Buddha Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 znam na sta si mislio, ali ja sam hteo da kazem sta imam na sebi. ispala dobra fora na kraju. Quote
darthmoog Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 (edited) ... itd. Edited June 29, 2007 by darthmaul Quote
Novaliis Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Varg, jbt, jel vi imate oci pih..ma ja sam samo u prolazu.. Quote
niking Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 a abs htedoh da te pitam, otkud ti, kad te dugo nije bilo Quote
Novaliis Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 a abs htedoh da te pitam, otkud ti, kad te dugo nije bilo haha a ko si ti? Ovde se ne zna ko koga jebe.. Quote
ignignokt Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 (edited) vidi ovog kretena, šalje mi na sve fake accountove pp: Podrav! Pridruzi nam se na Oath Records forumu, svega i svacega na jednom mjestu, a trenutno traje nagradna igra: 1st Place = Elektricna Gitara 3 single-coil full size, Pojacalo 6W, Gig Bag, Kais, Kablovi, Tuner, Trzalice + DVD sa lekcijama! Pored toga, RPG igrica ugrađena u forum "Metal War", nagrada je mac "Exalibur" dugacak 160 cm, tezak 15 kg. Direktan link ka registraciji na Oath Records forumu je (obavezan vazeci mail i nakon toga validovati mail kada dobijete link od foruma): http://www.oathrecords.info/index.php?auto...eral&key=32 Takodjer, mozete pogledati i Oath Records Metal Shop (Majice, CD/DVD/LP/, solje, prisivaci, bedzevi...): http://www.oathrecords.com/idevaffiliate/i...liate.php?id=11 Hvala i dobrodosli! kulovčina. Edited June 29, 2007 by Buddhа Quote
Buddha Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 jednom sam se zajeb'o i narucio disk od njega. Bugari su ipak za nijansu izgledali lepse. Quote
ignignokt Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 (edited) da, i ja sam od njega naručio agalloch originale. ne moram ni da kažem da nisu bili originali, i da sam ih posle ponovo kupio na drugom mestu. jebeni mentol. skidao mp3 sa neta ili šta već, kopirao promose i rezao u audio formatu, štampao omote na svom štampaču, pa to posle prodavao kao originale. i pazi samo: "Exalibur" hahaha exalibur Edited June 29, 2007 by Buddhа Quote
niking Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 (edited) fejk Buddha xe... meni je sledeci nik trebalo da bude kao tvoj prosli... ali cu onda ipak uzeti Err Edited June 29, 2007 by Beauty In Darkness Quote
Novaliis Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 da, i ja sam od njega naručio agalloch originale. ne moram ni da kažem da nisu bili originali, i da sam ih posle ponovo kupio na drugom mestu. jebeni mentol. skidao mp3 sa neta ili šta već, kopirao promose i rezao u audio formatu, štampao omote na svom štampaču, pa to posle prodavao kao originale. i pazi samo: "Exalibur" hahaha exalibur Čekaj bre, govoriš o Oath Recordsu? Quote
ignignokt Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 (edited) ne, govorim o tvojoj kevi, i onoj stvari koju ume da radi jezikom. Edited June 29, 2007 by Buddhа Quote
Novaliis Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 haha ja sam mislio da su ozbiljna firma. Eh..svi mi znamo da pričamo.. Quote
ignignokt Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 hej, mora da se počne od nečega.. ne znam, možda sad ne rade takve stvari, ovo što ja pričam je bilo pre jedno 4 godine možda. Quote
Vlaja Buraz Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 jednom sam se zajeb'o i narucio disk od njega. Bugari su ipak za nijansu izgledali lepse. Nevjerovatan je lik. Kompletan katalog je bio tačno po ruskim mp3 kolekcijama a on je sve vrijeme tvrdio da se radi o originalima. Ipak, prilikom jedne promo poklanjačine ostavio sam svoju adresu iz zajebancije i dobio Iron Maiden - Fear of the Dark, a taman mi je taj falio pošto ove prije njega imam na pločama a ovi poslije ne valjaju. Nisam prošao prilikom sljedeće promo poklanjačine. Quote
Guest Оut Of Time Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 haha ja sam mislio da su ozbiljna firma. Eh..svi mi znamo da pričamo.. puši kurac Quote
marcoman Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 (edited) sacu da instaliram Tropico + paradise island jeee svako leto se odvaljujem od tropica Edited June 30, 2007 by marcoman Quote
Baal Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Haha Ja, kao i uvek, igram tenis (na kompu). Quote
marcoman Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 (edited) razumem te potpuno, i ja bih to radio da imam paralizu Edited June 30, 2007 by marcoman Quote
Recommended Posts