solicitor Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Bruce_Dickinson-Tyranny_Of_Souls-(Advance)-2005-RTB konza ... vaistinu konza !!!!! Quote
Baal Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Ima nov Unearth, Nile i Mudvayne na netu.. Quote
fiction Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Ima nov Unearth, Nile i Mudvayne na netu.. Skida se Mudvayne Quote
ajsha69 Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Novi spot Mudvayna je keva... pustili su kose... (i basista!!!.. shto je shok)... nema glam-a ni malo... spot je faktichki crno siv... sve deluje mnogo iskreno, tvrdo i razbijachki... svidja mi se, bash.. skidam kapu shto su se odrekli shminke i zivopisnih duginih boja... Quote
solicitor Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Skinuti Nile-Annihilation_of_the_Wicked-Advance-2005-FFF i Millencolin-Kingwood-2005-WLM Quote
The Watchtower Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Novi spot Mudvayna je keva... pustili su kose... (i basista!!!.. shto je shok)... nema glam-a ni malo... spot je faktichki crno siv... sve deluje mnogo iskreno, tvrdo i razbijachki... svidja mi se, bash.. skidam kapu shto su se odrekli shminke i zivopisnih duginih boja... Ako mislish na "Determined" samo u tom spotu pevach ima kosu, ja sam skinuo novi spot zove se "Happy?" i pevach se oshisho i kao pre mu je kosa samo malo duza! Quote
Kent Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Š'a je taj Millencolin? ih, bre procackaj da vidis ko svira tu... Quote
fiction Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Š'a je taj Millencolin? kultni punk band Quote
Buddha Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 NOW PLAYING ko ovo nema na hardu celava mu keva Quote
Buddha Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 a ono za hard i celavu kevu je trebalo da bude Quote
solicitor Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Novi Mudvayne ima dosta lepe svirke ... ja sam taj bend zaobilazio u shirokome luku ranije, ali moze da se desi da ovaj album i preslusam par puta .... Quote
Kent Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Ima li Grand Magusa novog po netu? Wolf's Return se zove... I, ako slucajno nadjete po netu, iako nema izdavaca, mada je album odavno snimljen, skidajte novi Madder Mortem pod hitno! Zove se Desiderta. Quote
KRANG Posted April 3, 2005 Author Report Posted April 3, 2005 mudvayne je govno. (eh, da.. za sve one koji imaju nameru da kažu: "nisi ni čuo novi album, ne seri", ja im odgovaram unapred: "nisam čuo ni novu cecu, pa znam da je sranje.") jel slušao neko nile? ** btw, danas mi pukla vena na ruci, (nije od igle udarila me neka budala na treningu u podlakticu) nikad ništa jezivije nisam doživeo.. ruka mi cela plava.. lajf iz pejn Quote
solicitor Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Ja danas slusho Najl ... brutalizam .... Madder Mortema jos nema, i zasto janisam znao za albume Devina Townsenda - Devlab ? Quote
Buddha Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 soli, jel se smilovao onaj seigmen lik? Quote
solicitor Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Naravno, skinuto je to komshija, reko sam ti vec odavno cini mi se Quote
Buddha Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 (edited) culi smo se bili dok se jos skidalo, pa si se nadao da lik nece pobeci posto je jedini koji to ima ps Edited April 3, 2005 by slowdiver Quote
Belphegor Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Ja danas slusho Najl ... brutalizam .... Madder Mortema jos nema, i zasto janisam znao za albume Devina Townsenda - Devlab ? Ju, ja taj Nile stvarno ne mogu da provalim...meni je to samo ko neko reshetanje...za to valjda treba biti ne nekoj zescoj drogetini. Quote
solicitor Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Niam ja strucan za Najl, preslusao sam malo dok sam rezao nekim ljudima, ali evo sta je sigurno zanimljivo: Immortal Ayatollah - The Djihad Has Just Begun Genre: Islamic Black Metal Lyrical Themes: Islam, Antichristian, Anti-American Origin: France Year: 2002 Bitrate: 128kbps & VBR Size: 22.5 MB Track list: Immortal Ayatollah - 01 - Exterminate The Occident.mp3 Immortal Ayatollah - 02 - Hanging Not Punishment Enough.mp3 Immortal Ayatollah - 03 - Morbid Ayatollah.mp3 Immortal Ayatollah - 04 - Deathcrush.mp3 Immortal Ayatollah - 05 - Hippie Holocaust.mp3 Immortal Ayatollah - 06 - You Suffer.mp3 Immortal Ayatollah - 07 - Deadmocracy.mp3 Immortal Ayatollah - 08 - White God (Nameless s**t).mp3 Immortal Ayatollah - 09 - A Disease Called Mankind.mp3 Immortal Ayatollah - 10 - Abd'allah Ritual.mp3 Immortal Ayatollah - 11 - George Bush Is A Transexual Robot.mp3 Immortal Ayatollah - 12 - G.I.A..mp3 Immortal Ayatollah - 13 - From Anal Dissection To Orgasmic Anti-Christian Mass Murder.mp3 Immortal Ayatollah - 14 - Autoritar.mp3 Quote
Simadin Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Heheh, muslimani su najtr00 blekeri, iskonski mrzitelji hriscanstva, a ne ovi nasi pozeri.. Quote
KRANG Posted April 4, 2005 Author Report Posted April 4, 2005 haha, soli, moraš mi to narezati.. gde ih samo nalaziš? btw, jedva čekam da čujem i nile.. Quote
solicitor Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Heh, ma ovaj Immortal Ayatollah neki demo raw grim islamic black metal, s tim da je dosta pesama nekompleto .. covek bacio na net sta je stigao ...... mislim, nece da fali mnogo i bez tih pesama Naslovi su sami po sebi dovoljni Quote
azal Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Ja danas slusho Najl ... brutalizam .... Madder Mortema jos nema, i zasto janisam znao za albume Devina Townsenda - Devlab ? soli to je njegov ambient/industrial/electronic project. daj mi!!!!!!!! Quote
Recommended Posts