Buddha Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 nisu jos, bas su SISI. waljda ce neka Pesta da uleti..... Quote
azal Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 hopefully. odoh ja da spavam fatso. Quote
azal Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 also the final lineup has been announced for the Plug Awards show @ Webster Hall in New York, NY on Feb 9th 2005 it goes a little something like this... The Dillinger Escape Plan Ted Leo and The Pharmacists Aesop Rock RJD2 ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh I waan go home!! Quote
Buddha Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 (edited) sad nema spavanja za tvoju SISI Edited January 27, 2005 by slowdiver Quote
azal Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 sad me mrzi da spavam. e...aj mi potrazi ove pesme gde aesop gostuje...neki b sideovi... All in All Bazooka, Chameleon, Robot e da...zaboravio sam da mi i treba Daylight EP ako ti je dosadno. Quote
Buddha Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 btw, trebalo mi je 14 strana da provalim da je u podnaslovu ove teme trebalo da pise "sve u vezi sa ovim gore", al nema veze.. odo da slusam red sparowes Quote
Buddha Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 sad me mrzi da spavam. e...aj mi potrazi ove pesme gde aesop gostuje...neki b sideovi... All in All Bazooka, Chameleon, Robot e da...zaboravio sam da mi i treba Daylight EP ako ti je dosadno. daylight ep nesto novo? ovo all in all sta je to ? album, pesma? bazooka, kameleon, pomerach? Quote
azal Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 BodyRemover: imas ROB SONIC “Telicatessen”? pojavljuje se na dosta 2004 top lista. Quote
azal Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 Daylight EP je izasao posle Labor Days-a. 2002. Ima 7 pesama. All in All je neki single/ploca. pesme su All in All i B, C, R...na tom singlu. Quote
BodyRemover Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 nemam rob sonic, lik je mnogo ruzan tako da nisam ni hteo da ga cujem koja muzika je u pitanju? instrumentalna? poz Quote
BodyRemover Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 @slowdiver pesma koja traje 18min na albumu koji i bez nje traje 63 minuta? wtf? poz Quote
KRANG Posted January 28, 2005 Author Report Posted January 28, 2005 sad gledam šok koridor na ARTu našem, i ne mogu da verujem koji je onaj voditelj debil.. ima neku crade of filth majcu i kreon oko očiju.. i sere za medalju. prava avantgUarda.. jel prati neko tu emisiju? Quote
BodyRemover Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 (edited) pratili smo nekocj , super je emisija ali je bukvalno bas za posvecene. ili treba poznavati brdo dobrih ljudi da ti snimaju vhsove ili imati brdo love i nadati se da ces pronaci nesto od onoga negde na netu i odvojiti 30 evra za dvd. likovi se bas loze sto je pohvalno. jeste elitisticki ali i zanimljivo u tom svetlu. koji je termin nowadays? poz Edited January 28, 2005 by BodyRemover Quote
KRANG Posted January 28, 2005 Author Report Posted January 28, 2005 slažem se.. emislija je dobra, i ja je redovno pratim, ali voditelj je krelac. počinje u 1. evo, sad se završila. tema je bila scary rnr muzika u filmovima.. beše bauhaus sad tu. Quote
Kent Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 bice recenzije u BV ako ovi lameri uspesno prevedu. nauci malo srBski....... nije tezak...... Quote
KRANG Posted January 28, 2005 Author Report Posted January 28, 2005 e, care, onaj unjust ti je dobar.. bio si pravu, liče dosta na dredg. odlični su.. a tek dark suns!!!!!!!!!!!!!!!!! jebote, my jaw just hit the floor Quote
Buddha Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 ne znam za shok koridor, ali upravo sam odgledao Cannibal Holocast i stomak mi se prevrnuo! inache me creva jako dobro sluze i divim se filmovima kao sto su bad taste i braindead, ali ovo.. jebote, chak piche neke violinice a ti gledas kako trudnici chupaju bebu i onda je kamenuju....izmedju ostalog.. muchenje bre. inache jednom smo ortak i ja startovali ovog debeljucu voditelja shok koridora i on nam je prichao kako se anica dobra stidi da prizna da se pojavila u nekom filmu sa van damom. zaboravio sam tom prilikom da ga pitam da li ima Last House On The Left, taj film jurim jos od detinjstva. Quote
KRANG Posted January 28, 2005 Author Report Posted January 28, 2005 kojeg debeljucu? obojica su debeljuškasti.. onog sa bradom, ili onog sa kreonom u CoF majci.. ? Quote
Buddha Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 ma ana sofrenovic.. ne znam vise sta pricam.. skener te zove! MMA? dobar bre mnogo ovaj red sparowes.. samo nikako da skinem jos tu poslednju pesmu majku mu.. aaaaaaaaaa.. Quote
Kent Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 koja je fora sa tim "sparowes"? nije "sparrows"? sta znaci "sparows"? dobijas MMA kolko sjutra Quote
Buddha Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 kojeg debeljucu? obojica su debeljuškasti.. onog sa bradom, ili onog sa kreonom u CoF majci.. ? kreJon kreJon! sta mu bi da se presvuce, obicno je u rammstein majici?! Quote
Buddha Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 koja je fora sa tim "sparowes"? nije "sparrows"? sta znaci "sparows"? dobijas MMA kolko sjutra ma vrapci su al je namerno ta transkripcija shtatigayaznamm.. kako me ubijo ovaj cannibal holocaust u pojam.. jbt sta bi samo bilo da to puste u vecernjem terminu na tv.. ne smem ni da zamislim Quote
Kent Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 ja sam gledao Stanara tri dana za redom, sta da ti kazem... Quote
Recommended Posts