So Did We Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 KRANG, slab si ti za mene u spamovanju... Uči se sinko Hoćeš neki od mojih 78 nickova? Quote
BodyRemover Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 (edited) valjda kapira koliko je dobra pa svaki album dobije "best of" epitet. "zapakujte mi jedan ovaj... ma novi brenin album" "koji?" "ma ovaj... the best of..." "koji?" "znate kranga?" "onog fegeta?" poz Edited February 18, 2005 by BodyRemover Quote
KRANG Posted February 18, 2005 Author Report Posted February 18, 2005 uuu šta ti reko za kevuuuu Quote
BodyRemover Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 krang, ti si jedan... , kako bih se izrazio... poz Quote
KRANG Posted February 18, 2005 Author Report Posted February 18, 2005 e, tako.. sad ovu sliku imam na svakom postu.. bwaahhaahaha Quote
KRANG Posted February 18, 2005 Author Report Posted February 18, 2005 ma BR kapiram te totalno čoveče , kapiram te totalno uvek uzmi račun Quote
Out Of Time Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 pozerchine jedne shunjave aj dosta bre... i ti krang ne kenjaj sa tom ulver slikom vishe... i ti mali wc-u... smanji taj leba ti... dobio sam proliv od toga josh avgusta, lane! Quote
BodyRemover Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 krang nabijaj (mi) poruke! poz Quote
KRANG Posted February 18, 2005 Author Report Posted February 18, 2005 (edited) u-z-m-i r-a-č-u-n!!! pazi majku im jebem šta mi sve traže za špansku vizu: DOKUMENTA POTREBNA ZA DOBIJANJE SPANSKE VIZE: SVI: 1. PASOS KOJI VAZI JOS MINIMUM 3 MESECA PO ISTEKU PLANIRANE POSETE + 2 FOTOKOPIJE PRVE STRANE 2. TRI FOTOGRAFIJE PASOSKOG FORMATA 3. FOTOKOPIJA LICNE KARTE 4. MEDJUNARODNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE 950.00 din / u agenciji / 5. VIZA 35E 6. FOTOKOPIJE SENGEN VIZA IZ PASOSA + ZA STUDENTE: - FOTOKOPIJA INDEXA / PRVE STRANE, STRANE GDE JE OVEREN SEMESTAR I POSLEDNJI POLOZENI ISPIT / - POTVRDA O STUDIRANJU + PREVOD NA ENGLESKI JEZIK - FORMULAR SPANSKE AMBASADE / obezbedjuje agencija /, OVEREN U OPSTINI OD STRANE OBA RODITELJA - FOTOKOPIJA RADNIH KNJIZICA RODITELJA- POTVRDE O ZAPOSLENJU OBA RODITELJA / NA MEMORANDUMU FIRME SA PODACIMA O VISINI PRIHODA I PERIODU ZAPOSLENJA / - POZELJNO DA VISINA PRIHODA OBA RODITELJA BUDE PREKO 20 000 din. + PREVOD NA ENGLESKI - ali ja neeeemmaaam roditelje... Edited February 18, 2005 by KRANG Quote
Out Of Time Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 ti removeru ima da idesh na cult of luna-u i tachka... de da se smaramo po budimpeshti bez tvojih bulazenja glupih... vrh! Quote
KRANG Posted February 18, 2005 Author Report Posted February 18, 2005 satanista si pravi! poz hvala takođe Quote
Buddha Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 kranky, koji ce ti kurac viza za spaniju? sta, kao, ulver svira tamo? jebo( )te net. Quote
Buddha Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 inache np the chablon iz ochaja cd krvopija pgp Quote
KRANG Posted February 18, 2005 Author Report Posted February 18, 2005 ma njet. idem 10 dana preko neke stud.agencije s ribom. e, kad bi ulver svirali tamo, otišao bi ilegalno ako mi ne daju vizu.. i kako koji kurac ja ovo da povadim???? Quote
KRANG Posted February 18, 2005 Author Report Posted February 18, 2005 i evo ga kent.. jesi se smrzo a??? Quote
Buddha Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 ako je preko studentske zar ne bi trebalo oni da ti srede to? nevermind.. idem spavam trba ustanem sutra u 7 jebena potvrda za fax i hungary ambasada pozz Quote
KRANG Posted February 18, 2005 Author Report Posted February 18, 2005 i ja isto, sutra! meni isto treba potvrda + da je prevodim na engleski.. debilizam. ne znam koji će mi kurac ova sranja od roditelja.. ne živim sa njima, i kako koji kurac ja to da nabavim??? koji će im to kurac??? misle da ću da odem tamo da radim kao ilegalac, mamu im jebem. hoću boli me kurac.. neću da radim ni jedan dan u svom životu. idem u ambasadu to da im kažem. govnari tretiraju nas kao stoku. čujem da hrvati idu bez viza u italiju. uvek se iznerviram kad to čujem. i uvek se iznerviram kad skupljam neka dokumenta za neku jebenu vizu, koja btw košta jebenih 35 eura!!! da ne poveruje čovek. Quote
Simadin Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 ti removeru ima da idesh na cult of luna-u i tachka... de da se smaramo po budimpeshti bez tvojih bulazenja glupih... vrh! A kao bilo ti lose sa mnom... Quote
Recommended Posts