kuruz Posted August 2, 2019 Report Posted August 2, 2019 isto to rekoh juče haha lik u Slejer majici ubedljivo najgori Quote
Haos sam ja Posted October 1, 2019 Report Posted October 1, 2019 Jbte, juče kupih kartu za Black Peaks u Londonu 11.10. i malopre bend javlja da otkazuju celu turneju zbog bolesti pevača. Moj rezime otkazanih koncerata u inostranstvu postaje sve impozantniji. Baš sam se radovao ovom nastupu. Quote
Face Of Melinda Posted October 1, 2019 Report Posted October 1, 2019 (edited) Bedak bro, nadam se da ce ostale akcije koje si imao u planu uspeti edit: sjajna Black Peaks stvar btw Edited October 1, 2019 by Face Of Melinda Quote
Haos sam ja Posted October 1, 2019 Report Posted October 1, 2019 Smorio sam se surovo, al imam već ozbiljnu istoriju ovakvih situacija. Da, nadam se da će ostatak isplaniranog proći kako treba. Quote
obsessed by cruelty Posted October 1, 2019 Report Posted October 1, 2019 daj listu jbg 😄 ja pre 2 godine puko 50e za stevu vilsona i to u hamburgu, da bi me gospoda ambasadori zajebali za vizu 2 nedelje pred koncert, samo jer ih mrzelo Quote
Haos sam ja Posted October 1, 2019 Report Posted October 1, 2019 Baroness kad im se prevrnuo kombi, The Dillinger Escape Plan kad se skupio autobus odavde za Zagreb, Deftones otkazali samo jedan jedini nastup na turneji, baš onaj za koji sam kupio kartu Mgla / Deus Mortem kad su otkazali na dan koncerta zbog antifa pokreta setiću se još nečeg sigurno Quote
Phallusifer Posted October 1, 2019 Report Posted October 1, 2019 [kuruz]Makar si ono najbitnije mogao skoro da nadoknadis u Bg-i[/kuruz] Quote
bradilko Posted October 1, 2019 Report Posted October 1, 2019 5 hours ago, Haos sam ja said: Deftones otkazali samo jedan jedini nastup na turneji, baš onaj za koji sam kupio kartu to beše onaj u nemačkoj? mislim da sam ih za tu turneju gledao u beču 😄 bilo opako. Quote
Haos sam ja Posted October 1, 2019 Report Posted October 1, 2019 Pričali smo već o tome, preskače mi čukarički još uvek po malo kad se setim toga. 1 Quote
SkullKrusheR Posted October 16, 2019 Report Posted October 16, 2019 vratili su se i ovi momcovi... Quote
Haos sam ja Posted October 24, 2019 Report Posted October 24, 2019 Odličan je novi The no 12 looks like you. Taman su sveli ludilo na prihvatljivu meru. Quote
Haos sam ja Posted December 1, 2019 Report Posted December 1, 2019 Dosta screamo i shoegaze uticaja, dobre junoše iz UK, drugari sa Conjurer/Pijn ekipom: Quote
Haos sam ja Posted December 16, 2019 Report Posted December 16, 2019 Vredi ovde pomenuti novi Rorcal, dosta fin iskorak u odnosu na prethodne radove, dosta besno i apokaliptično, mene najviše podsećaju na Celeste: Quote
Recommended Posts