Kent Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 okolo Systema, slusao sam ovu novu Cigaro i jebe kevu. Predobar su bend i najbolji za cirku ubedljivo. Toliko razlicitih ljudi spajaju da je to cudo, u pravu je BR skroz. Puno ocekujem od novih. Quote
azal Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 SOAD i Rhapsody to je duh. kaze Frodza. Quote
Kent Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 I ne samo to. Bojan i Marko se jedino ne svadjaju dok ide SOAD. respect! Quote
BodyRemover Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 zato pocupase kosu (?) jedan drugome dok ide bilo sta drugo. poz Quote
Buddha Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 e to je vec nesto. podsetite me da ponesem toxicity sledeci put kad budem isao na neki zur sa njima dvojicom Quote
Buddha Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 @bodyR: ta dva tvoja fennesza za 4 tima heckera i jos dobijem mnostvo poljubilo? Quote
Kent Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 BR, to nije lepo, bolje nemati kosu nego imati takvu kao ti Quote
BodyRemover Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 daj, nemoj bar ti... jes' panker il' metalac, 'leba ti? pankeru. poz Quote
azal Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 out of cimera smorio arcade fire takodje. meni ok, pa cak vise nego ok, ali ne drka mi se od njega. ja slusam CoL i cekam cert, bitches. Quote
Kent Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 vise nego OK jeste, vaistinu. samo se njemu nije svidelo, koliko znam. BR je ovde, ipak, najveci fan. Ostajem pri tvrdnji da je Neighborhood 3 najkreativnija stvar godine. Quote
Buddha Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 po meni je najkreaturnija, al ajde.. pogotovo vachpe.. presao na switchblade. mnogo se bolje osecam Quote
Kent Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 vachpe rula! but then again, ukusi su kao guzice... Quote
BodyRemover Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 zna neko od vas kakvu su popecitelji, onako posve? cuo sam samo jednu pesmu na radiju i bilo do jaja. poz Quote
BodyRemover Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 popecitelji. pop-folk-fankeri iz pristine. poz Quote
KRANG Posted February 2, 2005 Author Report Posted February 2, 2005 ?? whatever.. jebote, pojavio mi se winblaster OPET!! neka nova verzija izgleda (ono sranje koje ti restartuje kompjuter posle odbrojavanja od jednog minuta) poludeću.. Quote
KRANG Posted February 2, 2005 Author Report Posted February 2, 2005 evo ga opet majku mu jebem.. imam još 15 14 13 odoh. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!#!$!#$%!#! Quote
KRANG Posted February 2, 2005 Author Report Posted February 2, 2005 evo me opet.. već mi se jednom ovo govno pojavilo pre jedno godinu dana.. ali sad se opet pojavilo, i onaj stari patch ga više ne rešava!! ima li neko neki link za pomoć.. Quote
BodyRemover Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 pomoci cu ti ja krang. mudri starac s kamena mudrosti. pazi kako sam ja pobedio govnara (naravno, skinuo sam neko govno s norton sajta i updateovao windows posle). kad iskoci govno koje odbrojava. a ti brzo u'vati i vrati sistemski sat unazad par sati (sistemski, ne onaj na ruci ili zidu). a za to vreme (kojeg sad imas na pretek) radi nesto na jumetalu ili trazi p[atch da popravis govno. poz Quote
KRANG Posted February 2, 2005 Author Report Posted February 2, 2005 to funkcioniše? probaću kad opet iskoči! ali problem je što je ovo izgleda neka nova verzija, i oni stari patch-evi ne rade.. skinuo sam 2 komada već i ni jedan ne rešava ovo.. kad bih uhvatio onog ko je napisao ovog crva, jaja bih mu otkinuo. o, hvala Quote
BodyRemover Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 ima x verzija tog govneta. i ja sam poskidao nekoliko patcheva dok se nisam izljecio. jos: najprostije je da odes na microsoft sajt i pregledas apdejtove, kazace se samo ostalo. znas sta trebas raditi? jednom nedeljno rokni win update. to ti je 10-15min na 56k vezi... nista a mnogo si sigurniji od takvih gluposti. ne znam ima li svrhe da guglujes patch, zna se ko to izdaje. norton je, cini mi se, jedini izbacivao standalone programcic koji se bakce s time. meni je to bitno jer mrzim antivirus softver i nikad nemam instaliran neki na konputeru. poz Quote
azal Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 ja sam mislio da su ti likovi iz KGa? Quote
Recommended Posts