azal Posted January 16 Report Posted January 16 12 hours ago, kuruz said: samo finski nacisti koji bi pobili ove splačine 1 Quote
kuruz Posted January 17 Report Posted January 17 On 1/16/2024 at 10:02 AM, azal said: je l' ovo dete Denija Filta i Kronosa? Quote
Kumodraski Vo Posted January 19 Report Posted January 19 Do jaja, jbt nerealno da su se okupili posle 17 godina.. Jos kad bi pala neka eu turnejica.. Quote
Haos sam ja Posted January 23 Report Posted January 23 Još jedna nova In Vain stvar, dobro mi ovo Quote
Dick Starbuck Posted February 5 Report Posted February 5 Mike Vennart iz nekadašnjeg Oceansize daje doze na kašičicu: Bilo kakva doza Oceansize je bolja od nikakve doze. 1 Quote
azal Posted February 5 Report Posted February 5 ovo stvarno zvuci kao logican nastavak Self-Preserveda Quote
Dick Starbuck Posted February 5 Report Posted February 5 Da, prethodni je bio u manjem dodiru sa rahmetli OS, čak je imao i QOTSA momente tipa Super Sleuth ili Morning on the... stvari. Quote
VoivodBG Posted February 5 Report Posted February 5 https://nemecek44.bandcamp.com/album/prokletije-ii Quote
Haos sam ja Posted February 19 Report Posted February 19 Mnogo dobar bend. Ide novi album za Pelagic u Aprilu. Pesma kolje. Quote
azal Posted February 23 Report Posted February 23 na pola sam novog Sleepytime Gorilla Museum albuma i vec mi nadmasio sva ocekivanja 1 Quote
azal Posted February 27 Report Posted February 27 bezprekoran album SGM. Cuje se da vec duze vreme rade na ovim pesama i da nisu nesto smuckali na brzaka nakon sto je crowdfunding uspeo. najvise mi svidja sto tece kao neka predstava, ima neku musical theater atmosferu, gde je po meni centerpiece price We Must Know More, koja mi je savrsena pesma za tu ulogu, da spaja pocetak i kraj albuma. zvuci kao da je Tom Waits hteo da napise neki apsurdni musical. mislim da je i produkcija najbolja do sad i nisu stedeli u bilo kojoj fazi. jos samo da pokidaju americku turneju pa da skupe kintu za evropu i ide se gde god bude trebalo da se ide. Quote
Haos sam ja Posted February 29 Report Posted February 29 deafheaven / liturgy pederastija zonfić Quote
Haos sam ja Posted March 4 Report Posted March 4 Odličan grčki bend Sun of Nothing ima novi album koji šije lagano izvikanija imena iz ovog domena, senzibilitet koji nose kroz svoju muziku kao lično da sam birao Quote
chess Posted March 4 Report Posted March 4 Gledao sam ove uzivo u BGu u nekoj rupi u centru grada, ne secam se gde, mozda klub Zica, bese dobro zakivanje. Quote
Haos sam ja Posted March 4 Report Posted March 4 Bilo je dobrih svirki u toj Žici al onaj gazda je bio ozbiljan smrad. Quote
Uruk Posted March 4 Report Posted March 4 4 hours ago, chess said: Gledao sam ove uzivo u BGu u nekoj rupi u centru grada, ne secam se gde, mozda klub Zica, bese dobro zakivanje. Sun of Nothing bili sa Hazarderom mislim u Blue Moon-u pre sto godina. super svirka Quote
azal Posted March 5 Report Posted March 5 11 hours ago, Haos sam ja said: Bilo je dobrih svirki u toj Žici al onaj gazda je bio ozbiljan smrad. video sam ga skoro kako valja ljuti sos na nocnom marketu Quote
azal Posted March 5 Report Posted March 5 ovo je onaj lik sto je radio Serpent Column, tesko se svrstiti muziku, jako sjeban i kreativan zvuk Quote
Kumodraski Vo Posted March 5 Report Posted March 5 Treba cujem i prosli.. Poslusajte novi Hoplites, momak se bas potrudio Quote
chess Posted March 5 Report Posted March 5 9 hours ago, Uruk said: Sun of Nothing bili sa Hazarderom mislim u Blue Moon-u pre sto godina. super svirka Imam jednu sliku sa ove svirke, a mozda si ovo ti na njoj levo 😄 24.11.2011 Quote
Recommended Posts