azal Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 pa da, nista drugo ne treba ockekivati od pitchforka. jedno 7-8 od ovih 40 su mi u top 20, ali opet, mnogo mi ide na kurac sto svi ovi kul sajtovi slusaju tri vrste metala iz 3 kul izdavackih kuca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Jbg i Relapse je standardno prisutan, THE metal hipsterska kuća. Nije mi jasno samo kad su death metalci postali prihvatljivi likovima koji pišaju sedeći, nose šalove i da gledaju u stranu na fotkama, jbt Autopsy na Pitchfork listi, apokalipsa dolazi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 zato sto je retro. cim je nesto retro i malo vuce na neki punk vajb, dusu je dalo za pitchfork. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Zaro sto su kul, i sto se sad vise ne radi se o dvolitarka klishar metalu za nas seljake, vec o nesputanoj snazi i agresiji koja kroz formu metala dolazi jako dobro do izrazaja, i koju oni, kao elita umeju da osete i prepoznaju i razdvoje zito od kukolja Nema im ni Wormrot-a ni Noisear-a na listi, a Drugs of Faith im je ispred Gridlink-a. Nemaju pojma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Jbg i Relapse je standardno prisutan, THE metal hipsterska kuća. Nije mi jasno samo kad su death metalci postali prihvatljivi likovima koji pišaju sedeći, nose šalove i da gledaju u stranu na fotkama, jbt Autopsy na Pitchfork listi, apokalipsa dolazi! Za Amere je uvek death metal imao takav status, ništa novo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 @Lou: Jea, voleo bih da vidim da li se prvi Necros christos, koji je bolji od novog, pojavio na listi za godinu izlaska. A ovu Dismu niko ne bi jebao pre 10 godina ni dva posto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Honorable Mention [in no order]: Immolation: Majesty and Decay [Nuclear Blast] Em sto nije iz ove godine, al' kad su tu vec pogrsili sto nije u top 5 albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 @Lou: Jea, voleo bih da vidim da li se prvi Necros christos, koji je bolji od novog, pojavio na listi za godinu izlaska. A ovu Dismu niko ne bi jebao pre 10 godina ni dva posto. Ma, ko zna, pametnjakovići retko umeju da prepoznaju prvi album dobrih pridošlica, obučno poslušaju hype, pa se spreme za sledeći i onda pomenu i prethodni, kao da su znali za isti u vreme izlaska. Za Disma je istina, sad je in biti "old school" u death-u, tako te pizdarije. Zato i ne gledam liste, osim ako ne želim da vidim nešto što sam možda propustio. U svakom slučaju je moja lista bolja od njihove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Ja za ovu godinu pravim top 50, ne vredi, toliko dobrih izdanja. Čudi me što su omašili jedan trebd: occult rock. The devil's blood i Graveyard nigde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 ja sam jedva skrpio 20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Setiće se za dve godine, kada budu izbacili nove albume. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Nema im ni Mastodona, ali oni su verovanto postali previse popularni, pa nisu dovoljno dobri da udju na listu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 jasna stvar najsmesnije mi je sto su ubacili Machine Head radi reda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Machine head je tu da se dokaže da eto oni znaju šta se dešava i u mainstreamu. Svaka lista napravljena pre izlaska Nightwisha je u najmanju ruku neozbiljna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 clean pevanje je prihvatljivo samo ako je doom ili ima neke veze sa slough feg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Leprous, Opeth i Arch / Matheos seru po celoj listi u kompletu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 ja sam se pokacio sa ljudima u komentima prosle godine na brooklyn vegan sajtu zbog toga. nisam mogao da ne progovorim. prog je idalje ruzna rec za ove pedere, narocito taj neki iskonski prog. bili u fazonu, let me guess, blind guardian is in your top 20? potvrdio sam da da. http://www.brooklynvegan.com/archives/2010/12/the_year_2010_i.html ja sam Posted by Anonymous | December 15, 2010 4:55 PM i Posted by Anonymous | December 16, 2010 5:56 AM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Prog je underground a black metal hipstersko smeće. Nadam se da se to neće dogoditi i death metalu. Naravno ove godine je Rhapsody u samom vrhu isto. http://www.brooklynvegan.com/archives/2010/12/the_year_2010_i.html ja sam Posted by Anonymous | December 15, 2010 4:55 PM i Posted by Anonymous | December 16, 2010 5:56 AM Kakvi pušači kurca. Idem na Hammerfall sad iz protesta prema glupom svetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Koji lol od liste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 but running sabbath rip-off riffs into the ground is awesome, as long as the dudes have vintage amps and beards. ovo mi je i ubilo zelju da preslusam bilo koji stoner album koji sad izadje, osim ako je bend koji vec slusam, ili preporuka od nekog bas proverenog. cela ta stoner/sludge scena je postala prezatrpana gomilom bradatih redneck-a koji ceo dan piju, vare, i voze prezvakane osrednje sabbath worship riffove. sve mi je mlako sa te scene sad nekako, nema onaj super osecaj kad te yabode dobar rif i krene da vozi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 ovo mi je i ubilo zelju da preslusam bilo koji stoner album koji sad izadje, osim ako je bend koji vec slusam, ili preporuka od nekog bas proverenog. isto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Third-ed. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 jel vredi taj Atlas Moth? dobro zvuci opis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 (edited) Ja još uvek ne mogu da verujem šta vi pišete. Pa lista je sasvim dobra, kakve veze ima što je postavljena na pitchforku. Već sam stotinu puta rekao do soda da lik koji pravi tu listu sluša isključivo death metal, black metal i sludge, i ponekad ako se nešto ušeta sa strane. Ali generalno još uvek verujem da je najbolji metal novinar na netu. Atlas Moth je meni okej, bolji nego prošli definitivno. Mada nije neka fenomenalnost. Edited November 28, 2011 by Lunar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 sluša isključivo death metal, black metal i sludge najbolji metal novinar na netu. Ove dve stvari su nespojive. Koliko god ta 3 žanra bila vrh, moraš biti potkovan daleko sveobuhvatnijim znanjem da poneseš takvu titulu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts