Dick Starbuck Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 нисам налетао на такве пепељаре већ не знам колико... мој ујак има пар али ми је труло да му мазнем. е, да, је л' зна неко исто где има се пазари ружина водица или екстракт руже, треба ми за неке зајебане индијске колачиће, много се лако праве и дојаја укус али ми треба ово ружино срање које користе ти источњаци кад, нпр. праве ра'тлук. ако неко зна нек' јави. фала ви! Quote
darthmoog Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Kakav si ti deda postao u picku materinu Imash u merkatoru btw... Quote
Dick Starbuck Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 то ми причаш напамет, је л' си био? где у меркатору? шта - пепељаре?! Quote
Novaliis Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 (edited) Sinoc izasao da popijem pivo i bio sam u nekom lokalu gde su bile te old school pepeljare(a nije kafana, zamisli), one prave limene ili od cega su, ali nisam mogao da ukradem jednu, jbg, bilo je puno ljudi i pilo se i bilo je veselo. Dakle da znas da po selima imas te pepeljare, uzivo, u funkciji. Edited September 6, 2008 by Egil Skallagrimsson Quote
Dick Starbuck Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 ок онда... вребам. тенкс Quote
darthmoog Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 (edited) Ruzinu vodicu imash u merkatoru edit: Collages sekcija na what.cdu mnogo dobra...koliko nepoznatih stvari postavljaju ljudi uz veoma lepo objasnjenje... Edited September 6, 2008 by darthmaul Quote
Пармеђано Верте Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 мој ујак има пар али ми је труло да му мазнем. Auu, jebote. Kakav je to goddamn ujak koji nece da ti da jebenu ljaru, a sto je najcrnje - ima par komada! Condolences to aunt! Quote
Dick Starbuck Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 луд ујак, почео да слуша Прајмус са 50 година и на мој наговор са скоро 60 пробао џиџу... нећу му нарушавам његов никотински мир, већ ми је поклонио зипо слим упаљач. а и хоћу ново а не половно, зато питам где има се купи. Quote
vudun Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 dobro je, sa 70 leta će uživati u opojnom zvuku cannibal corpsa ... do 80-te će možda povući i dim jačih cigara. Quote
Пармеђано Верте Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Ja bih mogao to da zavrsim, ali me ne interesuje lova, vec samo naturalna razmena. Jel' imas slucajno one ofingere specijalizovane samo za farmerice, sa dve bocne stipaljke? Eeeee, za to bi dao. Quote
necko Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 princ na rtn forumu: Lepo, lepo, ima tu svega, pa i ponešto za moj ukus. Ali ipak, heavy je heavy, ne bih ga menjao za sto Diary of Dreams-a i hiljadu Tiamata... Znam ovog lika što ti je poslednji koment ostavio. Zove se David Lazar Galić, dodao me pre par meseci na facebook-u, a pojma nemam s kojim motivom. Tako neki ljudi izniču niotkuda i ne idu nikuda, a ipak tu su. Quote
Пармеђано Верте Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 princ na rtn forumu: BURN!!! hahahahaha, koji burn! Quote
VoivodBG Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 ^ @Azale ima tu neka veza? @Phil Ken Sebben, da li si potrazio po antikvarnicama po gradu? Mislim da bi tamo najlakse pronasao takve pepeljare... jedina druga alternativa koja mi pada na pamet je buvljak. poz. Quote
Dick Starbuck Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 потражио по комисионима, Комисион са великим К, јебем ли га, антикварница има сигурно нешто плехано али је то стилски, мени требају оне чип-оу, знаш, кад купиш да имаш једну наранџасту, једну зелену, једну розе и то... бувљак бих видиш могао да оверим, али кад се ова звезда мало охлади,брате, превруће је за блокове. капирам да по Сврбији има то по оним радњицама, БГ је фенси сад, има га и на монополу, најскупља улица, знаш ону коју кад купиш и изградиш хотеле све си их опељешио... те по антикварницама нису толико дреш, можеш да их удараш колико хоћеш али не звече ко ове. фала енивеј... јбте, мораћу узмем слободан дан да провшљам и оне ћумезе на булевару за та срања. Quote
Vresište Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Ja bih mogao to da zavrsim, ali me ne interesuje lova, vec samo naturalna razmena. Jel' imas slucajno one ofingere specijalizovane samo za farmerice, sa dve bocne stipaljke? Eeeee, za to bi dao. e ja imam takve aufhengere, al` nisu za farmerke nego suknje...jbg. al` bih ih menjo za PKBov jogurt u piramidalnom tetrapaku...... Quote
Simadin Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 потражио по комисионима, Комисион са великим К, јебем ли га, антикварница има сигурно нешто плехано али је то стилски, мени требају оне чип-оу, знаш, кад купиш да имаш једну наранџасту, једну зелену, једну розе и то... бувљак бих видиш могао да оверим, али кад се ова звезда мало охлади,брате, превруће је за блокове. капирам да по Сврбији има то по оним радњицама, БГ је фенси сад, има га и на монополу, најскупља улица, знаш ону коју кад купиш и изградиш хотеле све си их опељешио... те по антикварницама нису толико дреш, можеш да их удараш колико хоћеш али не звече ко ове. фала енивеј... јбте, мораћу узмем слободан дан да провшљам и оне ћумезе на булевару за та срања. imas u bulevaru onaj komision zaplenjene robe, kod pravnog, tamo ima puno tresha, mozda budes imao srece Quote
Dick Starbuck Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 (edited) ако је Галантна Тротерка озбиљна (само есемес, без цимања), можда и може падне нека размена за офингере. Edited September 6, 2008 by Галантни Господин Quote
Fapril ethereal Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 umro dino dvornik jebote da bre,ladno...u 44-toj godini... zena ga nasla mrtvog u krevetu... Quote
Sinstrel Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Kakav avatar jbte... Curse you! Quote
azal Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 izjebao me princ koji je to forum? a dodao sam ga da bi imao izvor njegovih slika. Quote
Simadin Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 hehe Nasilje nad Noelom Gallagherom Tokom sinoćnjeg nastupa Oasisa na festivalu V u Torontu, na šefa grupe Noela Gallaghera iznenada je nasrnuo jedan muškarac i oborio ga na pod. Nakon intervencije obezveđenja i kraće pauze, koncert je nastavljen, a napadač je zadržan i njime će se pozabaviti nadležni organi, javlja Globe and Mail. Incident je zabeležen kamerom; nasrtaj počinje nakon minut i po: Quote
Recommended Posts