marcoman Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 (edited) ima prva stvar sa albuma "smokers outside..." na ifolderuhttp://ifolder.ru/2273597e sad, kako ces da skines odatle nemam pojm, nek ti je sotona u pomoci tezina kaze ~38 megabajta edit: haha pokrenuo sam dl i ono, valjda ce ga skinuti do sutra Edited July 5, 2007 by marcoman Quote
Kent Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 4kb/sec... jupi! ako ga skines, okaci to na rapid, bitte. ja cu tebi za uzvrat... mosh da biras, skinuo sam 10 giga spotova samo juce. Quote
niking Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 odakle? treba mi neki dobar sajt sa spotovima Quote
Out Of Time Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 skida se prosto sa tog ruskog sajta... taj tvoj link nikad lakshi... ukucash taj kod kliknesh odmah pored i onda ono Ckaчатb i to je to... inache... recimo evo ovako : http://ifolder.ru/1881443 1. kliknesh prvo na сюда 2. otvara ti se strana sa 8 linkova na neke reklamne sajtove... 4 sa jedne, 4 sa druge strane ekrana... kliknesh na bilo koju... recimo: Партнерские программы АGAVA.ru До 50% выплат от всех платежей клиентов. Виртуальный хостинг, аренда серверов, продажа книг, ПО. Готовые партнерские сайты на наших технологиях: Работа, Объявления, Файловый хостинг, Онлайн тесты. 3. otvori ti se strana na kojoj ti je sranje sa tog linka, ali na vrhu proyora, kao imash neku praynu trakicu gde ti u rikverc odbrojava od 30 do 1 sekundi... kad to yavrshi ili ti izleti novi proyor ili jok ako si sprechio pops upove... ako ti ne iskochi, kliknesh na нажмите сюда u to shtrafti na vrhu strane... iiiii 4. DAAA'DAAA! ISKOCHI TI PROYOR KOJEM IMASH ONU FORU SA UKUCAVANJEM KODA... ukucash kod i kliknesh потврди... 5. iyadje ti nova strana na kojoj imash samo da kliknesh Ckaчатb posle chega krecesh da skidash... dal sam sad jeo govna bez potrebe il shta...nema veze... mozda nekom treba... odo gledam djokovica... Quote
niking Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 (edited) hvala edit: jedini problem sa ifolderom je sto, i kad prodjes svo to mucenje vuces brzinom do 5kB/s Edited July 5, 2007 by Beauty In Darkness Quote
Kent Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 kakav tutoring nego, ide li to brze od desetak kb/sec, ako ne ide, onda nije ni za q Quote
azal Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 skida se prosto sa tog ruskog sajta... taj tvoj link nikad lakshi... ukucash taj kod kliknesh odmah pored i onda ono Ckaчатb i to je to... inache... recimo evo ovako : http://ifolder.ru/1881443 1. kliknesh prvo na сюда 2. otvara ti se strana sa 8 linkova na neke reklamne sajtove... 4 sa jedne, 4 sa druge strane ekrana... kliknesh na bilo koju... recimo: Партнерские программы АGAVA.ru До 50% выплат от всех платежей клиентов. Виртуальный хостинг, аренда серверов, продажа книг, ПО. Готовые партнерские сайты на наших технологиях: Работа, Объявления, Файловый хостинг, Онлайн тесты. 3. otvori ti se strana na kojoj ti je sranje sa tog linka, ali na vrhu proyora, kao imash neku praynu trakicu gde ti u rikverc odbrojava od 30 do 1 sekundi... kad to yavrshi ili ti izleti novi proyor ili jok ako si sprechio pops upove... ako ti ne iskochi, kliknesh na нажмите сюда u to shtrafti na vrhu strane... iiiii 4. DAAA'DAAA! ISKOCHI TI PROYOR KOJEM IMASH ONU FORU SA UKUCAVANJEM KODA... ukucash kod i kliknesh потврди... 5. iyadje ti nova strana na kojoj imash samo da kliknesh Ckaчатb posle chega krecesh da skidash... dal sam sad jeo govna bez potrebe il shta...nema veze... mozda nekom treba... odo gledam djokovica... ponekad mi bas nedostajes, cimeru. Quote
marcoman Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 koja jebena agonija, skinuo sam tek 25% Quote
niking Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 wecamewithbrokenteeth - Brush Your Teeth! :) lazo, stavi ovo u share kad proradi HUB, molim te Quote
Out Of Time Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 MENI VALA IDE FINO.... keve mi... ionako kad skidam po 5 stvari ne moze jache od 15, 16... al ide mi i preko 20... lazo, volim te! i tvoje neoprane kade, i izgrizene kachkavalje, i gomile toalet papira, i smrdljivu sobu, i budjave sudove i sve... i sve! Quote
marcoman Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 meni se ovo zabolo na 31% i nesto mi ne pada ne pamet da krecem ponovo aj Kent baci ga na rapid sa tvojim +∞Mb/s nekradenim wirelessom Quote
Kent Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 to da rusi idu na 20 je mit, sa ovim cudom od interneta ovde ne moze brze od 6... krene sa 25, ali se spusti na 5-6 i ne ide brze. plus se takodje zakuca na oko 30%, dakle ciao. Quote
Out Of Time Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 upravo mi ide na 16,6... jebiga, kad dodjesh iz germanije svrati da razbijemo mit... Quote
niking Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 (edited) koliko je bio faking nenormalan mec Edited July 5, 2007 by Beauty In Darkness Quote
Kent Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 ajde daj screen shot da vidim, a da nije na pocetku dl-a Quote
Out Of Time Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 (edited) josh jedna mlada nada jaka kao bager @kent josh kad bi znao kako to da napravim... ocu, shto da ne... evo ti link pa sve shto sam odatle skidao ide fino... http://infostore.org/info/216096 Edited July 5, 2007 by Out Of Time Quote
Kent Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 (edited) ma ne ti rusi bre pero, ifolder rusi, oni su prespori. preglupi djokovic. Edited July 5, 2007 by Kent Quote
Out Of Time Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 ona gore je mirchicka... ma ima tamo linci za taj ifolder... anyway, kako se pravi taj screenshot? ua djokovic, bravo ana... Quote
marcoman Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 (edited) @kent :puke: :puke: :puke: :puke: @svi: ua ana, ua djokovic Edited July 5, 2007 by marcoman Quote
Out Of Time Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 boginja ti se izblamirala... aj shuti tu... Quote
Recommended Posts