KRANG Posted January 28, 2005 Author Report Posted January 28, 2005 pa bila tema spooky muzika.. a on računa da su CoF vrh te priče.. stvarno me nervira taj lik.. ali je emisija odlična Quote
Buddha Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 ja sam gledao Stanara tri dana za redom, sta da ti kazem... jos sad uzmi da slusas drugu stvar sa Khanate - Things Viral pa ces i ti ko ona tvoja komshinica ta blenesh u poshtanske sanduchice pola dana @Kranky: si gledao onu emisiju kad su pustali samo silovanja? Quote
Kent Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 ne podsecaj na komsinicu, utrnu mi muda kad je se setim Quote
KRANG Posted January 28, 2005 Author Report Posted January 28, 2005 jel to nešto pozitivno ili ..? @danilo: jesam, naravno.. vrh. a II sa zadnjeg khanate-a je najbolja. Quote
KRANG Posted January 28, 2005 Author Report Posted January 28, 2005 (edited) oi moderatori nisu normalni: http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...20entry673290 a stavio sam slike dildoa.. baš su bile dobre.. moraću sad ovde da ih ostavim: Edited January 28, 2005 by KRANG Quote
Buddha Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 hahaha kakav si car. pa CTBAPHO, na sta drugo covek da pomisli kad pricaju o igrackama na yumetalu?? a mozda je nas dvojicu malo poneo ovaj italian gore.. Quote
KRANG Posted January 28, 2005 Author Report Posted January 28, 2005 "oće neko razmenu? nudim plavi (malo korišćen).. crveni ću zadržati za sebe (ima nabore) " a onaj gotze sluša manowar.. Quote
Buddha Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 .. imai zenu i dete.. ai dalje bi prodavo stripove i stare novine na zelenjaku da ga nisu oterali. znas da je pustao nokte godinu dana i onda ih prodavao? pitaj ga da postuje sliku, verovatno je cuva negde.. Quote
KRANG Posted January 28, 2005 Author Report Posted January 28, 2005 car!! od sada veliki respect za njega! pre par meseci me izazvao na tuču što sam rekao: "other bands play, manowar is gay".. sad ga kapiram totalno. lik koji prodaje svoje nokte zaslužuje respect Quote
KRANG Posted January 28, 2005 Author Report Posted January 28, 2005 ako nekog zanima: boćarski savez srbije.. aleksandra belića 6. (mirijevo 2, krajnji istok grada) tel 343-0205 sad sam zvao.. ladno se neka žena javila sa "molim" boćarski savez boćarski savez? Quote
Buddha Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 hahaha i meni se ne spava zamisli, slusam crna sunca.. al mi se nesto ne zove bocarski savez.. sta mislis, da ja sad pozovem, jel bi se i meni javila sa "molim" ? Quote
KRANG Posted January 28, 2005 Author Report Posted January 28, 2005 e, što je najgore, javila se posle 2og zvona, i to prilično budnim glasom.. mora da se upravo boća!!!!! nazovi je!!!!! Quote
Buddha Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 E...... javila se... i to sa nekim "Moliim?" ko da je 2 popodne a ne 4 ujutru! mozda gleda australian open.. ili slusa neki postrok.. aj da je upoznamo..!! Quote
Buddha Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 aj je startujemo.. ti reci da prodajes dildoe a ja nokte.. pa kome upali Quote
KRANG Posted January 28, 2005 Author Report Posted January 28, 2005 sad ću je da je pitam da li želi da se boća sa mnom! .. spustila mi slušalicu ladno na na to pitanje.. !! !!! malo sam se zasmejao.. verovatno zbog toga.. možda ćeš ti imati više sreće.. ima sexy glas Quote
Buddha Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 ima, ima.. nije za bocanje.. sigurno slusa postrok onda! da probamo sa dildoima? Quote
KRANG Posted January 28, 2005 Author Report Posted January 28, 2005 potroši kredit na nju.. verovatno se zove milena ili marija.. tako nešto. po glasu bih rekao. ima između 35 i 40. crnka! 100% dugačke noge (za boćanje) ima psa koji se zove karlos! Quote
KRANG Posted January 28, 2005 Author Report Posted January 28, 2005 udata.. ali joj je muž trenutno u zatvoru.. poznati boćar! milan se zove.. ili sloba.. Quote
Buddha Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 ja mislim da se zove jelena... ili tanja. izmedju 25 i 30. mada.. moguce je da je udata>zato ima sexy glas>muz joj je dosadan>pa je njoj dosadno>dildoi? slazem se da je crnka. mozda i nema noge. pas? hmmm.. pre bih rekao macku. Quote
KRANG Posted January 28, 2005 Author Report Posted January 28, 2005 ima mladež iznad gornje usne.. dlakav! brije ga stalno! Quote
KRANG Posted January 28, 2005 Author Report Posted January 28, 2005 ok.. ima mačku koja se zove karlos! nema noge? stradala u automobilskoj nesreći.. ima proteze. po struci je ekonomista, ali posle povrede se bavi hortikulturom.. ima veliku baštu.. pati od nesanice biseksualna je Quote
KRANG Posted January 28, 2005 Author Report Posted January 28, 2005 e, to za cveće!! napisao sam ovo pre nego što sam video tvoj post!!!! znači mora da je tačno! ima ljubavnicu koja se zove biljana.. ona je blago mentalno retardirana.. naša junakinja .. čekaj.. da je opet nazovem.. pitao sam je: "vi ste milena?" ljubazno mi je rekla "ne, pogrešili ste broj".. da revidiram.. malo je starija čini mi se.. 40-50.. ostalo sve stoji!!! Quote
Buddha Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 zasto mislis da je sve starija svaki put kad te odbije? Quote
Recommended Posts