Jump to content

tema za pedere i dukatlije (random)


KRANG

Recommended Posts

 

Piratskom čaršijom i među beogradskim filmofilima, snažno je odjeknula vest da je pre neki dan uhapšen jedan od najpoznatijih beogradskih pirata Boža Vragović. Iako je bilo raznih antipiratskih akcija, nikada nije bilo ovako žestokih udara. Ipak, ubrzo se ispostavilo da Vragovićev greh nije bilo to što je piratirao već za koga je to radio.

 

„Utamničili su me jer sam diviksima snabdevao generala Ratka Mladića“, suvo kaže Vragović. Njegovo hapšenje bilo je deo akcije pritiska na mrežu jataka koji su obezbeđivali sakrivanje haškog optuženika.

 

„General je veliki filmofil, gleda filmove na svom laptopu i ima solidnu kolekciju naslova. Omiljene filmove čuva na hard disku a one koji su na ostalim medijama obično ostavlja za sobom u kućama u kojima je boravio da ne bi vukao prevelik prtljag.“

 

Vragović nam kaže kako je, sasvim očekivano, Mladić fan visokooktanskih akcionih filmova. „Voli samo probrane stvari „Bornovu nadmoć“ Pola Gringresa i „Kraljevstvo“ Pitera Berga čuva na hard disku.“ Pored filmova, jako voli i serije. „HBO serije guta u jednom dahu- „Big Love“ obožava, a na serije se navukao preko „24“ koju mu je preporučio njegov dugogodišnji saradnik general Tolimir“.

 

„Svaki put kad sam mu donosio diskove, voleo je da prodiskutujemo o novim filmovima i serijama, jako je otvoen za predloge“, naglašava Vragović. „Mislio sam da će mu se dopasti novi talas ruskog žanrovskog filma koji predvodi Timur Bekmambetov ali ostao je prilično hladan na to.“ Ipak, od vanholivudskih filmova Mladić rado gleda južnokorejsku produkciju. „Odlepio je na „Host“ i kad me je zvao da naruči naredio mi je da mu nabavim sve od tog reditelja. Moram priznati, malo me je bio uhvatio strah, iako sam znao da je to samo šala“, ispoveda se Vragović, diler diviksa sa najopasnijim klijentom.

 

Kad je reč o omiljenim autorima najtraženijeg Srbina, Vragović kroz smeh priča anegdotu – „Odem ja kod Mladića da mu odnesem filmove i ispričam mu kako će Džon Mektirnan morati na robiju zbog prisluškivanja bivše žene. A on mi kaže, „Ako imaš načina, javi mu da dođe da se krijemo zajedno“. Mnogo voli Mektirnana.“ Vragović kaže da je slično reagovao i kad je čuo da Vesli Snajps mora u zatvor, „Ako Amerika juri mene, Džona Mektirnana i Veslija Snajpsa, znači da radim pravu stvar.“

 

„Poslednjih meseci se stalno raspitivao kad ću mu nabaviti novi film Ketrin Bajglou "Hurt Locker“, kaže Vragović. „Često je umeo da se našali da je Ketrin Bajglou prestala da režira 2002. godine posle filma „K-19“ a da je i on tada prešao u ilegalu, i da je to što se ona sada vraća neka vrsta poziva da i on treba da izađe u javnost.“ Vragović kaže da mu je Mladić u više navrata govorio da je Ketrin Bajglou „njegov tip žene“ i da ga podseća na Biljanu Plavšić „iz najboljih dana“.

 

„Ako mi je ičeg žao“, završava Vragović, „to je što ipak ja neću biti taj ko će generalu donet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Francuski kompozitor Hector Zazou (60) preminuo je juče nakon kraće i teške bolesti.

 

U svojim radovima spajao je klasiku i elektroniku; sarađivao je sa mnogim muzičarima, među kojima su David Sylvian, John Cale, Suzanne Vega, Siouxie Sioux i Björk.

 

Njegov poslednji album In the House of Mirrors biće objavljen uskoro.

 

Bio je član ansambla Slow Music, u kom su svirali i Robert Fripp i Peter Buck.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hahahaha

 

usrase nas s onim opisom

 

http://www.metalinjection.net/tv/view/1375...-official-video

 

 

i stoji nam takav opis :D

 

Ko zna, mozda tako navuku druge bendove da se manje neckaju kad treba da dodju kod nas. Sjajna reklama :D

 

To shto smo pravili sranja po gradu je iskljuchivo nasha krivica. Ceo svet nas je video kao divljake i protiv toga ne mozemo. Ali shto se tiche pohvala publici, nisu mogli nishta lepshe da kazu, pogotovo na kraju snimka, kada ih vidish da to i misle. A i stvarno je bio je dan od boljih koncerata kod nas. 5 bambija za Danila :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Elizabet Fricl otkrila detalje o životu u zatočeništvu

Autor: Blic online

 

Elizabet Fricl, koju je izopačeni otac, austrijski monstrum Jozef Fricl 24 godine držao u zatočeništvu u podrumu njihove kuće i seksualno zlostavljao, po prvi put je iznela detalje o strašnim uslovima u kojima su ona i njena deca živeli, prenosi Dejli mejl.

