Out Of Time Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 nash shta je tight? moja dlakava bulja, brale... i mozda, eventualno, novi Beneath The Massacre... i 'nate shto, mogo bi neko da mi skine novi Fjord... drugari? Quote
Kent Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 http://all-mp3.infostore.org/info/2634529?...=83569&rs=2 Ja sam ga svukao odatle pre par dana, ali kao da link sada nesto ne radi... Mozda je samo privremeno. Quote
Hamsun Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 (edited) meni radi sad, ali ga skida na 5kbps o_O Edited February 6, 2007 by [kinetic] Quote
Guest Meeka Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 I come! http://dildo-pleasure.info/videoplayer.php?file=530603 Quote
KRANG Posted February 8, 2007 Author Report Posted February 8, 2007 (edited) kuš. Paulson-All_At_Once-(Advance_Reissue)-2007 super album.. ovo sam baš dosta slušao pre godinu, dve (?).. sad je remasterovan sa dodatnim pesmama. super album. skinite obavezno.. (da, ja nikad ne spavam, gadan oblik insomnije) Edited February 8, 2007 by KRANG Quote
KRANG Posted February 8, 2007 Author Report Posted February 8, 2007 hmmm.. pomešao sam ovo sa nečim. rtrd. ovo je ono emo njesra. mislio sam na bend redjetson pa sam se obradovao da je nešto novo od njih.. ne znam koji mi je kurac u zadnje vreme. spavao sam 8 sati za 7 dana, nije ni čudo što mi se to dešava. Quote
MudriPanj Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 (edited) to ubija mozdane celije, sta ce ti reci drugovi iz mensa-e? samo da napomenem da ova menomena otkida glave i udove Edited February 8, 2007 by MudriPanj Quote
BodyRemover Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 ^ necemo mu nista reci zato sto nije u mensi :L Quote
KRANG Posted February 8, 2007 Author Report Posted February 8, 2007 moždane ćelije su precenjene.. a i nemam drugove tamo. nisam ni video da se pojavilo -> Great Lake Swimmers - Ongiara (Advance) [2007/MP3/192 (VBR)] što je pozitivno iznenađenje za ovo prepodne.. Quote
marcoman Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 Jel neko slusao Vanderveldea, moonstation house band? Mnogo dobar album ne znam koji mi je kurac u zadnje vreme. spavao sam 8 sati za 7 dana, nije ni čudo što mi se to dešava. Ok, digitalne droge uzimaju i prvu zrtvu Quote
KRANG Posted February 8, 2007 Author Report Posted February 8, 2007 tačno jebote.. život mi je krenuo spiralom nadole od tog trenutka. taj vandervelde, secretly canadian? to im jednino izdanje u 2007 za sada.. sad sam stvio da se skida. drag city ima ova 3 za sada.. Alasdair Roberts - The Amber Gatherers [2007/Drag City/MP3/230 (VBR)] Bill Callahan (Smog) - Woke On a Whaleheart [2007/Drag City/mp3/256 (VBR)] Ghost - In Stormy Nights [2007/Drag City/MP3/APS (VBR)] nisam stigao ni 1 da preslušam.. Quote
gadget Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 evo slike gole Dzesika Albe http://www.dusky.sk/pics/2007-01/2953_00031440.jpg Quote
Out Of Time Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 ti si za posmatranje... zamalo da zveknem sebe sekirom po glavi posle ovoga... Quote
Out Of Time Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 Toronto's Mare has officially disbanded. The group released an EP with Hydra Head Records in 2004. Vocalist Tyler Semrick-Palmateer has released the following statement which you can find in the comments. "We are officially done like dinner. We have been scheduled to write an album for a while now but nothing ever came of it. We (and I think that I speak for Caleb as well) have not been moved or inspired to write anything or put forth any real effort to maintain the Mare legacy. I'm sure that Caleb and I will be collaborating a bunch in the future as I feel that I have found a valuable peer, collaborator and source of inspiration in that tall drink of water. So look out for that. So anyway, thanks for listening to our music. I'm pleased that some of you have derived a considerable amount of enjoyment from it. That's all we could have asked for. Occasionally we asked for beer tickets and we derived a considerable amount of enjoyment out of those. Many thanks to everyone that has been in the band and to everyone that has supported us financially, TD Canada Trust, Hydra Head Industries, Dad and the rest of you." Quote
Buddha Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 avantgadne sise aj dodjite na moj najt veceras da slusamo battle of mice i intronaut i mastodon i pijemo ulaz je za dz pivo je 88 dinara Quote
Baal Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 KRANG. www.krang.doyouhaveepilepsy.com Quote
KRANG Posted February 8, 2007 Author Report Posted February 8, 2007 ispit sutra, ništa od najta za mene.. a kad smo kod battle of mice-a.. onaj zadnji deo pesme (počinje od 4:38) sleep and dream... podseća me na nešto... ta ista melodija. ali ne znam šta. Quote
darthmoog Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 KRANG. www.krang.doyouhaveepilepsy.com mislim da je ovo prvi zabelezeni slucaj gde stvarno nekoga mozes da ubijes preko neta Quote
marcoman Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 a kad smo kod battle of mice-a.. onaj zadnji deo pesme (počinje od 4:38) sleep and dream... podseća me na nešto... ta ista melodija. ali ne znam šta. Da, neverovatno. Prvo sam mislio da je barbra streisand ali bice da nece biti Quote
Haralampije Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 http://oink.me.uk/details.php?id=1075229 Quote
marcoman Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 (edited) ovaj je bolji: http://oink.me.uk/userdetails.php?id=444201 Edited February 9, 2007 by marcoman Quote
Vitamin K Experience Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 http://www.waxhoff.com/ Quote
Out Of Time Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 grinderman je precool, a celog zivota mrzim cave-a samo tako... preslushajte par novih stvari na kruger myspace.com strani... biti ce to, meni sigurica, u 5 albuma godine... Quote
Recommended Posts