Quote
BodyRemover Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 da da, istina, valjan album. oni (!!!) i the walkmen (mada me poslednji njihov nije bas odusevio) su mi najzabavniji bendovi u tom fazonu. Quote
Buddha Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 http://heliologue.com/blog/2006/12/26/the-...albums-of-2006/ blog. Quote
marcoman Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Znaci Calla - strength in numbers (2007) Quote
KRANG Posted January 15, 2007 Author Report Posted January 15, 2007 super mi deluje za ove 4 pesme dokle sam stigao da preslušam.. (np) malo su otišli u emo.. i zvuči skroz kul. slušalice - a must (mnogo bogat zvuk )! Quote
marcoman Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 (edited) omiljene pesme? album je mega dobar ! i ima mnogo da se slusa, sto je super Edited January 15, 2007 by marcoman Quote
KRANG Posted January 15, 2007 Author Report Posted January 15, 2007 za sada - album godine lagano. e, pazite ovo sranje.. može da bude dosta zanimljivo.. svakako ima neka opaka i impresivna imena. ctrl+v ::: >>>> Chemikal Underground will harness the cream of Scotland's music and literary worlds on a collaborative album due in March. Dreamed up by Idlewild front man Roddy Womble, Ballads of the Book teams new and established musicians with Scotland's proven giants and up-and-comers. The concept is simple: The writer pens lyrics and the bands put them into action. The project harnessed the musical abilities of the likes of Idlewild, Sons and Daughters and Arab Strap's Aiden Moffat with original lyrics penned by writers such as Alasdair Gray, John Burnside and Edwin Morgan. The effort's set to turn up in British music stores March 5. No American release date has been planned. Ballads of the Book's track listing is: Mike Heron and John Burnside - "Song For Irena" De Rosa and Michel Faber - "Steam Comes Off Our House" James Yorkston and Bill Duncan - "A Calvinist Narrowly Avoids Pleasure" Foxface and Rody Gorman - "Dreamcatcher" Lord Cut-Glass and Alasdair Gray - "A Sentimental Song" Aidan Moffat and The Best Ofs and Ian Rankin - "The Sixth Stone" Norman Blake and John Burnside - "Girl" Karine Polwart and Edwin Morgan - "The Good Years" Sons And Daughters and A. L. Kennedy - "War On The Love Song" Alasdair Roberts and Robin Robertson - "The Leaving" Strike The Colours and Rody Gorman - "Message In A Bottle" Aereogramme and Hal Duncan - "If You Love Me You'd Destroy Me" Malcolm Middleton and Alan Bissett - "The Rebel On His Own Tonight" Trashcan Sinatras and Ali Smith - "Half An Apple" Vashti Bunyan and Rodge Glass - "The Fire" King Creosote and Laura Hird - "Where And When" Emma Pollock and Louise Welsh - "Jesus On The Cross" Idlewild and Edwin Morgan - "The Weight Of Years" Quote
marcoman Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Bice to dobro sigurno, stavih ga na request listu inace do veceras sam manijakalno vrteo minsk a sada ce calla biti nova droga Quote
Hamsun Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 ne nađoh ga još... ne bi smetao jedan link, ono, ispod ruke Quote
Out Of Time Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 koj qrac... Tipsarevic vodi 2:0 su setovima (7:6, 6:4) protiv Nalbandijana a ovi idioti sa rts-a ne prenose iako su kupili prava... Quote
KRANG Posted January 16, 2007 Author Report Posted January 16, 2007 jebo psa D. Nalbandian 6 4 3 J. Tipsarevic 7 6 5 još će i da dobije Quote
Out Of Time Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 (edited) budaletina... imao dve mech lopte... vodio 5:2 u trecem i izgubio set u taj breku.... sad ce ova dva ostala da prsne 6:0, 6:2 eventualno... edit: shta sam rekao? evo ga, vec je 4:0 u chetvrtom... dechko je mentol i tachka... edit: 5:0 edit: 6:0 bogami, nece Tipsarevic ni ta dva da uzme... Edited January 16, 2007 by Out Of Time Quote
Recommended Posts