 

Elizabet (42), koja je izbavljena iz zatočeništva u aprilu ove godine, rekla je sudiji koja istražuje ovaj stravični slučaj da ju je otac silovao do tri puta nedeljno i da bi njena deca teško patila kada bi mu se usprotivila i pokušala da ga zaustavi.

"Bio je svirep prema meni", rekla je Elizabet austrijskom sudiji Andrei Humer za vreme intervjua čije je delove preneo britanski tabloid "San".

"Svaki put kada bih mu se suprotstavila, šutirao nas je i bio je okrutan prema deci".

 

Elizabet, njena najstarija ćerka Kerstin (19) i sinovi Stefan (18) i Feliks (5) bili su zaključani u betonskom bunkeru ispod Friclovog porodičnog doma u Amštetenu. Ostalo troje dece, Liza (16), Monika (14) i Aleksander (12) živeli su sa Friclom i njegovom ženom u gornjem delu kuće. Sedmo dete, muška beba je umrla odmah po rođenju.

Elizabet je za vreme intervjua otkrila da im je Fricl neprestano pretio da će ih ostaviti da umru u podrumu koji nije imao nijedan prozor i čija su vrata bila elektronski zaključana.

"Pretio je da može da zatvori vrata kad god bude poželeo i da bismo onda morali da se sami snalazimo kako bi preživeli," rekla je Elizabet.

 

Elizabet je takođe ispričala sudiji da se borila za što normalniji život njene dece kada njen otac nije bio u podrumu.

"Kada bi otišao, nastavili bismo da vodimo takoreći normalan život. Kada bi se vratio, svi bi utihnuli. Bio je svemoćan", rekla je ona.

"Njegov način komunikacije je bio da koristi grube, pogrdne reči. Stalno je vređao i mene i decu. Kada bismo bili za stolom i neko nije pravilno držao nož ili nije mogao da jede, verbalno bi nas zlostavljao", dodala je ona.

"Nije dozvoljavao deci da izgrade sopstvene ličnosti i da imaju sopstvenu volju."

 

Očekuje se da će se Jozef Fricl suočiti sa kaznom za 3.000 silovanja, zlostavljanje dece i držanje ljudi u nasilnom zatočeništvu kada se pojavi pred sudom kasnije ove godine. Još uvek je nepoznato da li će odgovarati i za ubistvo sedmog deteta koje je preminulo odmah nakon rođenja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

DON CABALLERO European Tour Dates:

 

October 15 Tilburg, Netherlands 013

October 16 Leuven, Belgium STUK

October 17 Antwerpen, Belgium Scheldapen

October 18 Haarlem, Netherlands Patronaat

October 19 Strasbourg, France Le Molodoi

October 20 Lille, France La Malterie

October 21 Koln, Germany Gebaude 9

October 22 Hamburg, Germany Hafenklang

October 23 Oslo, Norway Revolver

October 25 Munchen, Germany Feierwerk

October 26 Berlin, Germany Festsall

October 27 Stuttgart, Germany Schocken

October 28 Zagreb, Croatia SC

October 29 Milan, Italy Music Drome (w/ NO AGE)

October 30 Rome, Italy Circolo degli Artisti

October 31 Ravenna, Italy Bronson

November 1 Turin, Italy Spazio 211

November 2 Bulle, Switzerland Ebullition

November 3 Belfort, France PMA

November 4 Paris, France Point Ephemere

November 5 Esch-sur-Alzette, Luxembourg Rockhal

November 6 Cherbourg, France L'Epicentre

November 7 London, UK 93 Feet East (as part of the Hobaken Festival)

November 8 Brighton, UK Engine Room

November 9 Bristol, UK The Croft

November 10 Oxford, UK The Regal

November 11 Leeds, UK Brudenell Social Club

November 12 Glasgow, UK Stereo

November 13 Belfast, Ireland The Bunker

November 14 Dublin, Ireland Whelans

November 15 Bydgoszcz, Poland Lo-Fi Festival

 

пичке смо. покидали би, а и маторци који воле да прде о Стеви Албину би морали да дођу.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...