Baal Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 Swallow_The_Sun-Forgive_Her___-CDS-2005-FdT Quote
Baal Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 Swallow_The_Sun-Forgive_Her___-CDS-2005-FdT Quote
Buddha Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 ej kranky aj nadji negde i skini The Great Depression - Unconscious Pilot neki postrock/shoegaze fazon.. ne mogu da ga nadjem na slsk vec 2 meseca Quote
KRANG Posted April 13, 2005 Author Report Posted April 13, 2005 nema taj shit nigde da se nađe.. ni na emule, ni na dc++ ni na torrentima.. stavio sam ga u spisak, pa ću provaravati jednom dnevno.. baalavko: e, kakav je swallow the sun?? to da mi pošalješ ovde, obavezno, kad si već skinuo, da ne skidam i ja.. i jel samo jedna pesma, ili ima još nekih obrada i zanimljivosti ? Quote
Baal Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 baalavko: e, kakav je swallow the sun?? to da mi pošalješ ovde, obavezno, kad si već skinuo, da ne skidam i ja.. i jel samo jedna pesma, ili ima još nekih obrada i zanimljivosti ? Nisam skinuo, samo sam video da ima pa sam ga stavio u queue. Ima jednu novu pesmu i obradu od Candlemass. poz Quote
Kent Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 ej kranky aj nadji negde i skini The Great Depression - Unconscious Pilot neki postrock/shoegaze fazon.. ne mogu da ga nadjem na slsk vec 2 meseca imam to sto godina, jbt. shoegaze... i to opako dobar. Quote
azal Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 uzeo sam Shifty - Happy Love Stick da recenziram za BV. Quote
Kent Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 ta recenzija ide na engleskom koliko vidim Quote
Simadin Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 hehe, To Rid The Disease je nastala od ove.. ko sluša, primetiće.. Da, refren je skoro skroz skinut... Pesma je bas Kad su je snimili? Quote
Kent Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 dobra je nova disbeliefcina skroz! do you really get sick!?!?! bas su frajeri. Quote
KRANG Posted April 14, 2005 Author Report Posted April 14, 2005 Cemetary-Phantasma-2005 ovo uopšte nije loše (kao što sam ja mislio).. u stvari, album je (verovatno, jer sam ga tek jednom preslušao) odličan!!! Quote
Buddha Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 ono AAAAAAAAAAAAAA gore je ustvari link. Quote
azal Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 ljudi Time of Orchids - Sarcast While drugi "metal" bend koji je izdao album za Tzadik. kvalitet sigurno. znam da Kayo Dot svira uzivo sa njima dosta. Quote
KRANG Posted April 14, 2005 Author Report Posted April 14, 2005 hahha.. e lazo, nema još na netu.. stavljeno na spisak.. evo pravog fristajl repera: http://www.krompir.co.yu/audiovideo/Kostolacki%20Reper.avi @danilo: znamo da je link.. samo ga ignorišemo jer je sranje. hahah Quote
Kent Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 Cemetary-Phantasma-2005 ovo uopšte nije loše (kao što sam ja mislio).. u stvari, album je (verovatno, jer sam ga tek jednom preslušao) odličan!!! sto bi bilo lose? oni su veliki carevi. black vanity kvlt ogroman! pisacu classic review... Quote
KRANG Posted April 15, 2005 Author Report Posted April 15, 2005 (edited) wtf?? hehe jao gadne li ribe.. -- ja ne mogu da prestanem da gledam ovaj black sessions dvd od katatonie.. konačno su napravili video snimak da valja.. nije baš "lamentations" ali je tu negde.. sve zvuči i izgleda pefektno.. a brand new day it can't get worse hear myself say it can't get worse Edited April 15, 2005 by KRANG Quote
KRANG Posted April 15, 2005 Author Report Posted April 15, 2005 ovaj novi swallow the sun je odličan!!! svaka čast baalavko!! a i ovaj DT - The Gallery remaster mi odlično legao Quote
Recommended Posts