Novaliis Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Svi ste vi pederi i ne dao vam bog da vas sretnem ikada inače ću vam polupati avangardne pičke, mamu vam jebem onu degenerisanu. Ne zajebavam se inače, čuo sam ja za vas i sve o vama i znam ko ste, smrdljivi metiljavi crvi..retardi jedni, batine vam fale da vas nauče kulturi. 1 Quote
KRANG Posted June 30, 2007 Author Report Posted June 30, 2007 (edited) e, to već nisam bio ja (OOT). --------- Svi ste vi pederi i ne dao vam bog da vas sretnem ikada inače ću vam polupati avangardne pičke, mamu vam jebem onu degenerisanu. Ne zajebavam se inače, čuo sam ja za vas i sve o vama i znam ko ste, smrdljivi metiljavi crvi..retardi jedni, batine vam fale da vas nauče kulturi. nego matori, pričaj šta sve planiraš da mi radiš. Edited June 30, 2007 by Autentični KRANG Quote
KRANG Posted July 1, 2007 Author Report Posted July 1, 2007 ozbiljno, ne bi trebalo da se zezamo sa ovim likom. iako nemam pojma ko je on, siguran sam ne bi reko sve ono i pretio onako da nije neki ozbiljan plejer Quote
niking Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Smashing Pumpkins - Zeitgeist [2007/MP3/V2 (VBR)/(scene)] Quote
Novaliis Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Ne kontate uopšte da ste glupi i jadni. Uskoro se vidimo. Quote
Out Of Time Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 (edited) Smashing Pumpkins - Zeitgeist [2007/MP3/V2 (VBR)/(scene)] bre, bre... to isto ko tvoje samo bolje... ... i josh jedna Edited July 1, 2007 by Out Of Time Quote
marcoman Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 wow, hvala za taj sharebee on je stvarno zakon Quote
Out Of Time Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 jel me jebesh sad il shta? marcoman = Quote
marcoman Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 jebote ozbiljan sa mkoji kurac ja stvarno obozavam sharebee linkove jer imas sve na jednom mestu Quote
Out Of Time Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 jebiga batice... nemoze sve... jednom si shy girl jednom si OK... zivot, to ti je zivot... bodisha > nodatta.blogspot.com Quote
Kent Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 zvezebez taj pumpkins... corgan izgleda kao da ima leukemiju, sidu i rak u isto vreme. ali je zato novi manson kul + jebe kevu uzivo za razliku od pumpkinsa. Quote
darthmoog Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 meni ovaj zeitgeist mozda i bolji od adore-a Quote
Recommended Posts