Теша Тешановић Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Teso, sta je ovo: njegove ustaske anti-srpske gluposti.lik zivi medju srbima i mrzi ih.provali da na slici ima kapu sa ustaskim simbolom Quote
Simadin Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 da sam na tvom mestu, ja se s njim ne bih druzio Quote
Теша Тешановић Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 tesho jebem ti mater koj kurac seres ovde a oces da dodjes oces jel.jebem ti mater ne radi se to tako,i nemoj SLUCAJNO da uploadujes okolo moje slike,ok?? heh nisma ja glup pa da odem sa strane a da je ne snimim,pogotovo kad sam ulogovan ko ti. Quote
Novaliis Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Jbt ovo vise nije ni smesno Quote
Теша Тешановић Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 (edited) tesho jebem ti mater koj kurac seres ovde a oces da dodjes oces jel.jebem ti mater ne radi se to tako,i nemoj SLUCAJNO da uploadujes okolo moje slike,ok?? heh nisma ja glup pa da odem sa strane a da je ne snimim,pogotovo kad sam ulogovan ko ti. pa mogao si da obrises tu sliku slobodno.i ja nista nisam lagao a eto nije fer aplodovati tudje slike ali koga jebe neka ide sve jer kuda idu ljudi kao jaaa aaaaaaaaaaaa!!!!!!!hej zivote moja tugo Edited September 17, 2008 by Теша Тешановић Quote
Simadin Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 ^ self-quote/reply aka nesto najbolje sto se desilo na yumetalu ikad. Quote
KRANG Posted September 17, 2008 Author Report Posted September 17, 2008 (edited) teša je ostao ulogovan na nekom drugom kompu. pa sad obojica postuju. ili to, ili je ovo još jedna manifestacija njegovog ludila edit: ili je ceo ovaj teša nick najrazrađeniji fake account ikada (nekoga od vas) mada bi to bilo malo preterano. nekad mi teško da poverujem da stvarno postoji Edited September 17, 2008 by KRANG Quote
Novaliis Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 (edited) Meni se cini da taj ''dvojnik'' ima isti stil pisanja. Bez ikakvih znakova, sve spojeno. Edited September 17, 2008 by Hvit Varg Quote
Guest Bata Životinja Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Gollum experience Quote
Теша Тешановић Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 teša je ostao ulogovan na nekom drugom kompu. pa sad obojica postuju. ili to, ili je ovo još jedna manifestacija njegovog ludila edit: ili je ceo ovaj teša nick najrazrađeniji fake account ikada (nekoga od vas) mada bi to bilo malo preterano. nekad mi teško da poverujem da stvarno postoji tesko ti je da poverujes da ja stvarno postojim? Quote
oʞɾoƃ Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Svaki put kad dođem na ovu temu pomislim da sam upao u neki vremensko-prostorni kontinuum ili makar zonu sumraka. Quote
Mita Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 1) We are Fighting Dreamers Takami wo mezashite Fighting Dreamers Narifuri kamawazu Fighting Dreamers Shinjiru ga mama ni Oli Oli Oli Oh-! Just go my way! Kewashii shura no michi no naka Hito no chizu wo hirogete doko e yuku? Gokusaishoku no karasu ga Sore wo ubaitotte yaburisuteta Saa kokoro no me Mihiraite Shika to ima wo mikiwamero! (Yeah!) Ushinau mono nante nai sa Iza mairou! We are Fighting Dreamers Takami wo mezashite Fighting Dreamers Narifuri kamawazu Fighting Dreamers Shinjiru ga mama ni Oli Oli Oli Oh-! Just go my way! Oto wo tatezu shinobiyoru kage ga Itsumo bokura wo madowaseru Yuugenjikkou Ooki na kaze ga Uneri wo agete fukiareru Kazashita surudoi katana de Onore no asu Kirihirake! (Yeah!) Hoshou nante Doko ni mo nai sa Naa Sou daro!? We are Fighting Dreamers Takami wo mezashite Fighting Dreamers Narifuri kamawazu Fighting Dreamers Shinjiru ga mama ni Oli Oli Oli Oh-! Just go my way! Razlika!!!!!!! 2) Subarashii chinchin mono Kintama no kame aru Sore no oto ha "saru bobo" Iie! Ninja ga imasu Hey hey let's go kenka suru Taisetsu no mono protect my balls! Boku ga warui so let's fighting... Let's fighting love! Let's fighting love! Kono uta chotto baka Wake ga wakaranai Eigo ga mechakucha Daijobu? We do it all the time! Hey hey let's go kenka suru... prevod dvojke I have a wonderful penis And testicle hair. ª That's the sound of a sarubobo. º No! It's the ninjas! Hey hey let's go fight! The important thing is to protect my balls! I'm bad, so let's fighting... Let's fighting love! Let's fighting love! This song is a little stupid It's hard to make sense of Its English is messed up That's OK! We do it all the time! Hey hey let's go fight! The important thing is to protect my balls! Quote
Теша Тешановић Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 (edited) ovo je crna rupa svemira nalazimo se u procepu vremena proslosti i buducnosti ovo je crna rupa svemira nalazimo se u procepu vremena proslosti i buducnosti da svi smo izgubljeni u toj crnoj rupi znam da se ja sada osecam izgubljeno Edited September 17, 2008 by Теша Тешановић Quote
Теша Тешановић Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 (edited) Шта се бре овде догађа ?!? ma pogledaj predhodnu stranicu.uglavnom imam dvojnika Edited September 17, 2008 by Теша Тешановић Quote
Novaliis Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 I ko se oseca igubljeno? Ti ili onaj drugi? Quote
vudun Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Па шта да ти кажем, зовни тог младог усташу одма' и реци му да те више не злоупотребљава. Контам да си улогован са свог и његовог компа, мада нисам знао да је и то остварљиво ... Болес' Quote
Теша Тешановић Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 I ko se oseca igubljeno? Ti ili onaj drugi? ja sam rekao njemu da se osecam izgubljeno jer mi je zbunjujuce da sam sebi odgovaram na forumu Quote
Recommended Posts