oʞɾoƃ Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Taj film je glavna inspiracija Sinod Đavoljoj buci! (pored Iguman Đavolje buke i Rogatoga Kopitara samog) Quote
Kwlt Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 a jel Gaahl isto inspirisan filmovima sa homoseksualnim prizorima? Quote
Andrija Smith Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Jbg, nisam znao da je bilo, ali nije loše podsetiti se, vi'te da ima ljudi koji nisu videli. Quote
azal Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 zaboravio sam koliko je dobar onaj prvi Khoma album "Tsunami" jel rade oni jos? Quote
Baal Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Imaš onaj The Second Wave, tu su ponovo snimljene pesme sa prvog + par novih pesama, a trebalo bi ove godine da izađe nov album, tako su rekli. Ali jebu, jašta. Quote
KRANG Posted July 28, 2009 Author Report Posted July 28, 2009 second wave je bolji, ima par novih pesama, a najbolje stvari sa tsunamija su ponovo snimljene i zvuce jos bolje. taj novi je najavljen bas odavno ali od tada im je i sajt crko a meinspace ne apdejtuju, nema semena od te price WHAT IS LOVE??? baby don't hurt me don't hurt me no more sad ce ovo da vam svira u glavi ceo dan Quote
azal Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 novi blog o albumu su sad za vikend postavili. Quote
Kwlt Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 WHAT IS LOVE??? baby don't hurt me don't hurt me no more sad ce ovo da vam svira u glavi ceo dan ne pratimo svi MTV Quote
necko Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 "Nemanja has found his crushes using CrushBot CrushBot predicted these people have a crush on Nemanja: ..... ..... #5 ZBojan Blagojevic - Medium chance to have a crush on you" Quote
Dick Starbuck Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 то си постовао само да би смо сви видели твој нови ник на јумију, признај. Quote
oʞɾoƃ Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Tema "Najbolji vokal black metala": Vidim da nema ove teme iako je pre bilo pa ajde da otvorim ! Za mene to su:Dani Filth-CoF , Abbath-Immortal , Jens Ryden-Naglfar , Varg Vikerness-Burzum, kao i lik iz jednog velikog underground benda Nhaavah*iz Cheshke*.Vi shtaa kazhete? Zajebavaću te za ovo do kraja života. Quote
Sinstrel Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Gojko tada nije ni slusao metal. Baal bio sam vise kul od tebe u to vreme meni bio omiljeni Shagrath. Imao sam i bradicu kao on. Quote
oʞɾoƃ Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 (edited) Septembar 2003... Tad sam se otprilike oduševljavao Linkin Parkom i mislio kako su oni najzajebaniji bend na planeti. Barem nikad nisam mislio da Dani Filth ima najbolji vokal Edited July 31, 2009 by Gojko Quote
F4R15 Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 vidiš ti koja je avantgarda Baal bio, čak otvarao teme na bm podforumu Quote
Baal Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Gojko, znači ti ćeš za 6 godina slušati indie sranja kao ja. Quote
oʞɾoƃ Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 E pa 'oću kurac. A htenje kurca je prvi korak ka indie sceni... Quote
F4R15 Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 Gojko na download linkovima kači brdo UG indie rocka ne mogu da zamislim Quote
In The Flesh Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 (edited) Ali naslov teme je sa 10 znakova uzvika. Nikako drukcije ne bi valjalo. Steta sto rockdevil ne moze da stoji u naslovu Edited August 1, 2009 by Poor Twisted Me Quote
Теша Тешановић Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 (edited) Septembar 2003... Tad sam se otprilike oduševljavao Linkin Parkom i mislio kako su oni najzajebaniji bend na planeti. Barem nikad nisam mislio da Dani Filth ima najbolji vokal da i ja isto sam to slusao u tim godinama E pa 'oću kurac. A htenje kurca je prvi korak ka indie sceni... pa biti gej je samo jedan od preduslova za uspeh indie sceni.drugi uslov koji moras da ispunis jeste da imas talenat,anti talenat kako god,da napravis muziku koja je uzasno uzasno dosadna.ako ima i malo neceg zanimljivog u muzici onda ti otpadas,muzika pre svega u indie sceni mora da bude dosadna do zla boga.samo dosada a ako si britanac onda ti je uspeh zagarantovan jer britanci su prirodi gej i dosadni na indi nacin Edited August 2, 2009 by Теша Тешановић Quote
Recommended Posts