KRANG Posted February 24, 2005 Author Report Posted February 24, 2005 a rekao si prošli put da skinuo ephel.. ccc -- btw, trejdovali webbera iz sac u 76ers do jaja Quote
marcoman Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 da malopre sam cuo za taj trejd sta reci - pa to je divno Quote
solicitor Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 Porcupine tree ima da se nadje neki singlic ... al nikako da ga svucem ... Sutra svi na Infest, Magmu i Tales Of Dark, a u nedlje bese ono Danilovo bestijanje u zemunu? Quote
KRANG Posted February 24, 2005 Author Report Posted February 24, 2005 sutra meni ispit.. za bestijanje 27 se čujemo, na to idemo sigurno. singl je radio edit.. i prilično je glupav. nemoj ga ni skidati. uskoro će ceo album. Quote
fiction Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 Danas sam skinuo Thine Eyes Bleed-In The Wake Of Separation!Sjajan album ali prilicno kratak.Sviraju neki thrashcore dosta vuku na Shadows Fall s tim sto su bolji i zvuce nekako modernije...Ostavio sam link za jednu pjesmu sa albuma par stranica nazad. Mozda ce vas vise interseovati ako kazem da bass svira brat od Tom Arraye.Johnny Arraya Quote
KRANG Posted February 25, 2005 Author Report Posted February 25, 2005 ahahaha.. čim sam video nick "backlit" umro sam od smeha.. što se ne žališ adminima? Quote
Buddha Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 @BodyR: skinuo sam cannibal ox the f word ep. valja li? sviostali@ skinuo konacno ceo Neurosis - Official Bootleg.02.stockholm.sweden.10.15.99 pregadan bend. ali zato ih toliko Quote
KRANG Posted February 25, 2005 Author Report Posted February 25, 2005 zašto skidaš bootlege?? kad ima toliko novih albuma koje nikad nisi ni čuo.. no comprendo skini novi evoken! Quote
BodyRemover Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 the f word je najbolja cann ox pesma meni, samo sto je imas i na the cold vein. ima tu i dva remixa te pesme, instrumentalna verzija (ista kao na cannibal oxtrumentals). i dve pesme koje nisu izasle na albumu. pre ce biti maxi singl nego ep. i dobro je. poz Quote
Buddha Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 zašto skidaš bootlege?? kad ima toliko novih albuma koje nikad nisi ni čuo.. no comprendo skini novi evoken! zato sto bilo koji neurosis butleg uvek da zvuci 100 X bolje od svih evokena mourning belovetha i ephel duatha. @bodyR - izgubio sam the cold vein. izbrisao a mislio da srezo, a nisam. Quote
KRANG Posted February 25, 2005 Author Report Posted February 25, 2005 zvuči kitu bolje... ccc ne znam, nikad ne uzimam butlege, to mi je besmisleno.. e, kakve si majce naštampao? samo logo? Quote
Kent Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 Butlezi su duh, to svaki zaljubljenik u muziku razume. Ja krenuo da skupljam od Townes Van Zandta, tek sam na 24 Quote
Agarth Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 celebration of the mullet Sranje! Sajt treba da se zove www.samirka.net ! Quote
KRANG Posted February 25, 2005 Author Report Posted February 25, 2005 kad vidim nekoga sa ovakvom frizurom, dođe mi da ga ubijem na mestu Quote
Buddha Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 D:\Downloads\Bohren & Der Club Of Gore - Black Earth\07 Constant Fear.mp3 dobro je. Quote
Backlit Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 što se ne žališ adminima? Boli me kurac. živim kao svinja. poz Quote
azal Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 The F-Word je bruka. patetika, ali nije jadno kao entwine. pain! Quote
KRANG Posted February 26, 2005 Author Report Posted February 26, 2005 zna li neko dobar način da se ostane u budnom stanju 36 sati a da se koriste samo legalne supstance koje se mogu kupiti u prodavnici? imam ispit sutra, zato pitam. i ne pijem kafu. Quote
Buddha Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 zovi __Lajnu__ i njegov lokal. kod njega je sve legala. Quote
KRANG Posted February 26, 2005 Author Report Posted February 26, 2005 kurac, to ne deluje.. jednom sam se izjebo, tresle mi se ruke ceo ispit, nisam mogao da se koncentrišem 3 sekunde.. zlo je to. ok je da ostaneš sa ribom celu noć, ali za ispit, nikako!! mada, hvala na predlogu Quote
Recommended Posts