Talvi Posted February 1, 2022 Report Posted February 1, 2022 ima nova Madrugada https://madrugadamusic.bandcamp.com/album/chimes-at-midnight Quote
Talvi Posted March 3, 2022 Report Posted March 3, 2022 https://www.brooklynvegan.com/emma-ruth-rundle-announces-new-ep-shares-pump-organ-song/ Quote
Haos sam ja Posted March 6, 2022 Report Posted March 6, 2022 Super novi pederluk, dobar je ceo album Quote
bradilko Posted March 6, 2022 Report Posted March 6, 2022 On 2/12/2022 at 10:50 AM, Haos sam ja said: lemadu gospoda Quote
Haos sam ja Posted March 11, 2022 Report Posted March 11, 2022 Ne znam gde bih ove, pa ajd ovde, odličan bend Quote
Haos sam ja Posted March 17, 2022 Report Posted March 17, 2022 Dobar je novi album od Sylvaine, blackgaze ali lep kako treba. Šije Myrkur i slične projekte za koplje. Quote
Haos sam ja Posted March 21, 2022 Report Posted March 21, 2022 Za sve pedere, dukatlije i one koji se tako osećaju Quote
Haos sam ja Posted March 24, 2022 Report Posted March 24, 2022 Jedan sjajan album koji je izašao krajem prošle godine a koji sam do skoro neopravdano propuštao 1 Quote
Talvi Posted March 29, 2022 Report Posted March 29, 2022 curnuo je novi The Lovecraft Sextet, ujedno i odličan ovaj opis na bc, baš je takav album https://thelovecraftsextet.bandcamp.com/album/nights-of-lust Quote
VoivodBG Posted April 3, 2022 Report Posted April 3, 2022 (edited) Đoka David ima čak dva nova albuma. Edited April 3, 2022 by VoivodBG Quote
azal Posted May 2, 2022 Report Posted May 2, 2022 dosta lud album. ne znam kako bih opisao osim da zvuci kao jedno 20-30 bendova sa ovog dela foruma od pesme do pesme. Quote
VoivodBG Posted May 3, 2022 Report Posted May 3, 2022 Zajednički koncert Jerusalem in my Heart i Jessica-e Moss u legendarnom mestu pretapanja beogradskog kulturnog života — Drugstore-u. Jedni su od najznačajnijih predstavnika montrealskog experimental / post-rock lejbla Constellation Records, poznatog širom sveta po izvođačima poput Godspeed You! Black Emperor i nizu drugih uticajnih umetnika. Jessica Moss Ličnost koja se ne može svrstati u okvire žanra: kompozitorka, violinistkinja i vokalistkinja iz Montreala, uspela je da zasvira u skoro svim kultnim kanadskim bendovima 90-ih: od Arcade Fire do predstavnika post-rock scene Silver Mt. Zion Memorial Orchestra. Započela je solo karijeru 2014. godine i od tada je izdala četiri albuma. Svojom mračnom energijom Džesika stvara snažno artističko pripovedanje, zvuci violinskih žica se oblikuju u vazduhu, apsorbovani efektima, jedna nota se transformiše u drugu, razlvačeći vreme i otvarajući prostor za najdublje misli i zaumne forme postojanja. Jerusalem in my Heart Jerusalem in my Heart — live-duo muzičara libanskog porekla Radwan Ghazi Moumneh-a i kanadskog vizuelnog umetnika Erin Celeste Welsgerber-a. Duo kombinuje field recording tehnike sa narodnim instrumentima stvarajući audiovizuelni performans uz ručno rađene vizuale, napravljene uz pomoć analognog 16 mm filma, pružajući originalan način za otkrivanje nove arapske muzike. _____________ English below Jessica Moss and Jerusalem in my Heart joined concert at Belgrade's legendary melting pot of the city’s sub-cultural life — Drugstore. Both are core artists of Montreal-based experimental / post-rock Constellation Records, famous in the world for Godspeed You! Black Emperor! and a bunch of other influential artists. Jessica Moss Not fitting into the genres frame: composer, violinist and vocalist based in Montreal, managed to play in almost all Canadian iconic bands of the 90s: from Arcade Fire to the post-rock Silver Mt. Zion Memorial Orchestra. Began solo career in 2014 and since then released four full-length albums. Jessica's dark energy give birth to a powerful storytelling, the strings of the violin develop in the wind, absorbed by the effects, where one note transforms into another, stretching time, that gives space to the deepest thoughts and forms of existence. Jerusalem in my Heart Jerusalem In My Heart — the live duo between Lebanese origin musician Radwan Ghazi Moumneh and Canadian based visual artist Erin Celeste Welsgerber. The duo combines field recordings with folk instruments, creating an audiovisual performance with hand-made visuals using analog 16 mm film leading to an original way to explore new Arabic music. _____________ Tickets available via Find Tickets button in the event EARLY BIRDS for 1 person — 900 din EARLY BIRDS for x2 persons — 1 200 din 28.05, doors at 19:00 Drugstore, Despot Stefan boulevard, 115, Belgrade The event is organised by Connected Agency Quote
azal Posted May 12, 2022 Report Posted May 12, 2022 lepo sviraju, ali meni ovo zvuci kao muzika koja ide u pozadani dok gledas product explainer video od nekog tech startupa Quote
bradilko Posted May 12, 2022 Report Posted May 12, 2022 bossa nova/latin jazz element is throwing you off 😄 Quote
Haos sam ja Posted May 13, 2022 Report Posted May 13, 2022 Super je novi Port Noir. Nastavljaju tamo gde su stali sa prethodnim albumom (koji mi je možda ipak za nijansu bolji), isti su to fazoni i muzički i lirički i atmosferski, može se reći da se sad ovaj bend ne može pomešati ni sa jednim drugim, baš su unikat u svom izrazu. Formula na prvu loptu izgleda jednostavno al niko to ne radi baš tako. Imaju potencijal da naprave baš mainstream boom, nadam se da će uspeti. Quote
Recommended Posts